دیدار نماینده کهگیلویه بزرگ با رئیس سازمان برنامه و بودجه با محوریت پیگیری طرح‌های عمرانی و زیرساختی

نماینده مردم کهگیلویه بزرگ در مجلس شورای اسلامی، همچنان پیگیری و به نتیجه رساندن طرح‌های مواصلاتی را در صدر اولویت‌های کاری خود قرار داده است.

دیدار نماینده کهگیلویه بزرگ با رئیس سازمان برنامه و بودجه با محوریت پیگیری طرح‌های عمرانی و زیرساختی

افتونیوز| نماینده مردم کهگیلویه بزرگ در مجلس شورای اسلامی، همچنان پیگیری و به نتیجه رساندن طرح‌های مواصلاتی را در صدر اولویت‌های کاری خود قرار داده است.

 سید محمد موحد در دیدار با رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور و سیدعلایی معاون سازمان برنامه و بودجه کشور، با اشاره به در اولویت‌ بودن طرح‌های مواصلاتی، بر ضرورت اختصاص اعتبارات لازم به پروژه‌های عمرانی و زیربنایی حوزه انتخابیه خود تأکید کرد.

وی تکمیل پروژه احداث راه اصلی باغچه سادات _سرفاریاب و همچنین تبدیل محور فرعی دیشموک_باغملک به راه اصلی را در کاهش تصادفات جاده‌ای و توسعه این مناطق، حیاتی و تأثیرگذار برشمرد.

نماینده مردم کهگیلویه بزرگ در مجلس شورای اسلامی همچنین، تکمیل پروژه ملی پاتاوه_دهدشت، لنده_تشان را از مطالبات دیرینه مردم عنوان کرد و افزود: بهره‌برداری از این محور ارتباطی، علاوه بر خارج کردن شهرستان از بن‌بست، به تکمیل کریدورهای ارتباطی جنوب کشور نیز کمک شایانی خواهد کرد و منجر به کاهش فاصله بین برخی مناطق جنوبی و جنوب غربی کشور می‌شود.

موحد از رایزنی های موثر جهت صدور مجوزهای ماده ۲۳ برای پروژه‌های حیاتی و مهم حوزه‌های آب و بهداشت حوزه انتخابیه خبر داد.

در ادامه پورمحمدی، رئیس سازمان برنامه و بودجه، از پیگیری‌های مجدانه سید محمد موحد برای تکمیل پروژه ملی پاتاوه_دهدشت، لنده_تشان قدردانی و دستورات لازم را صادر کرد.

گفتنی است، پیش از این نیز، موحد در دیدار با بازوند، معاون وزیر راه و شهرسازی، خواستار تخصیص و تزریق اعتبارات لازم برای این پروژه شده بود و مکاتبات مربوطه از طریق وزارت راه و شهرسازی و مدیران استانی تهیه و برای تأیید نهایی به سازمان برنامه و بودجه ارسال شده بود.

کلمات کلیدی



نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.

ارسال نظر




نظرات ارسالی 0 نظر

شما اولین نظر دهنده باشید!

سایر اخبار
برگزدیدها