بازگشت ستاره جام جهانی نوجوانان به تهران


لژیونر هم‌استانی به پیکان پیوست/ پوستر جالب روبین‌کازان برای «طاهری»

این مهاجم 18 ساله که در جام جهانی 2023 نوجوانان یکی از ستاره‌های تیم ایران بود و توانست دو گل در چهار مسابقه به ثمر رساند، تجربه حضور در آکادمی باشگاه سپاهان را هم دارد که اکنون با قراردادی قرضی به عضویت پیکان درآمد.

لژیونر هم‌استانی به پیکان پیوست/ پوستر جالب روبین‌کازان برای «طاهری»

افتونیوز| لژیونر هم‌استانی با امضا قراردادی یک ساله به تیم فوتبال پیکان تهران که در لیگ برتر حضور دارد، پیوست.

به گزارش افتونیوز به نقل از "ورزش سه"، خودروسازان که پس از صعود به لیگ برتر فعالیت زیادی در نقل و انتقالات تابستانی داشتند و بازیکنان زیادی جذب کردند، با یک لژیونر قرارداد بستند و توانستند «کسری طاهری» که فصل گذشته در روبین کازان روسیه عضویت داشت را به خدمت بگیرند.

این مهاجم آینده‌دار که یک سال و نیم قبل و پس از درخشش در جام جهانی نوجوانان به جمع لژیونرهای فوتبال ایران پیوست و راهی روبین کازان روسیه شد، دوباره تصمیم گرفت به ایران برگردد و با باشگاه پیکان قرارداد قرضی امضاء کند.

کسری طاهری در دور برگشت فصل 24-2023 دو بازی در لیگ برتر روسیه برای روبین کازان انجام داد و سال گذشته هم چنین اتفاقی را تجربه کرد که این وضعیت موجب شد دوباره تصمیم بگیرد به فوتبال ایران برگردد و پیکان را انتخاب کند.

این مهاجم 18 ساله که در جام جهانی 2023 نوجوانان یکی از ستاره‌های تیم ایران بود و توانست دو گل در چهار مسابقه به ثمر رساند، تجربه حضور در آکادمی باشگاه سپاهان را هم دارد که اکنون با قراردادی قرضی به عضویت پیکان درآمد.

باشگاه پیکان طی روزهای گذشته پیگیر رضایت‌نامه طاهری از روبین کازان بود که در نهایت این مهاجم ایرانی را جذب کرد و قراردادی قرضی با او امضاء کرد تا در فصل جدید از او بهره ببرد.

باشگاه پیکان که پس از صعود به لیگ برتر در حال تقویت ترکیب خود است، حالا یکی از چهره‌های جوان و آینده‌دار فوتبال ایران را موقتاً به خدمت گرفته است؛ کسری طاهری که درخشش‌اش در جام جهانی نوجوانان ۲۰۲۳ نامش را مطرح کرد، یک سال و نیم پیش لژیونر شد و به روسیه رفت.

این مهاجم ۱۸ ساله در نیم‌فصل دوم فصل گذشته در ترکیب روبین کازان دو بار در رقابت‌های لیگ برتر روسیه به میدان رفت، اما حالا ترجیح داده برای کسب فرصت بازی بیشتر، به ایران برگردد.

او که سابقه حضور در آکادمی سپاهان را نیز دارد، با هدف پیشرفت و کسب تجربه، تا پایان فصل آینده در اختیار پیکان خواهد بود و در سه مسابقه تدارکاتی اخیر خودروسازان نیز توانسته گلزنی کند و این کار را دیروز هم مقابل هوادار تهران انجام داد.

طاهری پس از ورود به پیکان تقریبا در همه مسابقات تدارکاتی گلزنی کرده و امیدوار است در فصل جدید جایگاه ثابتی در ترکیب این تیم پیدا کند و در حضور قرضی در جمع خودروسازان بدرخشد.

باشگاه روبین کازان روسیه نیز با انتشار یک پوستر خبر از انتقال قرضی طاهری به پیکان داد و برای او آرزوی موفقیت کرد.

کسری طاهری فرزند سرتیپ طاهری از فوتبالیستهای پیشکسوت استان است.



نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.

ارسال نظر




نظرات ارسالی 0 نظر

شما اولین نظر دهنده باشید!

سایر اخبار
برگزدیدها