بازدید کارکنان بهزیستی گچساران از مرکز حرفه‌آموزی دختران معلول بالای ۱۴ سال/ درخواست برای تأمین فضای مناسب آموزشی

در چارچوب برنامه‌های هفته گرامیداشت بهزیستی، جمعی از کارکنان اداره بهزیستی شهرستان گچساران از مرکز حرفه‌آموزی دختران معلول بالای ۱۴ سال «پویا» بازدید کردند.

بازدید کارکنان بهزیستی گچساران از مرکز حرفه‌آموزی دختران معلول بالای ۱۴ سال/ درخواست برای تأمین فضای مناسب آموزشی

افتونیوز| در چارچوب برنامه‌های هفته گرامیداشت بهزیستی، جمعی از کارکنان اداره بهزیستی شهرستان گچساران از مرکز حرفه‌آموزی دختران معلول بالای ۱۴ سال «پویا» بازدید کردند.

هدف این بازدید، تقدیر از فعالیت‌های مرکز، بررسی روند خدمات آموزشی و توانبخشی، شناسایی نیازهای موجود و تعامل با دختران تحت پوشش بود. در جریان این بازدید، کارکنان بهزیستی از بخش‌های مختلف مانند قالی‌بافی، خیاطی و صنایع‌دستی بازدید کردند و ضمن مشاهده دستاوردهای مهارتی دختران، از تلاش‌های مربیان و مدیریت مرکز قدردانی به‌عمل آوردند.

 

توانمندسازی، کلید مشارکت اجتماعی معلولان

افشین بدخشان، رئیس اداره بهزیستی شهرستان گچساران، در گفت‌وگو با خبرنگار ما اظهار داشت: توانمندسازی و استقلال اقتصادی دختران معلول، کلید اصلی مشارکت اجتماعی آنان است.

وی با اشاره به نامناسب بودن فضای فیزیکی مرکز برای فعالیت‌ها و آموزش‌های حرفه‌آموزی افزود: این مرکز نیازمند مکان و تجهیزات مناسب‌تری است تا آموزش‌ها اثربخش‌تر باشد.

رئیس بهزیستی گچساران ضمن قدردانی از اقدامات شرکت بهره‌برداری نفت و گاز این شهرستان در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی، اظهار داشت: از این شرکت انتظار می‌رود که با در اختیار گذاشتن فضای مناسب و تجهیزات لازم، نقش ماندگار و مؤثری در حمایت از دختران معلول ایفا کند.

بدخشان در پایان گفت: با پیگیری‌های صورت‌گرفته، مدیرعامل محترم شرکت بهره‌برداری نفت و گاز گچساران قول مساعد برای همکاری در این زمینه داده‌اند که از جناب آقای حافظی‌نیا کمال تشکر و قدردانی را داریم.

کلمات کلیدی



نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.

ارسال نظر




نظرات ارسالی 0 نظر

شما اولین نظر دهنده باشید!

سایر اخبار
برگزدیدها