-
مشاورانی برای ویترین؛ نه برای تصمیمسازی!! | قهوه تلخ مشاوره در استانداری کهگیلویه و بویراحمد
ناشناس -
حومه شرقی دهدشت زر خیز ، اما محروم و مظلوم، ولی دارای مردمانی گُرده بار
امین بیرقدار -
تناقض در کوچه پسکوچههای آموزش: آینهای از نابرابری در بوم شهر
سعید صفا دوست -
زندگی در محاصره پلاستیک؛ محصولی که بلای جان زمین شد!
مریم پارسا -
«طرح شهید زینالدین» ابطال قانونی، استمرار رابطهها / آیا حکم دیوان عدالت اداری در استان اجرا میشود؟!
حسن کریمی -
کشتار غیر نظامیان در زمان جنگ از منظر حقوق بین الملل؛ جنایت جنگی یا توجیه پذیر؟!
ابراهیم دادگر -
آینده جنگ اسرائیل با ایران چه خواهد شد؟
عباس عبدی -
«شافرج الله»
سیدمحمد مختاری -
ایران خانهی ماست؛ مسئولیت ایرانی بودن فراتر از هر تفاوتی
علیرضا تابش -
وقتی وفاداری استاندار به دولت قربانی روابط و رفاقتهای پشت پرده میشود»
یادداشت مخاطبان
در جلسه کمیته برنامه ریزی کهگیلویه مطرح شد؛
کاظمیجو: تعداد زیادی از مدیران شهرستان در جریان اعتبارات ۱۴۰۳ و تخصیص نبودند!/ شاهینی: در کهگیلویه پروژه جدید و موازی ممنوع/ امام جمعه کهگیلویه: خودروی مدیران کل فقط برخی شهرستانها را خوب بلدند
کمیته برنامه ریزی شهرستان کهگیلویه شامگاه چهارشنبه ۲۶ تیرماه باحضور رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی کهگیلویه و بویراحمد، فرماندار کهگیلویه، امام جمعه کهگیلویه و اعضای شورای اداری شهرستان در سالن جلسات فرمانداری دهدشت برگزار شد.

افتونیوز| کمیته برنامه ریزی شهرستان کهگیلویه شامگاه چهارشنبه ۲۶ تیرماه باحضور رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی کهگیلویه و بویراحمد، فرماندار کهگیلویه، امام جمعه کهگیلویه و اعضای شورای اداری شهرستان در سالن جلسات فرمانداری دهدشت برگزار شد.
سید ایرج کاظمیجو در همان آغاز جلسه از بیخبری و ناآگاهی مدیران شهرستان نسبت به بودجه پرده برداشت و گفت: متأسفانه تعداد زیادی از مدیران شهرستانی ما نه در جریان اعتبارات ۱۴۰۳ بودند و نه اطلاعی از تخصیصهای صورتگرفته به ادارهشان داشتند. تنها تعداد انگشتشماری (دو، سه مدیر) در جریان تخصیص اعتباراتشان بودند.
کاظمیجو، ناشفافیت در هزینهکرد شهرداریها در سطح کهگیلویه از محل اعتباراتی که در شورای برنامهریزی به آنها تخصیص یافته بود را اتفاقی تلخ دانست و تشریح کرد: تمام پولی که در اختیار شهرداران کهگیلویه قرار میگیرد، ریال به ریالش را بررسی میکنیم که کجا هزینه شده است. ضمن اینکه باید برای هزینهای که در ۱۴۰۳ در اختیارشان قرار گرفت پاسخگو باشند. ما از هزینهکرد شهرداریها در سال ۱۴۰۳ هیچ اطلاعی نداریم.
کاظمیجو اکثر اعتبارات شهرستان کهگیلویه در سال ۱۴۰۴ را مطالبات پیمانکاران در سال ۱۴۰۳ عنوان کرد و تبیین کرد: بالای ۶۰ درصد اعتبارات ما، مطالبات پیمانکاران است که از ادارات طلب دارند.
جهانگیر شاهینی، گزارشدهی تمام ۵۰ دستگاهی که از سازمان برنامه و بودجه هزینه و اعتبار دریافت میکنند را ضروری دانست و تصریح کرد: از ۵۰ دستگاهی که در شهرستان کهگیلویه بودجه میگیرند، موظفاند طبق قانون، تمام ابلاغیههای بودجهایشان را ـ چه مادهٔ ۷۵ و چه مادهٔ ۸۰ ـ در اختیار خزانه، سازمان برنامه و بودجه و فرمانداران قرار دهند.
وی با بیان اینکه نود درصد بودجهٔ عمرانی صرف پرداخت حقوقها میشود، تشریح کرد: کل اعتبارات تملک و دارایی سرمایهای کل کشور ۶۰۰ هزار میلیارد تومان است. در حالی که اگر بخواهیم پروژههای ۲۱ دستگاه کهگیلویه را تکمیل کنیم، به ۲۵۰ هزار میلیارد تومان نیاز داریم. این یعنی هر کسی از جایی آمده، کلنگی زده و رفته است.
شاهینی با تأکید بر اینکه با این تفاسیر، پروژهٔ جدید و موازی ممنوع است، خطاب به فرماندار کهگیلویه گفت: آقای فرماندار، اجازه دارید هر کجا پروژهٔ موازی دیدید، اعتبارش را در همان فصل به یک دستگاه بدهید. بین فصول بودجه نیز میتوانید تا ۱۰ درصد جابهجایی بودجه داشته باشید و با اجازهٔ شورای برنامهریزی تا ۱۵ درصد نیز قابل افزایش است.
وی از ۱۵ دهیاری در کل استان که در سال جاری کد دستگاه اجرایی شان صادر شد نیز خبر داد و افزود: این دهیاری ها اعتباراتشان مستقیم به حسابشان می آید و میتوانند بدون واسطه و بدون گرفتن پیمانکار پروژهایشان را پیش ببرند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان از جهش اعتبارات پروژه های ملی در استان کهگیلویه و بویراخمد سخن راند و تشریح کرد:تمام پروژه های ملی ما ۴ تا ۶ برابر افزایش پیدا کرد که جا دارد از همه نمایندگان و در راس آقای تاجگردون تشکر کنم.امسال ۳۶۱ میلیارد به نمایندگان اختصاص داده شد در کنار ۵۰ میلیارد دیگری که در اختیار نمایدنگان قرار گرفت. نمایندگان هر سال هم ۳۰ میلیارد و پانصد میلیون تحت عنوان توازن در اختیارشان قرار میگیرد.
وی تشریح کرد: همین الان پروژه های ملی استان ۵۵۰۰ میلیارد تومان هست که با ردیف های متفرقه این میزان به هفت تا هفت هزار و پانصد میلیارد تومان می رسد.امسال هیچ دستگاهی نباید بگوید در پروژه های ملی کم پول دارم. روش تخصیص ش هم مشخص است.همین الان دستگاه ها بروند سراغ بانک ها اوراق مرابحه سلامی بگیرید که صد در صد تخصیص خواهد یافت.
جهانگیر شاهینی افزود: اگر جاده دهدشت_خیرآباد بخواهد شروع شود،پول دارد، تخصیص هم دارد. اگر آبرسانی به چهارشهر بخواهد شروع شود غیر از توازنی که ما تخصیص دادیم ۸۱۵ میلیارد پول دارد.یعنی آب شهرستان کهگیلویه نزدیک به هزار میلیارد تومان پول دارد. اداره راه هم همینطور. پس دیگر هیچ گله و بهانهای از طرف مدیران کل به خصوص این دو دستگاه در خصوص اعتبارات ملی پذیرفتنی نیست.
وی راجع به مجموع اعتبارات شهرستان کهگیلویه گفت: الان حدود ۴۳۰ میلیارد از پنج منبع به شهرستان تعلق گرفت که قطعا با اضافه شدن آن چند منبعی که هنوز اعتبارشان نیامده این میزان بیشتر نیز خواهدشد.ضمن اینکه خودمان نیز برخی پروژه های تاثیر گذار را مجدد بررسی خواهیم کرد تا به فرماندار کمک کنیم.
شاهینی مدیر ارشد مدیریت و برنامه ریزی استان پیرامون طرح بسیجیان شهر دهدشت که با مشکل آبرسانی مواجه است، از اختصاص ۱۵ میلیارد تومان جهت احداث خط لوله و انشعبات این طرح در نظر گرفت. مبلغی که مشخص نشد می تواند معضل سی ساله آب زمین های طرح بسیجیان را حل کند یا خیر.
جهانگیر شاهینی در پاسخ به مطالبه امام جمعه جهت توجه ویژه و اختصاص اعتبار لازم به فاضلاب و تصفیه خانه شهر دهدشت نیز گفت: ضمن اینکه این موضوع را گذاشتیم در سفر ریاست محترم جمهور به استان مطرح کنیم و اعتبار مناسبی برایش بگیریم باید عرض کنم که یکی از دوستان به من گفت که آب فاضلاب دهدشت به سد کوثر می ریزد. من پیگیری کردم و به این رسیدم که ظاهرا این موضوع یک فرضیه بود.فرضیه ای که می گفت آب فاضلاب دهدشت که به مخازن فاضلاب ریخته میشود،چندین کیلومتر آنور تر و بعد از کوهی که در این مسیر است وارد سد میشود.ما به محیط زیست هم گفتیم روی این موضوع تحقیق کنند و گزارش بدهند تا ببینیم اگر چنین چیزی صحت دارد سریعتر فاضلاب دهدشت را جمع کنیم.اما تا کنون هیچ دلیل متقنی در دست نیست.
حجتالاسلام علی وحدانیفر در این کمیته، اظهار کرد: انتظار داریم سازمان مدیریت و برنامهریزی به پروژههای کهگیلویه توجه ویژه اعتباری کند.
امام جمعه دهدشت با اشاره به وسعت جغرافیایی شهرستان کهگیلویه، افزود: دیشموک و چاروسا وسعت شهرستانی دارند اما در برخی شاخصها مانند راه نیازمند توجه ویژه هستند.
وی با یادآوری نگاه تبعیضآمیز در تخصیص اعتبارات شهرستانی، گفت: برخی شهرستانها اعتبارات زیادی دارند اما کهگیلویه از منبع اعتباری نفت و رونق گردشگری محروم است.
حجت الاسلام وحدانی فر خطاب به رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گفت: از ۲۰ درصد سهم کهگیلویه را ویژه ببینید.
وی مظلومیت و محرومیت کهگیلویه را ناشی از بیتوجهی مدیران کل خواند و افزود: به آقای استاندار هم عرض کردم خودروی مدیران کل فقط برخی شهرستانها را خوب بلدند.
امام جمعه دهدشت تأکید کرد: شما حداقل عدالت توزیع را به سمت نیازها و توازن ببرید.
وی با بیان اینکه برخی مدیران شهرستان مطالبات را از اداره کل پیگیری نمیکنند، خاطرنشان کرد: اینکه مدیر بله قربان گوی مدیر بالادست باشد نگران کننده است، استقلال داشته باشید.




نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 مدیرعامل آبفا استان: تکمیل تصفیهخانه دهدشت ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد
- 2 ارزآوری ۲۵ میلیون دلاری محصولات کشاورزی برای کهگیلویه و بویراحمد
- 3 شرور سابقه دار در باشت دستگیر شد
- 4 خالی کردن حساب با پیامک جعلی ابلاغیه قضایی
- 5 کاهش ۱۵ درصدی ترددهای بیناستانی در جادههای کهگیلویه و بویراحمد
- 6 امحا ماینرهای کشف شده در کهگیلویه و بویراحمد
- 7 رئیس شورای شهر: ترافیک سنگین یاسوج چالش بزرگ پیش روی ماست
- 8 صدور حکم قاطع برای نانوایی متخلف گچسارانی در دام تعزیرات
-
نشست مشترک مجمع نمایندگان استان کهگیلویه و بویراحمد و استاندار با معاون وزیر و مدیران ارشد شرکت زیرساخت و توسعه راههای کشور/ باند دوم دهدشت-خیرآباد به مناقصه میرود
-
آغاز عملیات اجرایی پروژه اصلاح نقطه حادثهخیز تنگ کناره در محور یاسوج – بابامیدان
-
کاظمیجو: تعداد زیادی از مدیران شهرستان در جریان اعتبارات ۱۴۰۳ و تخصیص نبودند!/ شاهینی: در کهگیلویه پروژه جدید و موازی ممنوع/ امام جمعه کهگیلویه: خودروی مدیران کل فقط برخی شهرستانها را خوب بلدند
-
از «بودجهسازی» تا «برچسبزنی»؛ پاسخ راه و شهرسازی به نقد افتونیوز/ وقتی مدیرکل پشت نماینده گچساران پنهان میشود!
-
«نماینده بویراحمد» از هیات رئیسه کمیسیون انرژی مجلس حذف شد+ جزییات
-
بهشت ناشناخته کهگیلویه و بویراحمد برای تابستانگردی/ عکس
-
شکار هنری یک پلنگ در کهگیلویه و بویراحمد!/ عکس
-
شهریه مدارس غیردولتی کهگیلویه و بویراحمد دوبرابر شد!
-
مدیرکل جهادکشاورزی استان تغییر کرد/ جزییات
-
واژگونی سمند در محور بابامیدان – یاسوج با ۶ مصدوم/ با تلاش تکنسینهای اورژانس و همکاری هلالاحمر، جان مصدومان نجات یافت
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!