ایده مبتکرانه سرپرست دانشگاه علوم پزشکی یاسوج؛


مناقصات جهت شفافیت هر چه بیشتر جلوی دوربین برگزار می شود

در جهت شفافیت هر چه بیشتر مناقصات دانشگاه علوم پزشکی با دوربین ضبط می شود

مناقصات جهت شفافیت هر چه بیشتر  جلوی دوربین برگزار می شود

افتونیوز| به گزارش روابط عمومی دانشگاه، برای اولین بار، شب گذشته، جلسه بازگشایی مناقصات عمومی مربوط به امور حمل و نقل درون و برون شهری واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با حضور اعضای کمیسیون، به صورت کاملاً شفاف و با هدف کاهش ابهامات برگزار شد.

این مناقصات که از طریق سامانه تدارکات الکترونیک دولت اطلاع‌رسانی شده بود، خدمات حمل و نقل مورد نیاز ستاد دانشگاه و معاونت‌های تابعه، مراکز بهداشت شهید دامیده بویراحمد و شبکه بهداشت مارگون، شبکه‌های بهداشت و درمان گچساران و باشت (به همراه بیمارستان بی‌بی حکیمه)، شبکه‌های بهداشت و درمان بهمئی، کهگیلویه و چرام، بیمارستان امام سجاد (ع)، بیمارستان شهید جلیل و شبکه بهداشت و درمان دنا را شامل می‌شد.

این جلسه، که با حضور دکتر سیده رقیه پناهی سرپرست دانشگاه، دکتر عسکری معاون توسعه مدیریت و منابع، مدیر مالی، مسئول امور قراردادها و نمایندگان واحد حراست و بازرسی برگزار گردید، پاکت‌های پیشنهادی شرکت‌های واجد شرایط بازگشایی و مورد بررسی قرار گرفت.

بر اساس صورتجلسه رسمی تنظیم‌شده توسط اعضای کمیسیون، وضعیت مناقصات مربوط به واحدهای مختلف تعیین تکلیف شد. با این حال، مناقصات مربوط به شبکه بهداشت و درمان کهگیلویه، بیمارستان امام سجاد (ع) و بیمارستان شهید جلیل به دلیل عدم تکمیل نصاب معاملات، تجدید و مجدداً در سامانه تدارکات الکترونیک دولت برای شرکت متقاضیان بارگذاری خواهد شد.

این اقدام دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در برگزاری شفاف و قانونی مناقصات از طریق سامانه الکترونیکی دولت، گامی مهم در راستای ارتقای سلامت اداری و بهره‌مندی از خدمات با کیفیت در حوزه حمل و نقل محسوب می‌شود.

لازم به ذکر است این جلسه در جهت شفافیت هر چه بیشتر بصورت کامل با دوربین  ضبط شد.



نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.

ارسال نظر




نظرات ارسالی 0 نظر

شما اولین نظر دهنده باشید!

سایر اخبار
برگزدیدها