عملکرد جالب یک مدیر در باشت/ بانویی که تخصیص صددرصدی اعتبارات برای بهزیستی گرفت/ جزییات

با توجه به اینکه تخصیص مدیران شهرستانی در اواخر اسفندماه مشخص می‌شود در میان تمام کم‌کاری‌ها یکی از مدیران شهرستانی که تخصیص ۱۰۰درصد داشت برای ما جالب بود و از قضا این مدیر یک بانوی موفق است. گفت‌وگوی دوستانه با این مدیر به شرح زیر است:

عملکرد جالب یک مدیر در باشت/ بانویی که تخصیص صددرصدی اعتبارات برای بهزیستی گرفت/ جزییات

افتونیوز| یکی از شاخص هایی که می توان از طریق آن عملکرد مدیران شهرستانی و استانی را سنجید میزان تخصیص اعتباراتی است که در طول مدت مدیریت خود جذب کند. این شاخص نشان از تحرک و توانمندی و میزان پیگیری و مداومت یک مدیر در عمل به وعده ها و برنامه هایی است که به صورت کوتاه مدت یا میان مدت ترسیم کرده است. برای مدیران بالادستی و مردم و رسانه ها نیز شاخص جذب اعتبارات می تواند نشان از سنجش عملکرد و توانایی یا ناتوانی یک مدیر داشته باشد.

میزان تخصیص اعتبارات به صورت معمول در پایان سال (آخر اسفند) مشخص می شود. 

با توجه به اینکه تخصیص مدیران شهرستانی در اواخر اسفندماه مشخص می‌شود در میان تمام کم‌کاری‌ها، یکی از مدیران شهرستانی که تخصیص ۱۰۰درصد داشت که از قضا این مدیر یک بانوی موفق است.

گفت‌وگوی دوستانه با این مدیر داشتیم که در پی می آید:

سیده گل‌ناز علی‌پور سرپرست بهزیستی شهرستان باشت است. وی در ۱۵ دی ماه ۱۴۰۲ معارفه و رسما مدیریت این اداره را در باشت به عهده گرفت.

سیده گل‌ناز علیپور با بیان اینکه بهزیستی باشت در ابتدای شروع به کار شرایط چندان شرایط مناسبی نداشت، درباره شرح اولین اقدام  خود گفت: من در اولین اقدام حسابدار معرفی کردم و حسابداری باشت را از گچساران جدا کردم و باشت را کاملا به لحاظ مالی مستقل کردم.

وی با اشاره به وضعیت مسکن و تلاش‌های خود در این زمینه گقت:  من در همان ابتدای کار همه مستندات مسکن شهرستان را جهت تامین اعتبار فرستادم چون مسکن عملکردی بود که نزدیک به ۴میلیارد اعتبار دریافت کردیم.

رئیس بهزیستی شهرستان باشت درباره میزان وام‌های اشتغال‌زایی بیان کرد: در یکسال و نیم حدود ۱۲۰ نفر برای وام اشتغال معرفی کردیم که در تاریخ بهزیستی شهرستان بی‌سابقه‌ بود.

وی درباره میزان اعتبارات جذب شده و محل هزینه این اعتبارات اظهار داشت: در سال ۱۴۰۲ مبلغ ۵۵۰میلیون تومان برای تملک دارایی بود به اداره تعلق گرفت که کارهای بزرگی با این مقدار رقم زدیم، یک سری تجهیزات برای اداره خریداری کردیم و تعمیراتی انجام شد و در ادامه ساختمان نیمه‌تمام اداره را نیز تکمیل کردیم.

علی‌پور درباره بودجه سال ۱۴۰۳ و تلاش‌هایش تصریح کرد: در سال ۱۴۰۳ در بحث تملک دارایی چندین بار به برنامه‌بودجه استان جهت دریافت اعتبار مراجعه کردیم و مبلغی حدود یک میلیارد و ۶۵۰ میلیون تومان در نظر گرفتند که ۱۰۰درصد تخصیص یافت که انشاالله قصد داریم برای راه‌اندازی مرکز فیزیوتراپی در باشت هزینه کنم همان ساختمان را بعد از تعمیر و تجهیز کامل، یک فضا را به عنوان توانبخشی مشخص کنیم و از ظرفیت نماینده محترم و فرماندار شهرستان و سازمان بهزیستی استفاده کنیم که مرکز توان بخشی باشت به عنوان مرکز فیزیوتراپی راه‌اندازی شود.

وی در ادامه گفت: بهزیستی باشت  نیروی خدمه و نگهبان ندارد و برای حفاظت از اداره مجبور به نصب دوربین شدیم و در حال حاضر هم نیروی نگهبان و خدمه نداریم.

علی‌پور درباره عملکرد بهزیستی باشت در بحث مسکن در سال ۱۴۰۳ عنوان کرد: در بحث مسکن در سال ۱۴۰۳، ۸۰ مستند مسکن برای دریافت اعتبار فرستادیم مقداری از آن جذب و مقداری از آن نیز کشور اعتبارش را تخصیص نداده است.

وی درباره کمیسیون‌های تشکیل شده خاطرنشان کرد: ۴یا ۵ کمیسیون گرفتیم که نزدیک به ۴۰۰نفر تأیید شدند که پشت نوبت واحد توان‌بخشی برای دریافت اعتبار هستند که مکاتبات آن با سازمان بهزیستی کشور انجام شده و در جلسات مطرح کردیم، به عنوان پشت نوبت در سامانه ثبت هستند که انشاالله تامین اعتبار شود.

وی درباره نیازهای توانبخشی معلولان شهرستان عنوان کرد: هیچ معلولی در شهرستان نداریم که وسیله توان‌بخشی نیاز داشته باشد، از سال گذشته ۱۴۰۲تا الان نزدیک به ۱۲۰ ویلچر در استان توزیع کردیم الان هیچ مددجویی وجود ندارد که وسیله توان‌بخشی از قبیل ویلچر، تشک، سمعک، پوشاک و...نیاز داشته باشد و همه نیازهای مددجویان تامین شده است و به وقت همه چیز را دریافت می‌کند و در تجهیزات بهزیستی هم در کل دوران بهزیستی بی‌سابقه بوده است.

۲دستگاه ویلچر برقی با قیمت هر کدام ۸۶میلیون هم اختصاص به شهرستان داده شد که هر ۲تا را به مددجویان ضایعه نخاعی دادم و آمار را نیز ارسال کردم اگر تخصیص دادند و برای دیگران که احتیاج دارند خریداری شد تحویل می‌دهیم.

رئیس بهزیستی شهرستان باشت در ادامه افزود: امسال نزدیک به ۲تا ۳ میلیارد اعتبار برای درمان، ایاب و ذهاب، مهارت شغلی، سرمایه کار زنان بی‌‌سرپرست و همه را پرداخت کردیم، پایان سال مالی ۳۱فروردین بود که همه اعتبارات جذب و هیچ اعتباری برگشت نخورد و این موارد علاوه بر حقوقی است که معلولان ما از سازمان بهزیستی دریافت می‌کنند و در حال حاضر هر معلول توانبخشی که نیاز به حق پرستاری داشته باشد کلیه حق پرستاری را دریافت می‌کنند و همه ثبت شده است و آن هایی که هنوز تامین اعتبار نشده در سامانه ثبت شده‌اند.

علی‌پور درباره مراکز فعال وابسته به بهزیستی در شهرستان تصریح کرد: ۵ مرکز در شهر و ۲مرکز توانبخشی داریم که یک مرکز خدمات فیزیوتراپی و گفتاردرمانی به موقع هفته‌ای دو بار در شهرستان ارایه خدمات می‌دهد.

مرکز دیگری توانبخشی حرفه‌آموزی دختران داریم که دختران در آنجا مشغول به کار هستند و چندبار از تجهیزات تولیدی آن‌ها نمایشگاه زدیم انشالله که مسئولین توجهی به این قشر داشته باشند.

یک مرکز ترک اعتیاد در شهرستان است که در حال حاضر بهترین مرکز ترک اعتیاد استان است.

۲مرکز مثبت زندگی داریم که خدمات مددکاری و مددجوی را ارائه می‌دهند.

وی درباره حمایت از خانواده‌ها خاطرنشان کرد: کلیه خانواده‌های ۲و ۳قلو و بالاتر را تحت حمایت قرار دادیم.

کلیه خانواده زندانیان و مواردی که اعتیاد در شهرستان هستند تحت حمایت قرار دارند.

کلیه موارد اعتیاد مربوط به شهرستان تحت حمایت به عنوان زن آسیب‌دیده و سرپرست خانوار به محض مراجعه تحت حمایت قرار داده می‌شود و در طول سال کارگاه‌های مختلفی برای آن‌ها برگزار می‌شود.

گفتنی است سیده گل‌ناز علی‌پور با مدرک کارشناسی‌ارشد حقوق کیفری در دی‌ماه ۱۴۰۲ به عنوان سرپرست بهزیستی باشت منصوب شد.

 



نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.

ارسال نظر




نظرات ارسالی 1 نظر

  • 1 کسرا 1404/2/11 13:8:31

    درودبربانوی بزرگ باشت وباوی.بهترین مدیرومردمی ترین مدیرتاکنون

    پاسخ
سایر اخبار
برگزدیدها