-
پروژههای کلنگی!؟ چرا هیچ طرحی برای افتتاح در هفته دولت نیست؟/ به بهانه عرایض نماینده کهگیلویه در شورای اداری استان
علی صاحبی -
۱۹ مرداد؛ روزی برای دلسپردگان واژهها
علی سینا رخشنده مند -
روز خبرنگار و شعری از هوش مصنوعی
علی ضامنی پور -
جامعه ای که خبرنگارانش را حفاظت نکند، محکوم به نابینایی است
یادداشت مخاطبان -
برای آنان که صدای دیگراناند
مریم پارسا -
مدیر شایسته کیست؟
یادداشت مخاطبان -
آمارسازی ، پاسخ گریزی، وسکوت در برابر تخلفات گذشته / از استخدام های فله ای تا آمارهای صوری / دفتر آمار، نه دفتر اقدام / وقتی مدیر ارقام، از واقعیت عقب ماند.
ناشناس -
«غلامرضا پناه» ؛ مدیری از تبار بخشندگی
عنایت شیخی -
مردم آزاری به سبک پزشک متخصص
پیام واحد -
آب هست، اما برای دیگران!!!
سعید صفا دوست
- آخرین خبرها
- 0
- یکشنبه , 10 فروردین 1404 -PM -12:31
جشن نوروزگاه گچساران/ تصاویر
جشن بزرگ نوروزگاه شهرستان گچساران به همت ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کهگیلویه و بویراحمد با هدف معرفی آداب و رسوم عشایری مردم استان به گردشگران نوروزی با حضور مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کهگیلویه و بویراحمد و حضور تعداد زیادی از مردم و مسافران نوروزی در مرکز شهرستان گچساران برگزار شد.
جشن بزرگ نوروزگاه شهرستان گچساران به همت ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کهگیلویه و بویراحمد با هدف معرفی آداب و رسوم عشایری مردم استان به گردشگران نوروزی با حضور مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کهگیلویه و بویراحمد و حضور تعداد زیادی از مردم و مسافران نوروزی در مرکز شهرستان گچساران برگزار شد.
سید مجتبی امیرحسینی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در جشن نورزگاه شهرستان گچساران با اشاره ظرفیتهای آداب و رسوم سنتی در توسعه گردشگری، اظهار کرد: تنوع اقوام ایرانی در حوزه گردشگری توانسته تأثیر مثبت خود را بگذارد و موجب تقویت گردشگری فرهنگی در ایران شود.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کهگیلویه و بویراحمد بیانکرد: همبستگی، اتحاد و مهمانوزاری دو قوم لر و ترک قشقایی در کهگیلویه و بویراحمد سبب تقویت صنعت گردشگری بخصوص گردشگری عشایری و روستایی شده است.
او با بیان اینکه هرگز اجازه نخواهیم داد عده ای محدود اتحاد و همبستگی دو قوم ریشه دار لر و ترک را زیر سوال ببرند،گفت: برگزاری جشن نورزگاه اتحاد اقوام را بیشتر تقویت می کند.امیرحسینی اخلاق مداری و تقویت اتحاد بین اقوام را از شاخص های بارز وزیر میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی کشور عنوان کرد و گفت: ترویج فرهنگ ایرانی اسلامی و آداب و رسوم سنتی مورد تاکید و سیاست های ابلاغی وزارت متبوع و شخص وزیر به ادارات کل استانها است.
مدیرکل میراث، گردشگری و صنایعدستی کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: ترویج فرهنگ عشایری و معرفی آداب و رسوم مردم از اهداف مهم برگزاری جشن نورزگاه در نقاط مختلف کهگیلویه و بویراحمد است.







گزارش: مریم پارسا
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 مشکل توزیع کود یارانهای در کهگیلویه و بویراحمد مرتفع شد
- 2 کاهش ۱۸ درصدی سرقت در کهگیلویه
- 3 شهرک صنعتی خورشیدی در کهگیلویه و بویراحمد افتتاح می شود
- 4 کشف ۳۰۸ کیسه آرد قاچاق در کهگیلویه وبویراحمد
- 5 مدیرعامل آبفا استان: تکمیل تصفیهخانه دهدشت ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد
- 6 ارزآوری ۲۵ میلیون دلاری محصولات کشاورزی برای کهگیلویه و بویراحمد
- 7 شرور سابقه دار در باشت دستگیر شد
- 8 خالی کردن حساب با پیامک جعلی ابلاغیه قضایی
-
گزارش عملکرد یکساله «تاجگردون» در روز تجلیل از خبرنگاران/ از سرمایهگذاری کلان در گچساران و باشت تا حواشی شهرداری دوگنبدان/ جزییات و تصاویر
-
پتروشیمی چرام و پالایشگاه بهمئی مجوزات لازم را دارند/ اولویت دهدشت، بیمارستان است/ اتحاد در کشور در تاریخ بینظیر بود/ یک تجلیل ماندنی
-
مدیرکل انتقال خون: در شاخصهای اهدای خون جزو سه استان برتر کشور هستیم/ مشارکت پایین جوانان و بانوان چالش اصلی اهدای خون است
-
مسئولیت جوان هماستانی در صنعت نفت و گاز + عکس
-
امضای تفاهمنامه همکاری میان هلدینگ خلیجفارس و بانک رفاه/ تأمین مالی طرحهای صنایع پلیمر گچساران و پتروشیمی دهدشت در اولویت اول همکاری
-
هیئت رئیسه شورای شهر دوگنبدان انتخاب شدند/ جزییات
-
مهار آتشسوزی در مرکز ضایعاتی دوگنبدان با تلاش آتش نشانان
-
ضارب خیابانی بانوی گچسارانی دستگیر شد
-
کهگیلویه و بویراحمد ۱۰ ایستگاه شتابنگار زلزله نسل جدید راهاندازی کرد
-
رفع ابهام رئیس اورژانس استان از تعطیلی موقت یک پایگاه در زیلایی
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!