-
آینده جنگ اسرائیل با ایران چه خواهد شد؟
عباس عبدی -
«شافرج الله»
سیدمحمد مختاری -
ایران خانهی ماست؛ مسئولیت ایرانی بودن فراتر از هر تفاوتی
علیرضا تابش -
وقتی وفاداری استاندار به دولت قربانی روابط و رفاقتهای پشت پرده میشود»
یادداشت مخاطبان -
دفاع از ایران؛ به نام یا به ننگ!
فضلالله یاری -
جوابیهای به یک رسانه/ وقتی مدح بیمحتوا جای مطالبهگری رسانهای را میگیرد
حسن کریمی -
مرثیهای بر پروژههای نیمهتمام استان کهگیلویه و بویراحمد
بویار پارسه -
دیدهبان
هجیر تشکری -
عوارض شناسی تعطیلی خرد سیاسی در سطح میزان پیشرفت شهرستانهای چهارگانه
یاسین علویان سوق -
واقعیت مدیران 50 میلیاردتومانی و نقش «تاجگردون» در بحران مدیران اینستاگرامی!
اسلام ذوالقدرپور
وضعیت قرمز بیمارستان دهدشت از زبان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان/ لزوم اقدامات فوری برای بهبود شرایط موجود
با حضور سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی یاسوج چالشها و نیازهای درمانی بیمارستان امام خمینی ( ره) دهدشت به تفصیل بررسی، و مشکلات ساختاری و کمبود منابع انسانی و، وضعیت بحرانی بیمارستان امام خمینی (ره) دهدشت مورد احصاء قرار گرفت و بر لزوم تأمین منابع مالی و انسانی برای بهبود خدمات به مردم تأکید شد.

افتونیوز| سیده رقیه پناهی، رئیس علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد، پس از بازدید از بیمارستان دهدشت در نشست اخیر خود در شبکه بهداشت و درمان شهرستان با تأکید بر اهمیت سلامت مردم و حق مطالبهگری آنها، وضعیت بیمارستان دهدشت را نگرانکننده توصیف کرد و خواستار اقدامات فوری برای بهبود شرایط موجود شد.

پناهی با بیان اینکه هیچگونه نگاه جنسیتی یا قومیتی در این مسائل وجود ندارد و تنها توانمندیها باید در نظر گرفته شود، تصریح کرد: ما به عنوان مسئولان باید در راستای بهبود وضعیت سلامت مردم تلاش کنیم و این موضوع در دستور کار ما قرار دارد.
وی همچنین به برگزاری وبینارهای ماهیانه به عنوان یکی از راههای پیگیری مشکلات اشاره کرد و گفت: یکی از دلایل عدم تحقق مشکلات، کمبود پیگیریهاست. ما به جای لشکرکشی، با برگزاری وبینارها و کاهش هزینهها، به پیگیری مسائل ادامه خواهیم داد.
رئیس علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد در ادامه از ضرورت معرفی یک نفر برای پیگیری اورژانس بیمارستان دهدشت خبر داد و افزود: کمیته تجهیزات معاونت درمان که چند سالی است تعطیل شده، به زودی راهاندازی خواهد شد و لیست تجهیزات مورد نیاز در دستور کار قرار خواهد گرفت.
پناهی با اشاره به اقدامات انجام شده در بیمارستان جدید، اظهار داشت: ما منتظر دریافت گزارشهای لازم هستیم و باید از تمام ظرفیتها، به ویژه نماینده کهگیلویه، استفاده کنیم تا امید و تلاشمان را افزایش دهیم و به جامعه تزریق کنیم.

وی همچنین به بحران عدم وجود سی تی آنژیو اشاره کرد و گفت: پیگیری ماشینهای بیهوشی در وزارت بهداشت انجام و ما به سرانجام خواهیم رساند.
تأکید معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد بر اولویتهای بهداشت و درمان
مجتبی عسکری معاون توسعه
دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست، با تأکید بر نقش دانشگاه به عنوان یک واحد خدمترسان، بر اهمیت تأمین بودجه برای فوریتهای پزشکی و بهبود زیرساختهای بیمارستانی تأکید کرد.
وی با اشاره به عدم تخصیص بودجه مناسب برای فوریتهای پزشکی، گفت: این موضوع نیازمند توجه ویژه است و باید در برنامهریزیهای آینده لحاظ شود.
عسکری همچنین به راهاندازی زایشگاه دهدشت به عنوان یکی از اولویتهای اصلی اشاره کرد و افزود: ما باید به سمت بازسازی و بهسازی بیمارستان دهدشت پیش برویم تا خدمات بهتری به مردم ارائه دهیم.
معاون توسعه دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد در ادامه به بیمارستان ۲۰۰ تختخوابی اشاره کرد و گفت: این بیمارستان در انتظار اخذ ماده ۲۳ است تا بتواند در ردیف بودجه ۱۴۰۵ قرار گیرد و به مرحله اجرایی برسد.
وی همچنین بر ضرورت بازنگری در ساختار سازمانی تأکید کرد و گفت: این بازنگریها باید به گونهای باشد که همکاران از مزایای لازم بهرهمند شوند و بتوانند به بهترین شکل ممکن به مردم خدمت کنند.
عسکری در پایان به هزینههای پژوهشی اشاره کرد و گفت: هزینه پژوهش باید بین ۲ تا ۳ درصد از درآمد بیمارستان به این امر اختصاص داده شود تا بتوانیم به ارتقای کیفیت خدمات درمانی و آموزشی بپردازیم.

سید منصور تقوی، رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهگیلویه، در جلسهای با حضور سرپرست جدید دانشگاه علوم پزشکی و مسیولین مربوطه به تشریح چالشها و نیازهای درمانی این شهرستان پرداخت.
وی با اشاره به اینکه کار درمان ۲۰۰ هزار نفر در شهرستان به عهده این بیمارستان است، اظهار داشت: ما دارای ۲ دستگاه سی تی اسکن، ۸۰ متخصص و ۳۰ پزشک عمومی هستیم و کلینیک ما روزانه تا ۷۰۰ نفر را ویزیت میکند. همچنین ۹ فوریت پزشکی در شهرستان فعال است.
تقوی با اشاره به پرسنل کمنظیر در این شهرستان، افزود: ۱۱ پایگاه شهری در شهر دهدشت داریم و در زمینه جوانی جمعیت اقدامات مفیدی انجام شده است، اما مهمترین مشکل ما عدم همخوانی بین مطالبات مردم و حوزه مأموریتی ماست.
وی افزود: مردم انتظار دارند که خدمات بیشتری دریافت کنند، در حالی که ما با محدودیتهای مالی و نیروی انسانی مواجه هستیم.
تقوی همچنین به مشکلات ساختاری و تشکیلاتی اشاره کرد و گفت: تشکیلات سازمانی ما ۱۶ ساعت است، در حالی که ما ۲۴ ساعت فعالیت داریم. به عنوان مثال، دیشموک با ۸ پزشک اداره میشود، در حالی که نیاز به ۴ پزشک دارد. همچنین، کلینیک تخصصی ما نیروی خدماتی ندارد و در دیشموک، رئیس درمانگاه همه کارها از جمله پذیرش و حراست را انجام میدهد.
تقوی با انتقاد از وضعیت بیمارستان در شهرستان، خاطرنشان کرد: بیمارستان ما که با ۱۲۰ تخت شروع شده، هماکنون با ۲۵۰ تخت اداره میشود و در شرایط نامناسبی قرار دارد. قرار بود ۱۰۰ تخت به بیمارستان الحاق شود، اما به دلیل مشکلات مختلف ممکن است تا ۱۰ سال آینده هم افتتاح نشود. در این مدت، باید تدابیری اندیشیده شود تا فضای بیمارستان قابل تحمل باشد.
وی همچنین به نیاز به حمایت دانشگاه علوم پزشکی اشاره کرد و گفت: ما انتظار داریم دانشگاه با کار کارشناسی، یک پزشک داخلی در دیشموک و قلعه رییسی مقیم کند تا مشکلات درمانی این مناطق کاهش یابد.
رییس شبکه بهداشت کهگیلویه گفت:همچنین، باید حداقل یک آمبولانس جایگزین برای بیمارستان در نظر گرفته شود، زیرا بیمارستان در ماه حداقل ۲۰ اعزام دارد و تنها یک آمبولانس در اختیار دارد.
تقوی در پایان تأکید کرد: ما به عدالت در ارائه خدمات درمانی نیاز داریم و دانشگاه باید بیشتر در این زمینه همکاری کند.
فضلالله راست، رئیس بیمارستان امام خمینی (ره) دهدشت، نیز در این نشست با اشاره به بدهیهای سنگین این بیمارستان و مرکز بهداشت، بر لزوم تأمین منابع انسانی و مالی برای بهبود خدمات به مردم تأکید کرد.
راست با بیان اینکه بیمارستان امام خمینی (ره) ۲۵۰ تختخوابی است و در حال حاضر نود درصد سه برابر نرم ارایه کشوری را در زمینه اصلاح و زیربنایی و ساختمانی تحت پوشش دارد، گفت: این بدان معناست که ما بیشترین نرم کاری را برای متخصصین، پرسنل و خدمات داریم. همچنین هزینه تعمیرات تجهیزات به ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان رسیده است.
وی افزود: در ارزیابی اعتباربخشی، بیمارستان ما موفق به کسب درجه یک در ۵۵۰ آیتم شده است، اما سیستم حراستی بیمارستان نیازمند تأمین نیروی انسانی است و باید هر چه سریعتر تعیین تکلیف ۱۰ نیروی جدید صورت گیرد.
راست همچنین به عدم امکان بکارگیری کارورز در بیمارستان اشاره کرد و گفت: بیمارستان ما آموزشی نیست و انتظار داریم سهم پژوهش به ما برگردد تا بتوانیم بار مالی کمتری را تحمل کنیم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: بار مالی که فوریتهای پزشکی به بیمارستان دهدشت تحمیل میکند باید تقسیم شود و ما به حمایتهای مالی و تأمین منابع انسانی نیاز داریم تا بتوانیم خدمات بهتری به مردم ارائه دهیم.

ضرورت تأمین منابع و تجهیزات برای کلینیک امام سجاد دهدشت
آتون بیان داشت : دانشگاه علوم پزشکی با این بیمهها قرارداد منعقد کرده است، اما امور قراردادها با مشکلات جدی مواجه شده و نیاز به پیگیری و اصلاح دارد.
در ادامه نیز سید حمزه محقق زاده، فرماندار شهرستان کهگیلویه،با اشاره به مشکلات عدیده در حوزه بهداشت و درمان، بر لزوم توجه ویژه به این مسائل تأکید کرد و گفت: اشراف شما به مسائل بومی یکی از محاسن بزرگ است و روزانه مشکلاتی را به نهادهای امنیتی ارجاع میدهند.
وی با اشاره به کمبود فضای درمان در شهرستان، افزود: معمولاً یکی از مهمترین اخبار ما در این زمینه است و توزیع عادلانه سرانههای آموزشی و درمانی از سیاستهای دولت پزشکیان به شمار میرود.
فرماندار کهگیلویه تصریح کرد: شهرستان و استان ما یکی از مناطقی است که باید توجه بیشتری به آن شود و این شهرستان به عنوان یکی از مهمترین شهرستانهای استان، بخشهای گستردهای را پوشش میدهد.
محقق زاده با بیان اینکه ما در وضعیت بحرانی نیستیم، اظهار داشت: اما در بیمارستان دهدشت به نظر میرسد که وضعیت بحرانی وجود دارد و حتی در راهروها نیز بیماران درمان میشوند. تبعیض در توزیع سرانه حوزه درمان باید به پایان برسد.

وی همچنین به وضعیت شبکه بهداشت اشاره کرد و گفت: این شبکه یکی از بدهکارترین ادارات شهرستان نیست و نیازمند ارادهای در سطح دانشگاه علوم پزشکی و وزارت بهداشت برای بیمارستان جدید دهدشت هستیم.
فرماندار کهگیلویه در پایان خواستار ورود ویژه دانشگاه علوم پزشکی به این مسائل شد و افزود: ما نیازمند عیدی در اولین روز سال جدید هستیم تا بتوانیم خدمات بهتری به مردم ارائه دهیم.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 ارزآوری ۲۵ میلیون دلاری محصولات کشاورزی برای کهگیلویه و بویراحمد
- 2 شرور سابقه دار در باشت دستگیر شد
- 3 خالی کردن حساب با پیامک جعلی ابلاغیه قضایی
- 4 کاهش ۱۵ درصدی ترددهای بیناستانی در جادههای کهگیلویه و بویراحمد
- 5 امحا ماینرهای کشف شده در کهگیلویه و بویراحمد
- 6 رئیس شورای شهر: ترافیک سنگین یاسوج چالش بزرگ پیش روی ماست
- 7 صدور حکم قاطع برای نانوایی متخلف گچسارانی در دام تعزیرات
- 8 خسارت زلزله دهدشت به ۱۰۰۰ واحد مسکونی
-
رئیس فرهنگ و ارشاد گچساران منصوب شد/ ابلاغ
-
مديرعامل شركت نفت گچساران: كتابخانههای شركت نفت گچساران بیش از 6 هزار نفر عضو دارد
-
استاندار کهگیلویه و بویراحمد بر شتاب و روند تکمیل پروژههای عمرانی و خدماتی شهر یاسوج تاکید کرد
-
استاندار: زیرساختهای گردشگری مذهبی توسعه مییابند
-
تذکر رئیسجمهور به منابر، رسانه ملی و نمازهای جمعه: از سخنان تفرقهافکنانه و اختلافبرانگیز بهشدت پرهیز شود
-
«وضعیت حساس کنونی» ؛ جنگ یا صلح؟!
-
«همایونفر» معاون اداره کل مسکن و شهرسازی استان شد/ ابلاغ
-
هتل ورزش یاسوج پس از سالها تکمیل میشود/ آگهی مناقصه
-
لاشه پهپاد هرمس بر دوش یک لر
-
مشکلات هفت کانون بازنشستگی استان بررسی شد/مهرجو: پیگیری لازم برای افتتاح شعبه بانک رفاه در برخی شهرستانها انجام خواهد شد/ پیگیری لازم برای افزایش سهمیه وام استان خواهد شد
نظرات ارسالی 4 نظر
خانم دکتر تو را بخدا به فریاد کهگیلویه مظلوم برسید و از بی مدیریتی شبکه بهداشت و درمان را نحات دهید
پاسخبحران خود ....... اگر مدیریتش خوب ارتقاش بدین و اگر بده عزلش کنید ، اب که یک جا ماند گندیده میشه .ایشان با هماهنگی موحد شهرستان را به گروگان گرفته . یک مدیر هماهنگ و پاک دست و با برنامه جایگزین کنید.
پاسخ۴۰ سال است موحد ثابت منصور تقوی هم ثابت کمبود تخت بستری کار آمریکاست
پاسخخدا را شکر که علت اصلی مشکلات بهداشت و درمان درکهگیلویه را متوجه شدی و با صراحت اعلام نمودی منتظر اقدام عاجل جنابعالی جهت نجات سیستم بهداشت و درمان کهگیلویه از این مدیریت سنتی و سیاستزده هستیم.
پاسخ