-
آینده جنگ اسرائیل با ایران چه خواهد شد؟
عباس عبدی -
«شافرج الله»
سیدمحمد مختاری -
ایران خانهی ماست؛ مسئولیت ایرانی بودن فراتر از هر تفاوتی
علیرضا تابش -
وقتی وفاداری استاندار به دولت قربانی روابط و رفاقتهای پشت پرده میشود»
یادداشت مخاطبان -
دفاع از ایران؛ به نام یا به ننگ!
فضلالله یاری -
جوابیهای به یک رسانه/ وقتی مدح بیمحتوا جای مطالبهگری رسانهای را میگیرد
حسن کریمی -
مرثیهای بر پروژههای نیمهتمام استان کهگیلویه و بویراحمد
بویار پارسه -
دیدهبان
هجیر تشکری -
عوارض شناسی تعطیلی خرد سیاسی در سطح میزان پیشرفت شهرستانهای چهارگانه
یاسین علویان سوق -
واقعیت مدیران 50 میلیاردتومانی و نقش «تاجگردون» در بحران مدیران اینستاگرامی!
اسلام ذوالقدرپور
آنچه در نشست سرپرست شبکه بهداشت و درمان گچساران با خبرنگاران مطرح شد
نشست خبری سرپرست بهداشت و درمان شهرستان گچساران با خبرنگاران به مناسبت هفته قلب در سالن اجتماعات این مجموعه برگزار شد. محمدتقی محمدپور معاون بهداشتی شبکه بهداشت، سهراب صیدی نیک رئیس بیمارستان شهید رجایی، بهزاد مرادی معاون پشتیبانی و مالی شبکه بهداشت و درمان و سید مسلم حسینی نیک مدیر داخلی بیمارستان بیبی حکیمه در این نشست حضور داشتند.

افتونیوز|نشست خبری سرپرست بهداشت و درمان شهرستان گچساران با خبرنگاران به مناسبت هفته قلب در سالن اجتماعات این مجموعه برگزار شد.
محمدتقی محمدپور معاون بهداشتی شبکه بهداشت، سهراب صیدی نیک رئیس بیمارستان شهید رجایی،بهزاد مرادی معاون پشتیبانی و مالی شبکه بهداشت و درمان و سید مسلم حسینی نیک مدیر داخلی بیمارستان بیبی حکیمه در این نشست حضور داشتند.
دکتر سید امین رضایی سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان گچساران در این نشست اظهار داشت: زمانی که شروع به کار کردیم مجموعه بدهیهای مجموعه شبکه بهداشت و درمان ۱۳۳ میلیارد تومان بود که قسمت اعظم این بدهی مربوط به بیمارستان شهید رجایی است.
دکتر سید امین رضایی با اشاره به اینکه چالش های مختلفی در زمینههای مختلف وجود دارد تصریح کرد:بزرگ ترین چالش ایجاد شده به بهانه اینکه چراغ بیمارستان نرگسی روشن شود انتقال یک بخش از بیمارستان رجایی بیمارستان نرگسی ابود و این بخش داخلی به گفته متخصصین بدون سایر بخش ها ناقص بود
وی راهحل رفع این چالش را اینگونه شرح داد:سه حالت دارد بیمارستان رجایی به طور کامل به نرگسی انتقال داده شود یا بخشهای موثرتر و هدف دارتر در این بیمارستان راه بیفتد و یا هم کلا دو بیمارستان از هم جدا شوند
رضایی در ادامه گفت:در صحبت با نماینده محترم و برنامه های مدنظر خودمان سیاست کلی بر مقاوم سازی بیمارستان رجایی و تفکیک بیماستان نرگسی است که عزم ملی میخواهد که با توجه به پتانسیل نماینده امیدواریم انجام شود
وی در ادمه از خرید دستگاه سیتیاسکن خبر داد
سرپرست شبکه بهداشت و درمان چالش بعدی را دستگاهام ار ای شهرستان عنوان کرد و خاطرنشان کرد: این دستگاه یک دستگاه خاص و هزینهزایی است و شرایط خاصی دارد و شرکت پشتیبانی آن انحصاری است یعنی اگر قطعه ای از این دستگاه خراب شود فقط این شرکت میتواند تامین کند و شرکتهای دیگر نمیتوانند دخالت کنند و اما سرمایهگذارها در این زمینه میتوانند همکاری کنند و بخش خصوصی در کنار بخش دولتی به کار بیفتد و در راستای اخذ مجوزها میتوانیم با بخش خصوصی همکاری کنیم
وی در ادامه افزود: جلسهای با مدیران حوزه بهداشت و درمان نفت داشتیم و ظاهرا دنبال درخواست مجوز هستند ما قول دادیم بحث مجوزات را پیگیری کنیم و آنها دستگاه را خریداری کنند که شهرستان دو دستگاه ام آر آی داشته باشد
رضایی در خصوص واگذاری ام آر آی به بخش خصوصی عنوان گرد: یک اختلاف نظری هست و برخی ها می گویند موارد هزینهزا را به بخش خصوصی دهیم که خودشان هزینه کنند و در قالب دولتی خدمات ارائه دهند و این یک ایده است که باید به آن فکر شود البته به شرطی که خدمات با تعرفه دولتی انجام شود.
وی با اشاره به هفته قلب برنامههای در دست اجرای شبکه بهداشت و درمان در این زمینه خاطرنشان کرد:۵ اولویت اصلی بیماریزایی و مرگ را در شهرستان درآوردیم در سه سطح پیشگیری،درمان و بازتوانی یک سری برنامهها را برای حوزه قلب گذاشتیم.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان بیان کردروزانه خیلی از عزیزانمان را بر اثر بیماری قلبی از دست میدهیم و به سن پایینتر رسیده ولی خیلی توجه آنچنان حساسسازی نمیشود و باید حساسسازی نسبت به قلب را در مرحله اول بالا ببریم
وی افزود: قصد داریم مراکز تخصصی غربالگری راه بیندازیم و یک سند مشترک با برخی ادارات به صورت بومی ترتیب دهیم و این در حال نگارش و برنامهریزی است، در بخش درمان به دنبال راهاندازی بخش آنژیوگرافی هستیم و یک سری مقدمات در حال انجام است و شاید در بیمارستان نرگسی اتفاق بیفتد نیاز به هزینه سنگین دارد و جز برنامههای ما است.
رضایی با اشاره به اهمیت نقد در جامعه افزود:از هر نقدی استقبال میکنم و نقدها را به فال نیک میگیرم .
وی در مورد کمبود متخصص در سطح شهرستان تصریح کرد: سالیانه متخصصها در ماههای آبان و آذر در سراسر کشور تقسیم میشوند ما نیازسنجی می کنیم و طی نامهای کمبود متخصص موردنیاز شهرستان را به معاونت درمان اعلام میکنیم و بر اساس آن متخصصین به شهرستان تخصیص داده میشوند اما در خصوص برخی تخصصهای خاص مکانیسم دارد اینکه چه تخصصی به شهرستان بیاید بر اساس نوع بیمارستان ،جمعیت و سطح خدمت متفاوت است بعضی خدمات فوق تخصصی است و باید به صورت فوق تخصصی باشند.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان در مورد روی آوردن پزشکان به مباحث زیبایی عنوان کرد: این مورد باید بررسی و علتیابی شود که چند درصد از پزشکان به این سمت رفتهاند و چالشهایی در این زمینه وجود دارد که را طی برگزاری جلسه با پزشکان و نظام پزشکی در صدد رفع آن هستیم .
دکتر محمدتقی محمدپور معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان در این جلسه با اشاره به بحث سگهای بلاصاحب اظهار داشت:سگهای بلاصاحب دارای دستورالعملی است که کارگروه شهرستانی تحت عنوان کارگروه مدیریت سگهای بلاصاحب دارد رئیس کارگروه فرماندار و دبیر آن شهردار است و رئیس مرکز بهداشت یا دبیرشورای امنیت غذایی عضو کمیته است .
دکتر محمدتقی محمدپور با اشاره به آمار ارائه شده در کمیته هاری عنوان کرد: ۲۰۵ مورد در ۶ ماهه اول سال گزش سگ و گربه داشتیم که ۱۸۷ مورد آن سگهای صاحبدار بوده و چالش ما این است که بیماری هاری که اتفاق میافتد و صد در صد هم منجر به مرگ میشود از سگهای بلاصاحب است اما در کارگروه ما نقش خود را ایفا میکنیم و دو استراتژی مهم در دنیا برای این مورد عقیمسازی و واکسیناسیون است و اگر برای این دو مورد مثل شهرداری و فرمانداری پای کار بیایند ما مطالبهگر آن هستیم ولی تلاش ما و نقشی که ما داریم در حد مطالبهگری است.
وی با اشاره به بهداشت مدارس عنوان کرد: مکملیاری برای دانش آموزان در دستور کار ماست یکی از مهمترین گروههای هدف ما دانشآموزان است کمیته تشکیل دادیم که کارشناس بهداشت مدارس(کارشناس سلامت جوانان و نوجوانان )
کارشناس تغذیه ، بهداشت محیط و سلامت روان دارد که بازدید هفتگی از مدارس در برنامه ما وجود دارد و بهداشت محیط برای منابع آب ،بوفه مدارس ،سلامت روان برای غربالگریها مد نظر است.
محمدپور تصریح کرد:مداخله دیگری که ما قصد انجام آن را داریم روی چاقی دانشآموزان است چون بیشترین همبستگی را بین چاقی دانشآموزان و بیماریهای قلبی در بزرگسالی وجود دارد و قبلا به صورت پایلوت در ۴ مدرسه انجام شده و مؤثر بوده و قصد تعمیم به کلیه مدارس را داریم.
وی با اشاره به مرکز شبانهروزی شکیبایی خاطرنشان کرد:مرکز ۱۶ ساعته ظرفیت خوبی است که استقبال کم است و این عدم استقبال به دلیل جامع نبودن خدمات و نبود آگاهی است و اگر خدمات داروخانه و آزمایشگاه را فعال کنیم و اطلاع رسانی انجام شود این موضوع میتواند به ظرفیت خدمترسانی شهرستان اضافه شود.
گزارش:مریم پارسا
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 ارزآوری ۲۵ میلیون دلاری محصولات کشاورزی برای کهگیلویه و بویراحمد
- 2 شرور سابقه دار در باشت دستگیر شد
- 3 خالی کردن حساب با پیامک جعلی ابلاغیه قضایی
- 4 کاهش ۱۵ درصدی ترددهای بیناستانی در جادههای کهگیلویه و بویراحمد
- 5 امحا ماینرهای کشف شده در کهگیلویه و بویراحمد
- 6 رئیس شورای شهر: ترافیک سنگین یاسوج چالش بزرگ پیش روی ماست
- 7 صدور حکم قاطع برای نانوایی متخلف گچسارانی در دام تعزیرات
- 8 خسارت زلزله دهدشت به ۱۰۰۰ واحد مسکونی
-
رئیس فرهنگ و ارشاد گچساران منصوب شد/ ابلاغ
-
مديرعامل شركت نفت گچساران: كتابخانههای شركت نفت گچساران بیش از 6 هزار نفر عضو دارد
-
استاندار کهگیلویه و بویراحمد بر شتاب و روند تکمیل پروژههای عمرانی و خدماتی شهر یاسوج تاکید کرد
-
استاندار: زیرساختهای گردشگری مذهبی توسعه مییابند
-
تذکر رئیسجمهور به منابر، رسانه ملی و نمازهای جمعه: از سخنان تفرقهافکنانه و اختلافبرانگیز بهشدت پرهیز شود
-
«وضعیت حساس کنونی» ؛ جنگ یا صلح؟!
-
«همایونفر» معاون اداره کل مسکن و شهرسازی استان شد/ ابلاغ
-
هتل ورزش یاسوج پس از سالها تکمیل میشود/ آگهی مناقصه
-
لاشه پهپاد هرمس بر دوش یک لر
-
مشکلات هفت کانون بازنشستگی استان بررسی شد/مهرجو: پیگیری لازم برای افتتاح شعبه بانک رفاه در برخی شهرستانها انجام خواهد شد/ پیگیری لازم برای افزایش سهمیه وام استان خواهد شد
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!