-
«قلندرِ مستطیل سبز»
محمد زرین -
«قلندرِ مستطیل سبز»
محمد زرین -
تمجید بزرگان فوتبال یاسوج از بزرگمرد تاریخ فوتبال استان
یادداشت مخاطبان -
مردمآزاری با چند عدد قرص
پیام واحد -
اسطوره اخلاق فوتبال را دریبل کرد
سعید بخشوده -
تیمی که نیدرخشه استقلال دهدشته؛ قلندر خاموش شد، حماسه به ابدیت پیوست
بهنام عکاشه -
زاگرس، ستونفقرات ایران را نشکنید
وحید سیدیپور -
آموزش و پرورش وزیر دانا میخواهد نه سرباز رادان!!
علیرضا کفایی -
در سوگ قاضی تنها؛ سیدعیسی حسنی
علی ضامنی پور -
تحلیلی از عملکرد و سیاست های تاجگردون در بستر پلتفرم های مجازی
یعقوب درویشیان
چرا مردم تفکر اصلاح طلبی را دوست دارند؟
اما آنچه آمار و نظرسنجی های میدانی ومجازی و همچنین نظرات کارشناسان سیاسی کشور بیان می کند تاثیر حضور نامزد طیف اصلاح طلب بر افزایش میزان مشارکت خواهد بود و اکثریت بر این نظر وافق هستند که هر چه میزان مشارکت افزایش پیدا کند احتمال پیروزی نامزد اصلاح طلب بیشتر خواهد شد چیزی که طیف مقابل در چند سال گذشته از آن هراس داشتند و مشارکت پایین را رمز پیروزی خود می دانند و کاملا می دانند هر وقت مردم به پای صندوق بیایند در هر انتخاباتی شکست می خورند.

اَفتونیوز| “سجاد افسر” از فعالین سیاسی و اجتماعی در یادداشتی نوشت:
این روزها بحث انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری در فضای واقعی و مجازی داغ شده است، انتخاباتی که تا حدودی برخلاف ۳ سال پیش همه نگرش ها و طیف ها سیاسی در آن دخیل هستند.
با توجه به مشارکت پایین در انتخابات مجلس حاکمیت به این نتیجه رسیده که باید فضای سیاسی برای همه طیف ها بازتر شودبنابرین رقابت دو جناح اصولگراو اصلاح طلب در این دوره،نوید مشارکت بالا را به ارمغان دارد.
اما آنچه آمار و نظرسنجی های میدانی ومجازی و همچنین نظرات کارشناسان سیاسی کشور بیان می کند تاثیر حضور نامزد طیف اصلاح طلب بر افزایش میزان مشارکت خواهد بود و اکثریت بر این نظر وافق هستند که هر چه میزان مشارکت افزایش پیدا کند احتمال پیروزی نامزد اصلاح طلب بیشتر خواهد شد چیزی که طیف مقابل در چند سال گذشته از آن هراس داشتند و مشارکت پایین را رمز پیروزی خود می دانند و کاملا می دانند هر وقت مردم به پای صندوق بیایند در هر انتخاباتی شکست می خورند.
حال با تحقیق و کنکاش و شنیدن نظرات مردم به این سوالات پاسخ خواهیم داد ،چرا مردم تفکر اصلاح طلبی را بیشتر از تفکر اصول گرایی دوست دارند؟چرا مردم سیاست مدارانی که تفکر اصلاحاتی دارند را بیشتر دوست دارند و آنها را از جنس خود می دانند؟در پاسخ ها و نظرات مردم چندین نکته وجود داشت که به طور اجمالی به آنها پرداخته می شود.
نکته اول:صلح طلبی و پرهیز از جنگ وخشونت:تفکر اصلاح طلبی همواره بر صلح طلبی و سازش با دنیا تاکید دارد و راه پیشرفت و عدالت تمام جوامع را تعامل سازنده می دانند و بر خلاف تفکر مقابل که همواره توهم دشمنی و دشمن ساز دارد، اصلاح طلبی همه مردم جهان را از یک نسل و یک مذهب می داند و خواهان برتری بر دیگران نیست وزندگی بدون خشونت را حق همه مردم دنیا می داند
نکته دوم ؛آزادی بیان :تفکر اصلاحات مردم را فهیم و داری شعور می داند به همین دلیل در بیان نظرات مردم در امور سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی آزادی بیشتر داده است و همواره راه اصلاح امور مملکت را در گرو نقد مطبوعات، رسانه ها و مردم می داند و مردم را صاحبان اصلی حکومت می دانند.
نکته سوم: هم زبان مردم بودن و توجه به خواسته ها و عدم دخالت در زندگی خصوصی مردم :مردم تفکر اصلاح طلبی را زبان خود در زندگی می دانند و اصلاح طلبان همواره به خواسته های مردم چه صحیح و چه غلط توجه داشتند و بر این باور هستند که حاکمان وظیفه فرهنگ سازی و آموزش به جامعه را دارند نه اینکه با قوانین دستوری در زندگی خصوصی مردم دخالت کنند.
نکته سوم؛ احترام به مردم:تفکر اصلاح طلبی به فرهنگ اقوام گوناگون مردم احترام می گذرد و تمدن هر قوم در کشور را محترم می شمرد و سعی بر برچیدن و تغییر ندارد همچنین تفکر اصلاح طلبی بر شاد زیستن و توجه به هر آنچه موجبات شادی را فراهم می کند تاکید فراوانی دارد.
نکته چهارم؛توهم و خود برتربینی سران اصولگرا:یکی از نکات بسیار مهمی که سبب محبوبیت تفکر اصلاح طلبی شده است رفتار و شخصیت داعیه دارن اصولگرایی می باشند.طیف اصولگرا در رفتار خود طوری وانمود می کنند که انگار خود از گناه و اشتباه معصوم هستند و می توانند راه و روش صحیح زندگی دنیا و آخرت را برای مردم مشخص کنند خودبرتربینی کاذبی در شخصیت آنها شکل گرفته است و سعی دارند بیشتر احکام و شخصیت ها را برای جلوگیری از نقد،به سمت تقدس گرایی سوق دهند و همواره بین خود و مردم دیوار امنیتی درست می کند و کلام و نگاه خود را وحی منزل می دانند.
به هر حال سیاست و مناصب سیاسی فسادزا خواهد بود ولی اینکه تفکر اصلاح طلبی در چند دوره که در راس امور بوده چه کاری انجام داده که توانسته مقبولیت عمومی داشته باشد قاعدتا به نکات مذکور بر می گردد...
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 کشف لاشه "کَل" و ۵ گونه پرنده از منزل شکارچی "پادنا"
- 2 احیای مجموعه ورزشی کارگران یاسوج/+تصاویر
- 3 با افت منابع آبی کهگیلویه و بویراحمد تابستان سختی پیشرو است
- 4 ۲۶ هزار معلول تحت پوشش بهزیستی کهگیلویه بویراحمد
- 5 خانواده ۹ نفره گرفتار در ارتفاعات چاروسا کهگیلویه نجات یافتند
- 6 فرماندار گچساران : ۴۰۰ طرح اشتغالزایی در گچساران اجرا میشود
- 7 ۱۷ میلیارد ریال اعتبار در ورزش زورخانه ای کهگیلویه وبویراحمد هزینه شده است
- 8 ۲۳ درصد از نوآموزان کهگیلویه و بویراحمد تاکنون مراجعه نکردند
-
سرپرست مدیریت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج منصوب شد
-
مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج تغییر کرد+ عکس و سوابق
-
انتقاد شجاعپوریان از تشریفات بیجا در مراسمهای عزا/ آیینهایی که تسلیبخش نیست
-
نوستالوژی فوتبال دهدشت در دهه 60
-
دلنوشته رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی استان در سوگ زنده یاد «قلندر سخن سنج»/ زمین سبز دیگر جای خالی تو را حس میکند
-
«قلندری» که سخن میسنجید
-
واگذاری معادن کهگیلویه و بویراحمد با شرط فرآوری
-
قیمت جدید شن و ماسه در کهگیلویه و بویراحمد اعلام شد
-
هزینه ماهانه ۴۰۰میلیارد تومانی تأمین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد
-
۱۸۷۷ میلیارد تومان از اعتبارات سال گذشته کهگیلویه و بویراحمد هنوز جذب نشده است
نظرات ارسالی 2 نظر
اصلاح طلبی اوسط است ، از اسلام اخلاق را میخواهد و از روابط با دنیا اقتصاد مردم را ، یعنی اصلاح طلبی میگوید دین و دنیا
پاسخبنام خدا باسلام و ادای احترام اصلاح طلبی فراتر از جناح سیاسی بوده و یک جریان فکری است که بدنبال تغییرات تدریجی و مستمر بوده و از مظاهر آن گرایش به همنوایی با ضرب آهنگ رشد و شکوفایی جهانی است تا با مسالمت و همپایی با مخاطبین خود در راستای پیشرفت فکری و فرهنگی گام بردارد ...
پاسخ