-
آینده جنگ اسرائیل با ایران چه خواهد شد؟
عباس عبدی -
«شافرج الله»
سیدمحمد مختاری -
ایران خانهی ماست؛ مسئولیت ایرانی بودن فراتر از هر تفاوتی
علیرضا تابش -
وقتی وفاداری استاندار به دولت قربانی روابط و رفاقتهای پشت پرده میشود»
یادداشت مخاطبان -
دفاع از ایران؛ به نام یا به ننگ!
فضلالله یاری -
جوابیهای به یک رسانه/ وقتی مدح بیمحتوا جای مطالبهگری رسانهای را میگیرد
حسن کریمی -
مرثیهای بر پروژههای نیمهتمام استان کهگیلویه و بویراحمد
بویار پارسه -
دیدهبان
هجیر تشکری -
عوارض شناسی تعطیلی خرد سیاسی در سطح میزان پیشرفت شهرستانهای چهارگانه
یاسین علویان سوق -
واقعیت مدیران 50 میلیاردتومانی و نقش «تاجگردون» در بحران مدیران اینستاگرامی!
اسلام ذوالقدرپور
توضیحات مدیرکل ارتباطات در خصوص ضعف ارتباطی جاده دهدشت _ پاتاوه/ رادمنش: با هر سرقت یک یا دو هفته از مدار خارج می شویم
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کهگیلویه وبویراحمد گفت: از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون در این استان بیش از ۳۰۰ پروژه ارتباطی در شهرستانهای مختلف استان اجرایی شده است.

اَفتونیوز| سید محمود رادمنش در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در دو سال اخیر یک هزار و دویست میلیارد تومان جذب اعتبار انجام گرفته، بیش از ۳۰۰ طرح در استان اجرا شده و ۱۶ طرح بزرگ نیز در دست اجرا هستند، که با اجرای این ۱۶ طرح تبدیل به استان سبز ارتباطی میشویم.
وی عنوان کرد: در ۳۰ ماه اخیر و قبل از این دولت قریب به ۱۰۰ کیلومتر فیبر نوری در حوزه روستایی کار شد، در سی ماه دولت سیزدهم ۳۰۰ کیلومتر فیبر نوری اجرایی شد و مصوبه اجرای ۱۵۰۰ کیلومتر را نیز گرفتهایم و اگر این پروژه اجرایی شود هم ظرفیت شبکه ارتقاء پیدا میکند، هم سرعت افزایش، و پایداری شبکه بهبود مییابد.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات کهگیلویه وبویراحمد ابراز کرد: به دلیل شرایط توپوگرافی این استان اجرایی کردن پروژهها سخت، و هزینههای هر پروژه چندین برابر و کمرشکن است.
رادمنش درخصوص ضعف ارتباطی جاده پاتاوه دهدشت افزود: این جاده به دلیل اینکه تازه افتتاح شده، هنوز به صورت رسمی کد نخورده و در صورتی که کد دریافت کند، تعهدات ارتباطی برای آن در نظر گرفته میشود، هرچند که چند سایت نیز در این جاده احداث شده، و تا جایی که ممکن بود چند روستا در نزدیکی این جاده پوشش داده شده است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان کهگیلویه و بویراحمد درخصوص نارضایتی در برخی از مناطق روستایی، تصریح کرد: وقتی بارش باران داریم و در سایت مادر قطعی برق اتفاق میافتد، موجب میشود سایتهای متصل به این سایت نیز قطع شوند، شبکه برق در حوزههای ارتباطی اهمیت زیادی دارد و ۹۵ درصد قطعی سایت فیبر نوری ناشی از قطعی برق است.
رادمنش درباره شبکه ارتباطی جاده بابامیدان یاسوج نیز گفت: تا ۹۰ درصد جاده بابامیدان یاسوج از نظر فیبر نوری مشکلی ندارد و بخشی از آن نیز در محدوده استان کهگیلویه و بویراحمد نیست که دسترسی به آن نداریم.
وی ادامه داد: در بحث آگاهسازی عمومی قریب به یک میلیون و نیم پیامک هشدار ارسال کردهایم، در سال ۱۴۰۲ هر بار که پیامک ارسال میشود، حدوداً ۷۰۰ میلیون تومان هزینه بر است.
رادمنش درباره سرقت از سایتهای ارتباطی گفت: سرقت در کهگیلویه و بویراحمد موجب نارضایتی زیادی میشود، گاهی به دلیل یک سرقت کابل و ترانس و... تا دو هفته مردم ارتباط ندارند، وقتی سارق یک سایت را از کار میاندازند، خطر قطع ارتباطی یک یا دو هفته وجود دارد. سارقان محترم باید ببینند که چه چیزی را سرقت میکنند و دارند چه لطمهای به مردم میزنند، وقتی ارتباط قطع شود چه صدماتی به مردم وارد میشود.
وی با اشاره به افزایش ارتباطات در مناطق روستایی خاطرنشان کرد: در دورترین نقاط، مردم در پلتفرمهای کسب و کاری محصولات خود را برای فروش گذاشتهاند، ارتباط برقرار میکنند و کسب و کار در اینترنت دارند. مثلاً در روستای محروم زیلایی مردم با کسب و کارهای اینترنتی در ارتباط هستند و آگاهیشان خیلی بیشتر شده است، هر چند که با افزایش میزان ارتباطات، سواد رسانهای نیز اهمیت زیادی پیدا میکند.
رادمنش ادامه داد: اعتبارات بخش ارتباطات ملی است، و تاکنون یک هزار و دویست میلیارد تومان اعتبار جذب کردیم، بیش از ۳۰۰ طرح در استان اجرا شده و ۱۶ طرح بزرگ نیز در دست اجرا هستند، که با اجرای این ۱۶ طرح تبدیل به استان سبز ارتباطی میشویم.
وی بیان کرد: بالغ بر یک هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۳ و ۱۴۰۴ در زمینه اجرای فیبر نوری پیشبینی کردهایم و امسال توانستیم مجوز جذب ۵ نیرو را بگیریم که این افراد از طریق آزمون استخدامی جذب این دستگاه میشوند.
رادمنش یادآور شد: از مردم که بیشترین همکاری را برای اجرای پروژهها داشتند تشکر میکنم، مدیران دستگاههای اجرایی باید نگاه توسعه محور نسبت به همه جای استان داشته باشند، نباید اینطور باشند که فقط مسائل سازمانی را در نظر بگیرند، این نگاه باید تغییر کند، تا زمانی که این مرز وجود داشته باشد برای توسعه استان کهگیلویه و بویراحمد با چالش مواجه خواهیم بود.
وی تصریح کرد: گاهی اخذ مجوزها بیشتر از ۶ ماه به طول میانجامد، یک سری بوروکراسیها وجود دارد، اما نگاه باز به این مسائل به توسعه سریعتر استان کهگیلویه و بویراحمد کمک میکند.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 ارزآوری ۲۵ میلیون دلاری محصولات کشاورزی برای کهگیلویه و بویراحمد
- 2 شرور سابقه دار در باشت دستگیر شد
- 3 خالی کردن حساب با پیامک جعلی ابلاغیه قضایی
- 4 کاهش ۱۵ درصدی ترددهای بیناستانی در جادههای کهگیلویه و بویراحمد
- 5 امحا ماینرهای کشف شده در کهگیلویه و بویراحمد
- 6 رئیس شورای شهر: ترافیک سنگین یاسوج چالش بزرگ پیش روی ماست
- 7 صدور حکم قاطع برای نانوایی متخلف گچسارانی در دام تعزیرات
- 8 خسارت زلزله دهدشت به ۱۰۰۰ واحد مسکونی
-
رئیس فرهنگ و ارشاد گچساران منصوب شد/ ابلاغ
-
مديرعامل شركت نفت گچساران: كتابخانههای شركت نفت گچساران بیش از 6 هزار نفر عضو دارد
-
استاندار کهگیلویه و بویراحمد بر شتاب و روند تکمیل پروژههای عمرانی و خدماتی شهر یاسوج تاکید کرد
-
استاندار: زیرساختهای گردشگری مذهبی توسعه مییابند
-
تذکر رئیسجمهور به منابر، رسانه ملی و نمازهای جمعه: از سخنان تفرقهافکنانه و اختلافبرانگیز بهشدت پرهیز شود
-
«وضعیت حساس کنونی» ؛ جنگ یا صلح؟!
-
«همایونفر» معاون اداره کل مسکن و شهرسازی استان شد/ ابلاغ
-
هتل ورزش یاسوج پس از سالها تکمیل میشود/ آگهی مناقصه
-
لاشه پهپاد هرمس بر دوش یک لر
-
مشکلات هفت کانون بازنشستگی استان بررسی شد/مهرجو: پیگیری لازم برای افتتاح شعبه بانک رفاه در برخی شهرستانها انجام خواهد شد/ پیگیری لازم برای افزایش سهمیه وام استان خواهد شد
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!