-
از نقد تا اقدام؛حلقه گمشده مدیریت در چرام
حسن کریمی -
تفنگ و فرهنگ
حافظ یعقوبی -
شهامت اهل واسطه گری و فریبکاری نیست
موسی اخلاقینسب -
«غلامرضا پناه» از دریچه روانشناسی رهبری؛ تحلیل یک مدیر تحولآفرین با تکیه بر نظریههای سرمایه
عنایت شیخی -
مردم آزاری با قولهای ورشکسته دولتها و مدارس غیرانتفاعی
پیام واحد -
رشد بی رویه و بی ضابطه مدارس غیر انتفاعی
رضا حیدری -
موحد، تناقضات بین عمل و جایگاه نمایندگی مردم
علی صاحبی -
حملات به بهرامی؛ ناآگاهی یا انتقامجویی سیاسی؟
یادداشت مخاطبان -
آقای بهرامی! جوان کهگیلویه و بویراحمدی کمفرصت است، نه کمهنر
بویار پارسه -
از همدلی تا امید آفرینی؛ روایت هفته دولت ۱۴۰۴ در کهگیلویه وبویراحمد
ادریس کشاورز
هیاهوی انتخابات؛ در بویراحمد چه خبر است؟
آیا قرار است از دل این اوضاع توسعه و انتخاب برتری رخ دهد؟ آیا جنگ طوایف و ایلات در کار است یا مردم واقعا گمان مشارکت سیاسی می برند ؟

اَفتونیوز| در ساده ترین تعریف از مشارکت سیاسی یعنی این که شهروندان حق دارند در امور سیاسی جامعه خود دخالت کنند و در سرنوشت کشورشان نقش داشته باشند.
اما بعید است آن چه این روزها در همایش ایلات و طوایف در مناطق و یا زمین های خالی مختلف در بویراحمد، دنا و مارگون اتفاق می افتد کوچکترین قرابتی با مشارکت سیاسی داشته باشد. افراد تکراری در این هیاهوی روتین بیشتر در نقش اعضا و جنگجویان قبیله ایفا نقش می نمایند تا شهروندان جامعه.
در این که هیاهو و کارناوال بخشی از انتخابات در هر کجای جهان می باشد بحثی نیست و حتی این که بر خلاف صراحت قانون مبنی بر منع فعالیت عمومی نامزدها در این زمان به واسطه شرایط خاص کشور نه تنها مانعی دیده نمی شود که به نظر می رسد این شلوغی ها به عنوان یک فرصت مورد تاکیدند نیز کاملا قبول؛ اما پرسش این است انگیزه و هدف مردم در این بازی چیست؟ و مردم در پی رفع و چاره جویی برای کدام یک از مشکلاتشان هستند؟
آیا قرار است از دل این اوضاع توسعه و انتخاب برتری رخ دهد؟ آیا جنگ طوایف و ایلات در کار است یا مردم واقعا گمان مشارکت سیاسی می برند ؟
جالب است پاسخی که در ذهن نگارنده و بسیاری از خوانندگان وجود دارد پاسخ همه شرکت کنندگان در همایش ها نیز هست ولی با این وجود خودشان می گویند شرایط در بویراحمد فرق دارد و حرف های شیک و فانتزی برای وضعیت واتس آپ است نه برای این روزهای بویراحمد واحد که در پی وحدت است.
نه طرح و برنامه ای از سوی کاندیداها ارائه میگردد و نه گزارش عملکردی از سوی نماینده فعلی !
و از سوی مردم نیز نه مطالبه ای وجود دارد و نه مواخذه ای از نماینده که چهار سال در مجلس بوده است و هم اینک مانند فردی ناشناخته روستا به روستا و خانه به خانه در گشت و گذار است و نه هم نامزدهای جدید تعهدی دارند که فردا روز همین مسیر را تکرار نکنند.
طبیعی است از دل این هیاهو و همایش ها هیچ اتفاق مثبتی بیرون نخواهد آمد. تنها تصاویری مناسب هلی شات و کلیپ سازان و رسانه های قبیله محور استان خلق خواهد شد و تمام.
مشابه این اتفاق به نظر می رسد در کمتر نقطه دیگری از ایران حتی سایر مناطق استان همچون کهگیلویه و گچساران وجود داشته باشد. اگر قرار بود بین این شلوغی ها و دموکراسی رابطه ای وجود داشته باشد بی شک بویراحمد بزرگ دموکراتیک ترین نقطه جهان می بود اما برعکس نگارنده معتقد است این سطح از هیجان و این سطح از اختلاف نشانه دموکراسی معکوس و نوعی درماندگی و دریوزگی سیاسی و انتخاباتی است.
منبع: گلبونگ
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 هفت هزار تن بذر اصلاحشده برای کشت پاییزه در کهگیلویه و بویراحمد تامین شد
- 2 ۹ درصد جمعیت کهگیلویه و بویراحمد سالمند است
- 3 رشد ۶ برابری کشفیات ماینرهای غیرمجاز در کهگیلویه و بویراحمد
- 4 قاچاقچی لوازم دندانپزشکی و موبایل در یاسوج نقره داغ شد
- 5 خرید و ذخیرهسازی گندم در کهگیلویه و بویراحمد بیش از ۶۰ درصد کاهش یافت
- 6 معاون جدید پیشگیری از جرم دادگستری کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد
- 7 تقدیر و تشکر خانواده «شهید ایزدپناه» از ابراز همدردی مردم
- 8 متلاشی شدن باند حفاری غیرمجاز در یاسوج/ یک تبعه بیگانه دستگیر شد
-
پیشرفت طرح پلیاتیلن سنگین شرکت صنایع پلیمر گچساران به مرز ۵۰ درصد رسید/ آمار اشتغال در این طرح از ۸۰۰ نفر عبور کرد
-
مهر تایید قلعهنوعی بر عملکرد فوتبالیست هماستانی/ «کسری طاهری» به تیم ملی فوتبال دعوت شد
-
فاصله توسعه ای گچساران با کهگیلویه؛ مدیریت زنان یا فاصله بین دو طرز تفکر؟
-
شلیک به زندگی در مراسم شادی/ تیراندازی حین یک عروسی کشته و زخمی برجای گذاشت
-
سیمان سفید تنگ سپو؛ پروژهای ۱۸ ساله که در حسرت تحقق ماند
-
شکار غیرمجاز شبانه با سگهای آموزشدیده در کهگیلویه و بویراحمد
-
وزیر میراث فرهنگی/تفویض اختیار حوزه میراث فرهنگی و گردشگری به استاندار
-
مطالبه عجیب موحد از وزیر میراث فرهنگی/ منجی کهگیلویه باشید!
-
مدیران اینستاگرامی؛ خدمت یا نمایش؟
-
ذبح منافع عمومی به جای منافع شخصی/ مدافعین معاون استاندار دنبال چه چیزی هستند؟
نظرات ارسالی 1 نظر
زور زدی نماینده رو بزنی استقبال های باشکوه از نماینده فعلی در هر جا که حضور پیدا می کنند نشان از همان عملکرد و پاسخگویی است که امثال شما نمی خواهد ببیند
پاسخ