-
از نقد تا اقدام؛حلقه گمشده مدیریت در چرام
حسن کریمی -
تفنگ و فرهنگ
حافظ یعقوبی -
شهامت اهل واسطه گری و فریبکاری نیست
موسی اخلاقینسب -
«غلامرضا پناه» از دریچه روانشناسی رهبری؛ تحلیل یک مدیر تحولآفرین با تکیه بر نظریههای سرمایه
عنایت شیخی -
مردم آزاری با قولهای ورشکسته دولتها و مدارس غیرانتفاعی
پیام واحد -
رشد بی رویه و بی ضابطه مدارس غیر انتفاعی
رضا حیدری -
موحد، تناقضات بین عمل و جایگاه نمایندگی مردم
علی صاحبی -
حملات به بهرامی؛ ناآگاهی یا انتقامجویی سیاسی؟
یادداشت مخاطبان -
آقای بهرامی! جوان کهگیلویه و بویراحمدی کمفرصت است، نه کمهنر
بویار پارسه -
از همدلی تا امید آفرینی؛ روایت هفته دولت ۱۴۰۴ در کهگیلویه وبویراحمد
ادریس کشاورز
درخواست بهرامی از هماستانیهای ساکن تهران: از«حاج زارعی» حمایت کنید
محمد بهرامی در جمع طرفداران خود در روستای توت نده شهرستان دنا سخنرانی کرد.

اَفتونیوز| محمد بهرامی در جمع طرفدراران خود در روستای توت نده گفت: ما در رابطه با سد خرسان ۳ بارها گفته ایم که ما در تقابل با منافع ملی نیستیم، ولی این بازی باید برد برد باشد، چرا همیشه سر باخت این بازی ها برای ما باشد؟ تنها جایگاهی که می تواند صدای مردم باشد و از حقوق مردم دفاع کند نمایندگی مجلس است. مطمئن باشید بر اساس منطق و شاخص ها و آمارها از این حقوق دفاع خواهیم کرد.
بهرامی گفت: چرا در شاخص های توسعه در زمینه های مختلف جایگاه ما در رتبه های آخر هست؟ وظیفه نماینده است که از حقوق شما مردم دفاع کنند، لازمه آن این است که باید افرادی وارد صحنه شوند که هم کارنامه داشته باشند و هم برنامه. کارنامه گذشته و برنامه آینده فرد است. خطا اینجا است که به کارنامه و گذشته کسانی که وارد گود انتخابات می شود دقت نکردیم، و هیچ وقت این موضوع توجه نکردیم، آیا آینده و برنامه این فرد منطبق بر گذشته و عملکرد او هست یا خیر!

این کاندیدای انتخابات شهرستان های بویراحمد دنا و مارگون گفت: یک روز از من پرسیدند آبی هستید یا قرمز، من عرض کردم ما قبلا تیم داشتیم و در آینده هم تیمی خواهیم ساخت که شاخ آبی و قرمز را بشکند. ان شاالله خبرهای خوش و تأثیرگذاری در راه است. امیدواریم به یاری خداوند بزرگ و به همت مردمان بزرگ یک انتخاب بهینه که جوابگوی نیازهای مختلف مردم باشد، و نشانه شخصیت و بزرگی و منش مردم عزیز باشد، داشته باشیم.

وی گفت: حاج غلام محمد زارعی طی یک بیانیه حوزه انتخابیه خود را از بویراحمد، دنا و مارگون به تهران منتقل کردند، ما از همه زحمات این عزیز تشکر می کنیم و برای این عزیز بزرگوار آرزوی سلامتی و توفیق داریم، و این درخواست را از همه هم استانی های ساکن تهران داریم که ایشان را با تمام قوا حمایت کنند.

وی گفت: گاهی از من گلایه می کنند و می گویند از بانوان و جوانان سخن نمی کنید، اولا این جریان متعلق به جوانان است، عملکرد جوانان در شهرداری یاسوج دیده شد و در اینده نیز این جریان متعلق به جوانان است. بانوان باید در عرصه های سیاسی و اقتصادی و اجتماعی حضور حداقلی دارند و ان شاالله شما هم به پا خیزید و در جلسات خاص در رابطه با اهمیت این موضوع و بعضی از مسائل مفصل صحبت خواهیم کرد و از زحمات بانوان عزیز که شور انتخاباتی ایجاد کرده اند تقدیر و تشکر می کنم.












نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 هفت هزار تن بذر اصلاحشده برای کشت پاییزه در کهگیلویه و بویراحمد تامین شد
- 2 ۹ درصد جمعیت کهگیلویه و بویراحمد سالمند است
- 3 رشد ۶ برابری کشفیات ماینرهای غیرمجاز در کهگیلویه و بویراحمد
- 4 قاچاقچی لوازم دندانپزشکی و موبایل در یاسوج نقره داغ شد
- 5 خرید و ذخیرهسازی گندم در کهگیلویه و بویراحمد بیش از ۶۰ درصد کاهش یافت
- 6 معاون جدید پیشگیری از جرم دادگستری کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد
- 7 تقدیر و تشکر خانواده «شهید ایزدپناه» از ابراز همدردی مردم
- 8 متلاشی شدن باند حفاری غیرمجاز در یاسوج/ یک تبعه بیگانه دستگیر شد
-
پیشرفت طرح پلیاتیلن سنگین شرکت صنایع پلیمر گچساران به مرز ۵۰ درصد رسید/ آمار اشتغال در این طرح از ۸۰۰ نفر عبور کرد
-
مهر تایید قلعهنوعی بر عملکرد فوتبالیست هماستانی/ «کسری طاهری» به تیم ملی فوتبال دعوت شد
-
فاصله توسعه ای گچساران با کهگیلویه؛ مدیریت زنان یا فاصله بین دو طرز تفکر؟
-
شلیک به زندگی در مراسم شادی/ تیراندازی حین یک عروسی کشته و زخمی برجای گذاشت
-
سیمان سفید تنگ سپو؛ پروژهای ۱۸ ساله که در حسرت تحقق ماند
-
شکار غیرمجاز شبانه با سگهای آموزشدیده در کهگیلویه و بویراحمد
-
وزیر میراث فرهنگی/تفویض اختیار حوزه میراث فرهنگی و گردشگری به استاندار
-
مطالبه عجیب موحد از وزیر میراث فرهنگی/ منجی کهگیلویه باشید!
-
مدیران اینستاگرامی؛ خدمت یا نمایش؟
-
ذبح منافع عمومی به جای منافع شخصی/ مدافعین معاون استاندار دنبال چه چیزی هستند؟
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!