-
پروژههای کلنگی!؟ چرا هیچ طرحی برای افتتاح در هفته دولت نیست؟/ به بهانه عرایض نماینده کهگیلویه در شورای اداری استان
علی صاحبی -
۱۹ مرداد؛ روزی برای دلسپردگان واژهها
علی سینا رخشنده مند -
روز خبرنگار و شعری از هوش مصنوعی
علی ضامنی پور -
جامعه ای که خبرنگارانش را حفاظت نکند، محکوم به نابینایی است
یادداشت مخاطبان -
برای آنان که صدای دیگراناند
مریم پارسا -
مدیر شایسته کیست؟
یادداشت مخاطبان -
آمارسازی ، پاسخ گریزی، وسکوت در برابر تخلفات گذشته / از استخدام های فله ای تا آمارهای صوری / دفتر آمار، نه دفتر اقدام / وقتی مدیر ارقام، از واقعیت عقب ماند.
ناشناس -
«غلامرضا پناه» ؛ مدیری از تبار بخشندگی
عنایت شیخی -
مردم آزاری به سبک پزشک متخصص
پیام واحد -
آب هست، اما برای دیگران!!!
سعید صفا دوست
وظیفه بهزیستی صدقه دادن نیست/ کارکرد اصلی بهزیستی توانمندسازی جامعه هدف است/ ازدواجهای فامیلی اصلیترین دلیل معلولیت در استان است

معاون پشتیبانی و منابع انسانی بهزیستی کهگیلویه و بویراحمد با انتقاد از نگاه برخی مسئولان و مدیران استانی گفت: کار بهزیستی صدقه دادن نیست.
به گزارش افتونیوز، خلیفه جمشیدی در جمع خبرنگاران بیان داشت: متاسفانه نگاه برخی مدیران و مسئولان استانی به بهزیستی بسیار سطحی است و این سازمان را فقط به عنوان نهادی که وظیفه آن ، اعطا کمکهای جزیی است می بینند.
این مسئول ادامه داد: برخی از مدیران که مراجعه کنندگانی دارند برای کمک های نقدی و موردی آنها را به بهزیستی می فرستند و باید به آنها گفت که بهزیستی یک نهاد حمایتی نیست.
وی با بیان اینکه کار سازمان بهزیستی بنگاه خیریه بودن و صدقه دادن نیست، گفت: چنین رویکردی بزرگترین آفت و آسیب فراروی این نهاد تخصصی است.
وی افزود: بهزیستی یک دستگاه تخصصی است و بیش از 180 نوع خدمت به جامعه هدف ارائه می دهد که هدف و رویکرد اصلی و حاکم در این نهاد توانمندسازی افراد با حفظ عزت و کرامت است.
جمشیدی تهیه وسایل مورد نیاز معلولان را جز وظایف بهزیستی دانست و گفت: فیزوتراپی، کاردرمانی، شنوایی سنجی، پیشگیری از معلولیتها، آزمایشهای ژنتیک، مشاوره های متعدد، روستامهدها، تهیه ویلچر، پای مصنوعی، سمعک، عصا و بسیاری دیگر از این نوع وسایل و خدمات جز شرح اصلی وظایف این سازمان تخصصی است.
پشت نوبتی ها در برنامه ششم تحت پوشش قرار می گیرند
معاون توسعه منابع انسانی اداره کل بهزیستی کهگیلویه وبویراحمد نیز گفت: افزون بر هفت هزار معلول پشت نوبت برای دریافت و استفاده از خدمات بهزیستی در این استان تاکنون شناسایی شده اند.
150 هزار معلول در سطح کشور پشت نوبتی برای دریافت خدمات مستمر بهزیستی هستند.
خلیفه جمشیدی اظهار داشت که بر اساس برنامه ششم توسعه قرار است که تمامی افراد واجد شرایط برقراری خدمات مستمر، ظرف پنج سال اجرای این برنامه زیر پوشش بهزیستی قرار گیرند.
این مسئول ادامه داد: در صورت تامین اعتبار از طریق دولت و مجلس مستمری افراد تحت پوشش افزایش چشمگیری خواهد یافت.
معاون توسعه منابع انسانی بهزیستی کهگیلویه و بویراحمد نرخ معلولیت در این استان را با 6 دهم درصد بالاتر از میانگین کشوری حدود 2.7 درصد ذکر کرد.
وی بیان کرد: تاکنون 18 هزار معلول در سطح استان شناسایی شده اند که حدود 6 هزار و 100 نفر از آنها به طور مستقیم از خدمات بهزیستی بهره مند هستند.
جمشیدی ضعف خدمات بهداشتی به ویژه در روستاها، ازدواج های فامیلی و دانش ناکافی خانواده ها نسبت به مسائل روانشناختی کودکان را از عوامل موثر در افزایش بروز معلولیت در کهگیلویه و بویراحمد ذکر کرد.
وی با اشاره به وجود حدود 146 خانواده چند معلولی در کهگیلویه و بویراحمد، تصریح کرد: ازدواج های فامیلی اصلی ترین دلیل معلولیت در این استان شناسایی شده است.
وی کمبود آزمایشگاه تخصصی و مشاوره ای ژنتیک، بالا بودن هزینه های انجام آزمایش ها و نبود پوشش بیمه ای در این زمینه را از سایر معضلات و عوامل موثر در افزایش بروز معلولیت ها در کهگیلویه و بویراحمد ذکر کرد.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 مشکل توزیع کود یارانهای در کهگیلویه و بویراحمد مرتفع شد
- 2 کاهش ۱۸ درصدی سرقت در کهگیلویه
- 3 شهرک صنعتی خورشیدی در کهگیلویه و بویراحمد افتتاح می شود
- 4 کشف ۳۰۸ کیسه آرد قاچاق در کهگیلویه وبویراحمد
- 5 مدیرعامل آبفا استان: تکمیل تصفیهخانه دهدشت ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد
- 6 ارزآوری ۲۵ میلیون دلاری محصولات کشاورزی برای کهگیلویه و بویراحمد
- 7 شرور سابقه دار در باشت دستگیر شد
- 8 خالی کردن حساب با پیامک جعلی ابلاغیه قضایی
-
گزارش عملکرد یکساله «تاجگردون» در روز تجلیل از خبرنگاران/ از سرمایهگذاری کلان در گچساران و باشت تا حواشی شهرداری دوگنبدان/ جزییات و تصاویر
-
پتروشیمی چرام و پالایشگاه بهمئی مجوزات لازم را دارند/ اولویت دهدشت، بیمارستان است/ اتحاد در کشور در تاریخ بینظیر بود/ یک تجلیل ماندنی
-
مدیرکل انتقال خون: در شاخصهای اهدای خون جزو سه استان برتر کشور هستیم/ مشارکت پایین جوانان و بانوان چالش اصلی اهدای خون است
-
مسئولیت جوان هماستانی در صنعت نفت و گاز + عکس
-
امضای تفاهمنامه همکاری میان هلدینگ خلیجفارس و بانک رفاه/ تأمین مالی طرحهای صنایع پلیمر گچساران و پتروشیمی دهدشت در اولویت اول همکاری
-
هیئت رئیسه شورای شهر دوگنبدان انتخاب شدند/ جزییات
-
مهار آتشسوزی در مرکز ضایعاتی دوگنبدان با تلاش آتش نشانان
-
ضارب خیابانی بانوی گچسارانی دستگیر شد
-
کهگیلویه و بویراحمد ۱۰ ایستگاه شتابنگار زلزله نسل جدید راهاندازی کرد
-
رفع ابهام رئیس اورژانس استان از تعطیلی موقت یک پایگاه در زیلایی
نظرات ارسالی 1 نظر
درود بر جمشیدی عزیز که اگه نباشه بهریستی هم نیست
پاسخ