-
آینده جنگ اسرائیل با ایران چه خواهد شد؟
عباس عبدی -
«شافرج الله»
سیدمحمد مختاری -
ایران خانهی ماست؛ مسئولیت ایرانی بودن فراتر از هر تفاوتی
علیرضا تابش -
وقتی وفاداری استاندار به دولت قربانی روابط و رفاقتهای پشت پرده میشود»
یادداشت مخاطبان -
دفاع از ایران؛ به نام یا به ننگ!
فضلالله یاری -
جوابیهای به یک رسانه/ وقتی مدح بیمحتوا جای مطالبهگری رسانهای را میگیرد
حسن کریمی -
مرثیهای بر پروژههای نیمهتمام استان کهگیلویه و بویراحمد
بویار پارسه -
دیدهبان
هجیر تشکری -
عوارض شناسی تعطیلی خرد سیاسی در سطح میزان پیشرفت شهرستانهای چهارگانه
یاسین علویان سوق -
واقعیت مدیران 50 میلیاردتومانی و نقش «تاجگردون» در بحران مدیران اینستاگرامی!
اسلام ذوالقدرپور
جای خالی جوانان در واگذاری مدیریت ها
کسانی که از حدود ۴ دهه پیش تاکنون در سمتها و پستهای مختلف حضور داشته و اکنون نیز علیرغم رسیدن به سن بازنشستگی و با وجود محدودیت هایی که اخیرا ًدر بکارگیری بازنشستگان اعمال شده همچنان بواسطه تبصره های خاص در تصمیم گیری ها تاثیر گذارند

افتونیوز؛ همیشه یکی از شعارهای نامزد های انتخاباتی علیرغم توجه به سن خود، جوان گرایی و استفاده از ظرفیت جوانان بود و امروزه همچنان از این شعار در نطق های انتخاباتی و سخنرانی های خود استفاده می کنند، شعارهایی که تاکنون بعد از روی کار آمدن آنها ، عمدتا مغفول مانده اند و به این شعارهای تبلیغاتی هیچ توجهی نشده است.
در واقع باید گفت تاکنون این شعارها درباره جوان گرایی و حمایت از جوانان ، وعده های صرفا تبلیغاتی و غیر اجرایی بوده است و مصادیق بسیار آن در بیکاری جوانان، عدم استفاده از ظرفیت ها و پتانسیل جوانان توانمند، شایسته و خلاق در پست های مدیریتی ، به کارگیری بازنشستگان شاغل در برخی ادارات و بویژه جایگاه های مدیریتی و... کاملا مشهود است.
امروزه ما در شرایطی قرار داریم که مدیران با تجربه و به قولی کارکشته که در سطح اول مدیریت ها جا خوش کردهاند، توان مدیریتی و اجرایی قبلی را ندارند و یا با توجه به فناوری روز، اطلاعات مدیریتی قابل قبولی ندارند و در عین حال، برنامه ریزی برای پشتوانهسازی و جایگزینی این مدیران هم صورت نگرفته است.
بر اساس گزارش مرکز آمار ایران، ۵۰ درصد جمعیت زیر ٣٠ سال قرار دارند و از سوی دیگر بر اساس اعلام مرکز آمار ایران سهم جمعیت جوان (٢٩-۱۵ ساله) از سال ١٣٩٦ تا سال ۱۴۰۵ از ٢٣.٩ درصد به ١٩.۶ درصد کاهش می یابد. این آمار یعنی جای خالی حدود یک چهارم جمعیت کشور در تصمیم گیری و تصمیم سازی کاملا مشهود است.
متأسفانه اکنون ما همچنان میبینیم دغدغه ها و مسائل جوانان به عنوان بزرگترین سرمایه ملی نادیده گرفته شده و توجه به نیازها و مشکلات آنان صرفا در شعارهای تبلیغاتی انتخابات در صدر گفتگوی محافل و مجالس متفاوت و نشست های انتخاباتی می نشیند و بعد از انتخابات و به هنگام تصمیم گیری برای واگذاری مدیریت ها دوباره سخن از استفاده از عقلای قوم و مدیران مجرب به میان می آورند. کسانی که از حدود ۴ دهه پیش تاکنون در سمتها و پستهای مختلف حضور داشته و اکنون نیز علیرغم رسیدن به سن بازنشستگی و با وجود محدودیت هایی که اخیرا ًدر بکارگیری بازنشستگان اعمال شده همچنان بواسطه تبصره های خاص در تصمیم گیری ها تاثیر گذارند. همانهایی در اوج جوانی خود، مدیریت ادارات و نهادهای مختلف را به عهده گرفتند و با آزمون و خطا و تکرار و تمرین تجربه مدیریتی به دست آورده اند؛ امروز در جایگاه هیأت مدیران مجرب به صراحت ابراز می کنند که نباید فرصت آزمون و خطا را به جوانان داد.
بدیهی ست که استفاده از تجارب گرانبهای بازنشستگان ، افراد شاخص و دارای فکر در حوزه های مختلف مدیریتی به نوبه خود می تواند به پیشرفت کشور بیانجامد اما عدم بهره مندی از جوان به خصوص در مسندهایی که نیاز به انرژی زیاد ، پویایی و ریسک پذیری و امروزه هم اطلاعات و فناوری روز بویژه هوش مصنوعی دارد در دراز مدت خطرات بی شماری را متوجه کشور می نماید.
بدون شک قشر جوان امروزی یکی از مؤثرترین و مهمترین اقشار مؤثر جامعه است که خصوصیات و ویژگیهای منحصر به فردی را داراست که شاید در کمتر برهه تاریخی جوانان یک سرزمین به این حد نقش مهم و مؤثری در سیاست، اقتصاد و اجتماع داشته باشند. جوانان امروزی با توجه به رشد فضای مجازی و رسانه ها، اطلاعات و سواد اجتماعی بالایی دارند و از جهتی نیز با توجه به شور جوانی، پویایی فعالی در زمینههای مورد تخصص خود دارند. البته بدون شک سیاست جوانگرایی با چالشها و آسیبهای مختلفی مواجه است اما نکته اساسی آن است که می توان با اتخاذ تصمیمات و سیاستهای دقیق و راهبردی جلوی این مشکلات و آسیبها را گرفت و بهترین استفاده را از دانش، تخصص و پویایی جوانان به عمل آورد.
حیات لایقی پور کاندیدای دوازدهمين دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 ارزآوری ۲۵ میلیون دلاری محصولات کشاورزی برای کهگیلویه و بویراحمد
- 2 شرور سابقه دار در باشت دستگیر شد
- 3 خالی کردن حساب با پیامک جعلی ابلاغیه قضایی
- 4 کاهش ۱۵ درصدی ترددهای بیناستانی در جادههای کهگیلویه و بویراحمد
- 5 امحا ماینرهای کشف شده در کهگیلویه و بویراحمد
- 6 رئیس شورای شهر: ترافیک سنگین یاسوج چالش بزرگ پیش روی ماست
- 7 صدور حکم قاطع برای نانوایی متخلف گچسارانی در دام تعزیرات
- 8 خسارت زلزله دهدشت به ۱۰۰۰ واحد مسکونی
-
نشست احزاب اصلاحطلب و اصولگرا با استاندار/ «وحدت» و «همبستگی ملی» فصل مشترک جریانهای سیاسی استان/ گزارش و عکس
-
رئیس فرهنگ و ارشاد گچساران منصوب شد/ ابلاغ
-
مديرعامل شركت نفت گچساران: كتابخانههای شركت نفت گچساران بیش از 6 هزار نفر عضو دارد
-
استاندار کهگیلویه و بویراحمد بر شتاب و روند تکمیل پروژههای عمرانی و خدماتی شهر یاسوج تاکید کرد
-
استاندار: زیرساختهای گردشگری مذهبی توسعه مییابند
-
تذکر رئیسجمهور به منابر، رسانه ملی و نمازهای جمعه: از سخنان تفرقهافکنانه و اختلافبرانگیز بهشدت پرهیز شود
-
«وضعیت حساس کنونی» ؛ جنگ یا صلح؟!
-
«همایونفر» معاون اداره کل مسکن و شهرسازی استان شد/ ابلاغ
-
هتل ورزش یاسوج پس از سالها تکمیل میشود/ آگهی مناقصه
-
لاشه پهپاد هرمس بر دوش یک لر
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!