-
«قلندرِ مستطیل سبز»
محمد زرین -
«قلندرِ مستطیل سبز»
محمد زرین -
تمجید بزرگان فوتبال یاسوج از بزرگمرد تاریخ فوتبال استان
یادداشت مخاطبان -
مردمآزاری با چند عدد قرص
پیام واحد -
اسطوره اخلاق فوتبال را دریبل کرد
سعید بخشوده -
تیمی که نیدرخشه استقلال دهدشته؛ قلندر خاموش شد، حماسه به ابدیت پیوست
بهنام عکاشه -
زاگرس، ستونفقرات ایران را نشکنید
وحید سیدیپور -
آموزش و پرورش وزیر دانا میخواهد نه سرباز رادان!!
علیرضا کفایی -
در سوگ قاضی تنها؛ سیدعیسی حسنی
علی ضامنی پور -
تحلیلی از عملکرد و سیاست های تاجگردون در بستر پلتفرم های مجازی
یعقوب درویشیان
بازدید نماینده ولیفقیه و مسئولان استانی کهگیلویه و بویراحمد از روستاهای حاشیه شهر یاسوج
فرماندار شهرستان بویراحمد با همراهی نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد، معاون عمرانی استاندار، معاون اقتصادی استاندار، بخشدار مرکزی بویراحمد و جمعی از مدیرانکل استانی از روستاهای حواشی شهر یاسوج بازدید کردند.

اَفتونیوز| فرماندار شهرستان بویراحمد با همراهی نماینده ولی فقیه در کهگیلویه و بویراحمد، معاون عمرانی استاندار، معاون اقتصادی استاندار، بخشدار مرکزی بویراحمد و جمعی از مدیرانکل استانی از روستاهای حواشی شهر یاسوج بازدید کردند.
در حاشیه این بازدید شهرام مهدویمطلق_ فرماندار بویراحمد_ گفت: در بازدید سررودهای جنوبی و شمالی با توجه به اینکه روستاهای حاشیه شهر یاسوج دارای مشکلات عدیده ای در حوزه زیرساخت هستند و گاها بخاطر هزینه های بالای عمران و آبادی مورد غفلت واقع می شوند.

مهدوی مطلق اظهار کرد: مدیران کل دستگاههای حوزه زیرساخت در برنامه ریزی ها و تصمیم گیری ها و در بحث بودجه ای روی این مناطق تمرکز داشته باشند، و حواشی شهر یاسوج را درنظر داشته باشند.
وی گفت: در این مناطق بخش زیادی از سکونتگاه های غیررسمی شکل گرفته که نیازمند خدمات مضاعفی برای ساماندهی معابر، جداول دفع آب های سطحی، کانال های کشاورزی، جداول روستایی، تعریض معابر، بازگشایی معابر، ساماندهی معابر است که نیازمند توجه مضاعف مدیران و سازمان برنامه ریزی است.
نبود سالن ورزشی در روستاهای اطراف یاسوج و لزوم بازنگری در طرح هادی روستایی
بخشدار مرکزی شهرستان بویراحمد نیز گفت: این بخش با دارا بودن بیش از 300 روستا بزرگترین بخش استان و چهارمین بخش بزرگ در سطح کشور است.
علی اکبری تبار گفت: یاسوج سومین شهر مهاجرپذیر استان است، قریب به 120 هزار نفر از جمعیت 280 هزار نفری یاسوج در روستاهای اقماری سکونت دارند، روستای سرابتاوه بزرگترین روستای کشور است که بالغ بر 20 هزار نفر جمعیت دارد.

اکبری تبار اظهار کرد: عمده مشکلات بخش مرکزی به مهاجرت، شرایط آب و هوایی، بحث ترانزیت، سکونتگاه ها، امنیت و ... باعث شده که مهاجرت زیادی به این منطقه صورت پذیرد.
بخشدار مرکزی بویراحمد تصریح کرد: مهاجرت جنبه های منفی مثل عدم خدمات دهی، نبود سرانه های تفریحی و ورزشی و آموزشی و فرهنگی دارد.
اکبری تبار خاطرنشان کرد: عمده مشکل ما بازنگری طرح هادی است، روستایی که در یک سال بالغ بر 60 درصد افزایش جمعیت داشته، بازنگری طرح تفصیلی از 10 سال گذشته تاکنون انجام نگرفته، در حالی که مشکلات عمرانی زیادی ایجاد شده است.
وی گفت: انتظار داریم جلسات تخصصی تری با بنیاد مسکن صورت بگیرد، و در حوزه بازنگری طرح هادی شامل زیرسازی و معبرسازی، بازگشایی معابر، لکه گیری معابر، بنیاد مسکن اقدامات لازم را انجام دهد.
اکبری تبار با اشاره به لزوم احداث سالن ورزشی در سرورد شمالی بیان کرد: نره گاه ها، موردرازها، مادوان و مهریان و گنجه ای سالن ورزشی ندارند، انتظار داریم که زمین و اعتبار در اختیار بگذارید و ما هم معارضات محلی را حل می کنیم.
بخشدار مرکزی بویراحمد با اشاره به اینکه 16 تا 20 درصد تصادفات استان مربوط به بخش چنارستان در جاده کمربندی یاسوج است، افزود: کمربندی یاسوج در بخش چنارستان نیاز به حل معضلات جاده ای دارد، نصب دوربین، نصب علائم راهنمایی، احداث زیرگذر یا روگذر دارد. متولی این بخش مشخص نیست.
نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه خدمات دهی به روستاها باید با برنامه انجام گیرد، گفت: در برخی از روستاها خدمات دهی صورت گرفته، زیرساخت ها آمادمه شده ولی بعد می بینیم که این روستا خالی از سکنه شده است.

آیت الله سید نصیر حسینی ضمن بیان اینکه باید به روستاهای مرکزی بخش مثل نره گاه خدمات دهی شود، اظهار کرد: سالانه 4 هزار نفر افزایش جمعیت دانش اموزی داریم و نیاز است برای این افزایش جمعیت اعتبار درنظر گرفته شود.
نماینده ولی فقیه در استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: برای حواشی شهر یاسوج که مهاجرپذیری بالا است باید طرح تفصیلی و سرانه های آموزشی و تفریحی در نظر گرفته شود.

آیت الله حسینی اظهار کرد: الان در مادوان مشکلات فرهنگی و امنیتی داریم چون برای سکونت مردم از قبل فکری نشد و سکونتگاه ها از سوی مردم و بدون هیچ طرح تفصیلی شکل گرفت.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 کشف لاشه "کَل" و ۵ گونه پرنده از منزل شکارچی "پادنا"
- 2 احیای مجموعه ورزشی کارگران یاسوج/+تصاویر
- 3 با افت منابع آبی کهگیلویه و بویراحمد تابستان سختی پیشرو است
- 4 ۲۶ هزار معلول تحت پوشش بهزیستی کهگیلویه بویراحمد
- 5 خانواده ۹ نفره گرفتار در ارتفاعات چاروسا کهگیلویه نجات یافتند
- 6 فرماندار گچساران : ۴۰۰ طرح اشتغالزایی در گچساران اجرا میشود
- 7 ۱۷ میلیارد ریال اعتبار در ورزش زورخانه ای کهگیلویه وبویراحمد هزینه شده است
- 8 ۲۳ درصد از نوآموزان کهگیلویه و بویراحمد تاکنون مراجعه نکردند
-
سرپرست مدیریت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج منصوب شد
-
مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج تغییر کرد+ عکس و سوابق
-
انتقاد شجاعپوریان از تشریفات بیجا در مراسمهای عزا/ آیینهایی که تسلیبخش نیست
-
نوستالوژی فوتبال دهدشت در دهه 60
-
دلنوشته رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی استان در سوگ زنده یاد «قلندر سخن سنج»/ زمین سبز دیگر جای خالی تو را حس میکند
-
«قلندری» که سخن میسنجید
-
واگذاری معادن کهگیلویه و بویراحمد با شرط فرآوری
-
قیمت جدید شن و ماسه در کهگیلویه و بویراحمد اعلام شد
-
هزینه ماهانه ۴۰۰میلیارد تومانی تأمین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد
-
۱۸۷۷ میلیارد تومان از اعتبارات سال گذشته کهگیلویه و بویراحمد هنوز جذب نشده است
نظرات ارسالی 1 نظر
هر چند مدتی اینا بیکار میشن میرن بازدید ولی متاسفانه هیچی از تو این بازدیدها نتیجه حاصل نمیشه
پاسخ