-
پروژههای کلنگی!؟ چرا هیچ طرحی برای افتتاح در هفته دولت نیست؟/ به بهانه عرایض نماینده کهگیلویه در شورای اداری استان
علی صاحبی -
۱۹ مرداد؛ روزی برای دلسپردگان واژهها
علی سینا رخشنده مند -
روز خبرنگار و شعری از هوش مصنوعی
علی ضامنی پور -
جامعه ای که خبرنگارانش را حفاظت نکند، محکوم به نابینایی است
یادداشت مخاطبان -
برای آنان که صدای دیگراناند
مریم پارسا -
مدیر شایسته کیست؟
یادداشت مخاطبان -
آمارسازی ، پاسخ گریزی، وسکوت در برابر تخلفات گذشته / از استخدام های فله ای تا آمارهای صوری / دفتر آمار، نه دفتر اقدام / وقتی مدیر ارقام، از واقعیت عقب ماند.
ناشناس -
«غلامرضا پناه» ؛ مدیری از تبار بخشندگی
عنایت شیخی -
مردم آزاری به سبک پزشک متخصص
پیام واحد -
آب هست، اما برای دیگران!!!
سعید صفا دوست
مدیرکل حفاظت محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد خبر داد
ضرب و شتم ۲ محیط بان دنای شرقی حین دستگیری یک گروه متخلف شکار
مدیرکل حفاظت محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد از ضرب و شتم ۲ محیط بان دنای شرقی حین دستگیری شبانه یک گروه متخلف شکار در این منطقه خبر داد.

اَفتونیوز| اسلام جاودان خرد" صبح روز شنبه ۱۷ تیرماه ۱۴۰۲ در این خصوص گفت: مامورین یگان حفاظت محیط زیست شهرستان بویراحمد، در راستای وظایف ذاتی خود، حین پایش منطقه حفاظت شده دنای شرقی در محدوده ضلع شمالی(پادنای سمیرم) متوجه یک گروه سه نفره می شوند که بدون هماهنگی و برخلاف قوانین و مقررات محیط زیست وارد منطقه تحت مدیریت محیط زیست شده اند.
وی افزود: مامورین پس از ساعتها تلاش و رصد لحظه ای متخلفین، راس ساعت ۲۱ شب گذشته موفق می شوند در یک اقدام غافلگیرانه نسبت به توقیف خودروی متخلفین اقدام کنند.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: متخلفین به محض اینکه مشاهده می کنند گرفتار قانون شده اند، با مامورین یگان حفاظت درگیر شده و دو نفر از محیطبانان را ضرب و شتم کرده و متواری می شوند.
جاودان خرد تصریح کرد: با توجه به مشهود بودن جرم، مامورین ضمن هماهنگی با مراجع قضایی، نسبت به توقیف خودروی متخلفین و دستگیری راننده آن اقدام کرده و در همین راستا، لاشه یک راس کل وحشی را نیز از ماشین کشف می کنند.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی حفاظت محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد، مدیرکل حفاظت محیط زیست استان، ضمن تشکر از مراجع قضایی شهرستان سمیرم و پاسگاه انتظامی "بیده" این شهرستان بیان کرد: با هماهنگی و همکاری خوب مراجع قضایی و انتظامی، متخلف دستگیر شده به همراه خودروی توقیف شده به منظور اعمال قانون به مراجع قضایی معرفی شده ضمن آنکه اقدامات لازم برای دستگیری دو نفر متواری شده همچنان ادامه دارد.
گفتنی است کل وحشی از جمله گونه های مورد حمایت شده سازمان حفاظت محیط زیست می باشد که قانونگذار برای شکار یک راس از آنها مبلغ ۲۵ میلیون تومان جزای حقوقی و تا سقف سه برابر جریمه حقوقی ،جریمه کیفری تعیین و مشخص کرده است.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 مشکل توزیع کود یارانهای در کهگیلویه و بویراحمد مرتفع شد
- 2 کاهش ۱۸ درصدی سرقت در کهگیلویه
- 3 شهرک صنعتی خورشیدی در کهگیلویه و بویراحمد افتتاح می شود
- 4 کشف ۳۰۸ کیسه آرد قاچاق در کهگیلویه وبویراحمد
- 5 مدیرعامل آبفا استان: تکمیل تصفیهخانه دهدشت ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد
- 6 ارزآوری ۲۵ میلیون دلاری محصولات کشاورزی برای کهگیلویه و بویراحمد
- 7 شرور سابقه دار در باشت دستگیر شد
- 8 خالی کردن حساب با پیامک جعلی ابلاغیه قضایی
-
مدیرکل انتقال خون: در شاخصهای اهدای خون جزو سه استان برتر کشور هستیم/ مشارکت پایین جوانان و بانوان چالش اصلی اهدای خون است
-
مسئولیت جوان هماستانی در صنعت نفت و گاز + عکس
-
امضای تفاهمنامه همکاری میان هلدینگ خلیجفارس و بانک رفاه/ تأمین مالی طرحهای صنایع پلیمر گچساران و پتروشیمی دهدشت در اولویت اول همکاری
-
هیئت رئیسه شورای شهر دوگنبدان انتخاب شدند/ جزییات
-
مهار آتشسوزی در مرکز ضایعاتی دوگنبدان با تلاش آتش نشانان
-
ضارب خیابانی بانوی گچسارانی دستگیر شد
-
کهگیلویه و بویراحمد ۱۰ ایستگاه شتابنگار زلزله نسل جدید راهاندازی کرد
-
رفع ابهام رئیس اورژانس استان از تعطیلی موقت یک پایگاه در زیلایی
-
بازدید مدیران ارشد گروه صنایع پتروشیمی خلیجفارس از پروژه پلی اتیلن سنگین گچساران/ تأمین مالی طرح صنایع پلیمر در اولویت است
-
دستگيري سارقان مشاعات ساختماني در گچساران
نظرات ارسالی 1 نظر
محیط زیست پاسخ دهد چرا با توجه به اطلاع قبلی محیط بانان، قبل از شکار اقدام به دستگیری و یا رد شکارچیان نمی نمایند و کمین می زنند تا شکار صید شود و پوست کنده شود و سپس وارد عمل می شوند؟
پاسخ