-
«قلندرِ مستطیل سبز»
محمد زرین -
«قلندرِ مستطیل سبز»
محمد زرین -
تمجید بزرگان فوتبال یاسوج از بزرگمرد تاریخ فوتبال استان
یادداشت مخاطبان -
مردمآزاری با چند عدد قرص
پیام واحد -
اسطوره اخلاق فوتبال را دریبل کرد
سعید بخشوده -
تیمی که نیدرخشه استقلال دهدشته؛ قلندر خاموش شد، حماسه به ابدیت پیوست
بهنام عکاشه -
زاگرس، ستونفقرات ایران را نشکنید
وحید سیدیپور -
آموزش و پرورش وزیر دانا میخواهد نه سرباز رادان!!
علیرضا کفایی -
در سوگ قاضی تنها؛ سیدعیسی حسنی
علی ضامنی پور -
تحلیلی از عملکرد و سیاست های تاجگردون در بستر پلتفرم های مجازی
یعقوب درویشیان
- عناوین مهم
- 0
- جمعه , 26 خرداد 1402 -AM -01:49
مشکلات عمده استان کهگیلویه و بویراحمد از نظر هوش مصنوعی چیست؟
با توجه به وضعیت فعلی، مشکلات عمده استان کهگیلویه و بویراحمد از نظر هوش مصنوعی شامل موارد زیر می باشد.

اَفتونیوز| از هوش مصنوعی سوال کرده ایم بنابراین به سبک خود هوش مصنوعی بدون صغری و کبری چیدن، آنچه را که پیش روی چشممان قرار داده است به رشته تحریر در می آوریم. آنقدر جواب هایش دقیق، و جمع و جور هستند که می توان همچون یک چشم انداز چند ساله به آن نگاه کرد، آنقدر که کارنامه هر مسئول مدعی را می توان در ظرف جواب های آن سنجید؛ و خطاب به همه مسئولان، از گذشته تا اکنون بیان داشت: "گفتاردرمانی" و "سخن را راندن" و از افعال "باید بشود" و "خواهیم کرد" ممنوع!، سر راست به ما بگویید برای این موارد چه کرده اید؟. حتی برنامه هم نمی خواهیم، سر راست بگویید چه گام هایی برداشتید. برنامه را از مسئولان آینده طلب خواهیم کرد. و اما هوش مصنوعی:
با توجه به وضعیت فعلی، مشکلات عمده استان کهگیلویه و بویراحمد شامل موارد زیر می باشد:
۱- بیکاری: یکی از مشکلات عمده در این استان، بیکاری است. با توجه به کمبود فرصت های شغلی، بسیاری از جوانان و نیروهای کار قادر به پیدا کردن شغل مناسب نیستند. فضای کار آفرینی در این استان به صورت کامل توسعه یافته نیست، همین موضوع سبب می شود که فارغ التحصیلان و نخبگان استان مجبور به مهاجرت به شهرهای بزرگتر شوند.
۲- کمبود خدمات بهداشتی و درمانی: علی رغم جمعیت نسبتا کم استان، خدمات بهداشتی و درمانی پایینی دارد. احداث بیمارستان ها و مراکز بهداشتی مناسب با تجهیزات مدرن و جذب پزشکان و پرستاران ماهر، می تواند در حل این مشکل بسیار موثر باشد.
۳- کمبود زیرساخت ها: علاوه بر بیکاری، استان کهگیلویه و بویراحمد با کمبود زیر ساخت های کافی مثل جاده ها، فرودگاه، راه آهن و ارتباطات مواجه است. توسعه این زیرساخت ها در کنار توسعه صنعت و تولید، می تواند باعث ایجاد فرصت های شغلی و جذب گردشگران در این منطقه شود.
۴- کمبود منابع آبی: استان کهگیلویه و بویراحمد با کمبود منابع آبی مواجه است و این مورد به تدریج شدت نیز خواهد گرفت. این مشکل از طریق حفظ آبخوان های زیر زمینی، ساخت سد بصورت اصولی و تحول در فرآیند کشاورزی و دامپروری می تواند حل شود.
۵- توسعه صنعت و تولید: این استان ظرفیت های بالقوه بسیاری را برای توسعه صنعت و تولید دارد، اما با توجه به کمبود سرمایه گذاری و تمرکز بر روی تولیدات سنتی، همچنان این بخش ضعیف است.
۶- مشکلات آموزشی: در بسیاری از مناطق این استان، امکانات آموزشی نظیر کتابخانه ها، آزمایشگاه ها، سینماها، سالن های ورزشی و کلاس های تخصصی به صورت کافی فراهم نیست.
هوش مصنوعی جهت توسعه استان راه کار نیز ارئه داده است؛
برای توسعه استان کهگیلویه و بویراحمد، می توان از راهکارهای زیر استفاده کرد:
۱- فراهم کردن شرایط لازم برای گردشگری: استان کهگیلویه و بویراحمد دارای جاذبه های طبیعی فراوانی می باشد که می تواند برای گردشگری جذاب باشد. سرمایه گذاری در زمینه هتل ها، رستوران ها و دیگر خدمات گردشگری، می تواند به رشد اقتصادی و افزایش تولیدات کشاورزی منجر شود.
۲- توسعه بخش کشاورزی و اقتصاد روستایی: استان کهگیلویه و بویراحمد دارای ظرفیت بالایی در زمینه کشاورزی و دامداری می باشد. این دو (کشاورزی و دامداری) از بخش های مهم اقتصادی در این استان می باشند. سرمایه گذاری در زمینه توسعه باغداری، دامداری و کشت در این منطقه می تواند به رشد اقتصادی و افزایش تولیدات کشاورزی منجر شود.
۳- توجه به صنایع دستی و تولیدی: استان کهگیلویه و بویراحمد در زمینه صنایع دستی دارای پتانسیل بالایی می باشد. توسعه و پشتیبانی از صنایع دستی مانند قالی بافی، چرم دوزی و ... می تواند درآمد زایی و اشتغال زایی بیشتری به همراه داشته باشد. دولت باید برای ترویج صنایع تولیدی در استان کهگیلویه و بویراحمد اقدامات لازم را انجام دهد. این اقدامات می تواند شامل ارائه تسهیلات مالی، حمایت از تحقیق و توسعه، افزایش همکاری با بخش خصوصی و ... باشد.
۴- پشتیبانی از کسب و کارهای فناوری: دسترسی به فناوری های جدید و پیشرفته می تواند به توسعه کسب و کارها کمک کند. حمایت و پشتیبانی از کسب و کارهای فناوری مانند استارتاپ ها و شرکت های نوپا می تواند به توسعه اقتصادی و ایجاد شغل های جدید کمک کند.
۵- افزایش همکاری با شهرستان های همجوار: همکاری با شهرستان های همجوار به عنوان یکی از راهکارهایی است که می تواند برای توسعه استان کهگیلویه و بویراحمد موثر باشد. این همکاری می تواند شامل تبادل دانش و تجربه، تبادل کالا و خدمات، شبکه سازی و ... باشد.
به علاوه ایجاد زیرساخت های لازم مانند بستری برای جذب سرمایه گذاران، توسعه شبکه حمل و نقل و توسعه زیرساخت های انرژی، می تواند در رشد اقتصادی استان کهگیلویه و بویراحمد موثر باشد.
نصرالدین پارسه
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 کشف لاشه "کَل" و ۵ گونه پرنده از منزل شکارچی "پادنا"
- 2 احیای مجموعه ورزشی کارگران یاسوج/+تصاویر
- 3 با افت منابع آبی کهگیلویه و بویراحمد تابستان سختی پیشرو است
- 4 ۲۶ هزار معلول تحت پوشش بهزیستی کهگیلویه بویراحمد
- 5 خانواده ۹ نفره گرفتار در ارتفاعات چاروسا کهگیلویه نجات یافتند
- 6 فرماندار گچساران : ۴۰۰ طرح اشتغالزایی در گچساران اجرا میشود
- 7 ۱۷ میلیارد ریال اعتبار در ورزش زورخانه ای کهگیلویه وبویراحمد هزینه شده است
- 8 ۲۳ درصد از نوآموزان کهگیلویه و بویراحمد تاکنون مراجعه نکردند
-
سرپرست مدیریت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج منصوب شد
-
مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج تغییر کرد+ عکس و سوابق
-
انتقاد شجاعپوریان از تشریفات بیجا در مراسمهای عزا/ آیینهایی که تسلیبخش نیست
-
نوستالوژی فوتبال دهدشت در دهه 60
-
دلنوشته رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی استان در سوگ زنده یاد «قلندر سخن سنج»/ زمین سبز دیگر جای خالی تو را حس میکند
-
«قلندری» که سخن میسنجید
-
واگذاری معادن کهگیلویه و بویراحمد با شرط فرآوری
-
قیمت جدید شن و ماسه در کهگیلویه و بویراحمد اعلام شد
-
هزینه ماهانه ۴۰۰میلیارد تومانی تأمین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد
-
۱۸۷۷ میلیارد تومان از اعتبارات سال گذشته کهگیلویه و بویراحمد هنوز جذب نشده است
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!