-
«قلندرِ مستطیل سبز»
محمد زرین -
«قلندرِ مستطیل سبز»
محمد زرین -
تمجید بزرگان فوتبال یاسوج از بزرگمرد تاریخ فوتبال استان
یادداشت مخاطبان -
مردمآزاری با چند عدد قرص
پیام واحد -
اسطوره اخلاق فوتبال را دریبل کرد
سعید بخشوده -
تیمی که نیدرخشه استقلال دهدشته؛ قلندر خاموش شد، حماسه به ابدیت پیوست
بهنام عکاشه -
زاگرس، ستونفقرات ایران را نشکنید
وحید سیدیپور -
آموزش و پرورش وزیر دانا میخواهد نه سرباز رادان!!
علیرضا کفایی -
در سوگ قاضی تنها؛ سیدعیسی حسنی
علی ضامنی پور -
تحلیلی از عملکرد و سیاست های تاجگردون در بستر پلتفرم های مجازی
یعقوب درویشیان
درخواست مدیر کل جهاد کشاورزی استان از مجری گیاهان دارویی کشور
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد با تشریح شرایط منحصر به فرد این استان در کشت گیاهان دارویی از وزارت جهاد خواست تا سرمایهگذاران را به این استان هدایت کنند؛ معتمدیپور همچنین از برنامه اش برای ایجاد زنجیره کامل ارزش در گیاهان دارویی این استان خبر داد

اَفتونیوز| به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد، سید علی معتمدیپور در ستاد گیاهان دارویی استان که با حضور مجری طرحهای گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی برگزار شد، با تاکید بر این سیاست محوری بخش کشاورزی در ایجاد زنجیرههای تولید اظهار کرد: اجزای مختلف زنجیره کامل گیاهان دارویی تا حد زیادی وجود دارد اما بهپیوسته و کامل نیستند و این مهم در یکسال و نیم اخیر در دستور کار ما بوده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: اگر به عنوان متولی بخش کشاورزی این استان از من بخواهند که تنها یک ظرفیت مهم اقتصادی این استان معرفی کنم، آن زیربخش گیاهان دارویی است و این استان از هر نظر بهار و بهشت سرمایهگذاران در بخش کشاورزی به ویژه گیاهان دارویی است.
معتمدیپور با تشریح شرایط اقلیمی کشت گیاهان دارویی گفت: کهگیلویه و بویراحمد نیمی از ۱۱ اقلیم کشور را یکجا باوجود مساحت کوچکش داراست و اختلاف دمایی در این استان گاها به بیش از ۶۰ درجه میرسر به طوری که ما منطقهای با دمای حدود ۵۰ درجه و منطقهای هم با دمای منفی ۳۰ درجه داریم که این به معنی بهشتی برای سرمایهگذاری در این حوزه و تنوع تولید است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: این استان ۴۷۰ گونه از حدود ۲ هزار گونه گیاهان دارویی کشور را دارد و ۴۵ گونه آن منحصر به همین استان است که با ۴۵ کشور دنیا برابری میکند.
معتمدیپور با بیان اینکه در عمل همه شرایط محیطی برای توسعه تولید گیاهان دارویی فراهم است، تصریح کرد: آب و خاک، تنوع اقلیم، تنوع دما، ارتفاع از سطح دریا همگی سرمایهگذاری در این حوزه را ضروری میکند و خواسته اصلی ما از وزارت جهاد کشاورزی، هدایت سرمایهگذاران به این بهار سرمایهگذاری است.
وی تصریح کرد: در یکسال و نیم گذشته پای شرکتهای دانشبنیان را به بخش کشاورزی باز کردیم و تولیدات کمنظیری نیز در بخش گیاهان دارویی داشتیم اما تا زمانی که زنجیره کامل و صفر تا صد گیاهان دارویی را راهانداری نکنیم یعنی هنوز در این زمینه جای کار بسیار است.
معتمدیپور از وجود ۲ کارخانه گیاهان دارویی در این استان سخن گفت و اضافه کرد: یک کارخانه گیاهان دارویی در گچساران با پیشرفت فیزیکی بالا ور دست احداث است که برای تامین مواد اولیه آنها، کشت قراردادی را در دستور کار قرار خواهیم داد.
وی گفت: در کشت قراردادی هر کشاورزی که گیاهان دارویی میکارد از فروش محصول خود به این کارخانجات اطمینان دارد و بنابراین سیاست کشت قراردادی نیز به عنوان یکی از نجیرههای این محصولات با ارزش در دستور کار جهاد کشاورزی است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد از افزایش ۱۶۰ درصدی سطح زیر کشت گیاهان دارویی با تولیدی بیش از سه هزار تن انواع محصولات دارویی در سال گذشته خبر داد.
وی یادآور شد: باید کشت و تولید گیاهان دارویی را اقتصادی کنیم و راه آن ایجاد زنجیرههای ارزش از قراردادی کردن کشت تا کارخانجات فراوری و بازاریابی و صادرات آن است که در این فرایند دیده شده است.
گفتنی است که سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد بعد از ورود موفق به ایجاد زنجیرههای ارزش در بخش دام و شیلات، اینبار ایجاد این زنجیرههای کامل تولید را در بخش گیاهان دارویی شروع کرد.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 کشف لاشه "کَل" و ۵ گونه پرنده از منزل شکارچی "پادنا"
- 2 احیای مجموعه ورزشی کارگران یاسوج/+تصاویر
- 3 با افت منابع آبی کهگیلویه و بویراحمد تابستان سختی پیشرو است
- 4 ۲۶ هزار معلول تحت پوشش بهزیستی کهگیلویه بویراحمد
- 5 خانواده ۹ نفره گرفتار در ارتفاعات چاروسا کهگیلویه نجات یافتند
- 6 فرماندار گچساران : ۴۰۰ طرح اشتغالزایی در گچساران اجرا میشود
- 7 ۱۷ میلیارد ریال اعتبار در ورزش زورخانه ای کهگیلویه وبویراحمد هزینه شده است
- 8 ۲۳ درصد از نوآموزان کهگیلویه و بویراحمد تاکنون مراجعه نکردند
-
سرپرست مدیریت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج منصوب شد
-
مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج تغییر کرد+ عکس و سوابق
-
انتقاد شجاعپوریان از تشریفات بیجا در مراسمهای عزا/ آیینهایی که تسلیبخش نیست
-
نوستالوژی فوتبال دهدشت در دهه 60
-
دلنوشته رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی استان در سوگ زنده یاد «قلندر سخن سنج»/ زمین سبز دیگر جای خالی تو را حس میکند
-
«قلندری» که سخن میسنجید
-
واگذاری معادن کهگیلویه و بویراحمد با شرط فرآوری
-
قیمت جدید شن و ماسه در کهگیلویه و بویراحمد اعلام شد
-
هزینه ماهانه ۴۰۰میلیارد تومانی تأمین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد
-
۱۸۷۷ میلیارد تومان از اعتبارات سال گذشته کهگیلویه و بویراحمد هنوز جذب نشده است
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!