یادداشت
گفتگو و گزارش

رونق دوباره در یک واحد تولیدی با مدیریت جوانان/ بازدید مسئولان استانی از شرکت بهنوش یاسوج

رونق دوباره در یک واحد تولیدی با مدیریت جوانان/ بازدید مسئولان استانی از شرکت بهنوش یاسوج

شرکت بهنوش (دوغ آبعلی) یاسوج مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد روزانه 30 تن دوغ تولید می‌کند و به سراسر کشور این دوغ توزیع می‌شود. مدیریت شرکت بهنوش را یک جوان برعهده دارد که توانسته یک شرکت «راکد» را وارد مدار تولید کند و ضمن ایجاد اشتغالزایی سبب شده که نام این استان در بین برندهای دوغ کشور بدرخشد. امروز سید احسان عسگری با همراهی چند تن از مدیران از این شرکت بازدید کردند و توانستند برای چند گره سد راه تولید این کارخانه تصمیم گیری کنند.

ظهر امروز (4 اردیبهشت 1401)، سید احسان عسگری معاون اقتصادی استاندار کهگیلویه و بویراحمد به همراه آرش مصلح مدیرعامل آب منطقه‌ای کهگیلویه و بویراحمد، شاهرخ امیریان مدیرعامل بانک سپه و برخی از مدیران استانی از کارخانه دوغ آبعلی (بهنوش) یاسوج بازدید کردند.

به گزارش افتونیوز به نقل از کبنا، در این بازدید، آرش مصلح مدیرعامل آب منطقه‌ای کهگیلویه و بویراحمد گفت: این کارخانه بالغ بر دو میلیارد تومان بدهی در بخش آب داشت که با توجه به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص تأکید بر تولید و اشتغال‌آفرینی، بدهی را به 400 میلیون تومان کاهش دادیم.

وی گفت: این اقدام در راستای توجه به رسالت اجتماعی مدیریت آب صورت گرفته است.

گفتنی است که پیش از این نیز استاندار کهگیلویه و بویراحمد و نماینده ولی فقیه در استان بر ضرورت نگاه اجتماعی و فرهنگی به تولید یاد کرده بودند.

سعید هاشمی مدیر شرکت بهنوش (دوغ آبعلی) واحد یاسوج در گفت‌وگو با کبنا عنوان کرد: بیش از 25 سال است که بدهی آب پرداخت نشده بود. بر اساس صورت حسابی که داده بودند، هزینه آب این کارخانه بیش از دو میلیارد تومان برآورد شده بود که حالا بر اساس رایزنی‌ها به 400 میلیون تومان کاهش یافته است. این اقدام خیلی خوبی در راستای منافع کارخانه بود.

وی با بیان اینکه بیش از یک سال طول کشید تا این اقدام صورت گرفت، گفت: یکی از اثرات تغییر مدیریت‌ها در استان اینگونه اقدامات است. در واقع تغییر مدیران در استان اثرگذار بود.

هاشمی افزود: نکته بعدی که امروز مطرح شد، بحث پروانه بهره‌برداری بود. این کارخانه به نام شرکت دوغ آبعلی ثبت شده است. اما باید به شرکت بهنوش تغییر نام دهد.

وی ادامه داد: برای جذب اعتبارات این تغییر نام باید صورت بگیرد.

مدیر شرکت بهنوش اضافه کرد: سال 1396 دوغ آبعلی کاملاً منحل شد؛ آگهی انحلال آن هم موجود است. سال 1389 شرکت بهنوش دوغ آبعلی را خریداری کرد.

هاشمی گفت: در حال حاضر شرکتی به نام آبعلی وجود ندارد. مشکل اساسی ما همین است. گویی ما اصلاً در سیستم اداری و بوروکراسی کشور اصلاً وجود نداریم.

وی گفت: قرار بر این شده است که فردا پاسخ نهایی را بدهند و مسائل حقوقی این تغییر نام حل شود.

هاشمی در خصوص ظرفیت تولید این کارخانه عنوان کرد: این کارخانه میانگین روزانه 20 تن شیر دریافت می‌کند و دوبرابر آن یعنی حدود 40 تن روزانه دوغ تولید می‌کند.

گفتنی است در سال‌های اخیر محصولات این کارخانه به‌خاطر کیفیت مطلوب آن، به بسیاری از استان‌های کشور همچون استان‌های شمالی، خراسان، تبریز، تهران، اصفهان، شیراز و ... صادر می‌شود.

کلمات کلیدی



نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.

ارسال نظر




نظرات ارسالی 0 نظر

شما اولین نظر دهنده باشید!

سایر اخبار
برگزدیدها