-
آینده جنگ اسرائیل با ایران چه خواهد شد؟
عباس عبدی -
«شافرج الله»
سیدمحمد مختاری -
ایران خانهی ماست؛ مسئولیت ایرانی بودن فراتر از هر تفاوتی
علیرضا تابش -
وقتی وفاداری استاندار به دولت قربانی روابط و رفاقتهای پشت پرده میشود»
یادداشت مخاطبان -
دفاع از ایران؛ به نام یا به ننگ!
فضلالله یاری -
جوابیهای به یک رسانه/ وقتی مدح بیمحتوا جای مطالبهگری رسانهای را میگیرد
حسن کریمی -
مرثیهای بر پروژههای نیمهتمام استان کهگیلویه و بویراحمد
بویار پارسه -
دیدهبان
هجیر تشکری -
عوارض شناسی تعطیلی خرد سیاسی در سطح میزان پیشرفت شهرستانهای چهارگانه
یاسین علویان سوق -
واقعیت مدیران 50 میلیاردتومانی و نقش «تاجگردون» در بحران مدیران اینستاگرامی!
اسلام ذوالقدرپور
روایت یک دیدار

اَفتونیوز _ محمد علی وکیلی در سرمقاله روزنامه ابتکار نوشت : چهارشنبه شب گذشته با دعوت دفتر رئیس جمهوری در جلسهای با حضور و جهت گفت و شنود با آقای رئیسی به همراه جمعی از مدیران رسانههای اصلاحطلب شرکت کردیم. این جلسه که چند ساعت به طول انجامید در فضایی صمیمی و بدون تشریفات مرسوم برگزار شد. حدود دو ساعت از وقت جلسه در اختیار دوستان رسانهای قرار گرفت که هرکدام به اقتضای کارکرد رسانهای خود، تحلیلی از وضع کنونی ارائه دادند. وجه مشترک صحبت همکاران، تحسین رفتار مردمی و حضور میدانی آقای رئیسی بود. اما تمرکز انتقادات بر نامفهوم بودن منطق انتصابات دولت و نامعلوم بودن برنامه عمل در حوزه اقتصاد و سیاست خارجی بود. بر این مبنا، همکاران نیز هرکدام برای بهبود شرایط، پیشنهاداتی مطرح کردند. حقیر نیز در زمان مقرر نکاتی عرض کردم. برای من نیز مانند سایرین، جدوجهد رئیس جمهوری در شکستنِ حصار مقامات عالی و نمایشِ مردمیِ خدمت و حضور میدانی رئیس جمهوری، قابل تحسین و تقدیر بود. بدون تعارف جناب رئیسی، گوشی شنوا و روحیه ای مشورت پذیر دارد. بی واسطه و باحوصله نقدها و پیشنهادات را می شنود. این رفتار را در قوه قضاییه نشان داد و تا اکنون نیز در دولت چنین کرده است. تا اکنون رئیس جمهور را شخصیتی مصمم و باانگیزه دیدهایم و این بسیار امیدبخش است.
اما درخصوص عملکرد صدروزه دولت چند نکته به نظرم مهم آمد که طرح کردم. در دو حوزه اقتصاد و سیاست خارجی، گفتمان روشنی از دولت ندیده ایم. ما در این حوزه بحران های اساسی داریم و وضعیت خطرناکی را سپری می کنیم. تعلل در اتخاذ تصمیمات سخت و بزرگ میتواند آثار جبران ناپذیر داشته باشد. اینکه همچنان گفتمان روشنی از دولت، با تحلیل اقدامات صدروزه، در این دو حوزه نمیبینیم، دلهره آفرین است و زنگ خطری جدی است. در سیاست خارجی بیش از ظرفیت کشور، مشغول پرداخت هزینه هستیم و اقدامات صدروزه چشم اندازی از پایان وضعیت فعلی به دست نمی دهد. در حوزه اقتصاد نیز برای مقابله با تکانه های تورم زا، هیچ برنامه مشخصی ارایه نشده است. تیم اقتصادی مع الاسف در فضای عمومی و کارشناسی باورپذیر نیفتادهاند. کارت اطمینان بخش و قابل اتکایی از این تیم هنوز رو نشده است. به نظر من با وجود مشارکت پایین در این انتخابات نسبت به انتخابات های پیشین، ادراک عمومی آقای رئیسی مثبت است. اساساً جایگاه امروز او محصول ادراک مثبت عمومی پیرامون خودش است. باوجود اتمسفر ناامیدی در جامعه، جناب رئیسی از معدود کسانی است که در کنج اذهان مردم مقداری شانس برایش وجود دارد. آقای رئیسی باید از این ادراک مثبت عمومی و کورسوی امید موجود صیانت کند. شانس بد او این است که به اندازه اسلاف خود فرصت ندارد. هم وضع کشور بحرانی تر است و هم، در نتیجه فشارهای مداوم اقتصادی در این یک دهه، تابآوری مردم کمتر شده است. لذا ماه عسل دولت زود تمام می شود و مردم سخت منتظر تغییرِ عاجل هستند. فکر کنم رئیس جمهور خود بهتر از هرکس میداند که چقدر فرصت کم است. برآیند حضور میدانی و سیاست ها باید همانطور که در انتخابات وعده داده شد، به بهبود ملموس معیشت مردم منجر شود. در چنین وضعی ادراک عمومی در سایه اتمسفر امید مثبت می ماند، در غیر اینصورت باید منتظر رویگردانی و دلخوری فزاینده مردم بود.
آقای رئیسی نیز در پایان ضمن جمع بندی، پاسخگوی انتقادات بودند. او با بیان محدودیت ها و تنگناها بسیار مصمم و امیدوار به آینده نشان میداد.
آنچه از این دیدار قابل استنباط است اینکه همچنان آقای رئیسی برغم مشغله بسیار و انتظارات فراوان برای شنیدن دیدگاه گروههای مختلف و منتقدین گوش شنوا و از حوصله قابل تحسین برخوردار است. نکته جالب صحبتهای او در پاسخ به چرائی برخی انتصابات، تاکید مکرر بر عدم رودربایستی با اعضای کابینه و مدیران درصورت اثبات ناتوانی در پیشبرد ماموریتهای محوله بود.
به یاد دارم روزی یکی از وزرای دولت قبل به نقل از آقای روحانی میپرسید که بهرغم لشکر نیروهای رسانهای چرا او (روحانی) دست به سفید هم که میزند سیاه مینماید؛ و هرکار خوبی که بکند به چشم نمیآید؛ در پاسخ عرض کردم مشکل آقای روحانی کمبود رسانه حامی نیست بلکه پای ایشان در عدم ارتباط بانخبگان لنگ است. اکنون همین ارتباط، تبدیل به نقطه قوت آقای رئیسی در این آوردگاه شده است.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 ارزآوری ۲۵ میلیون دلاری محصولات کشاورزی برای کهگیلویه و بویراحمد
- 2 شرور سابقه دار در باشت دستگیر شد
- 3 خالی کردن حساب با پیامک جعلی ابلاغیه قضایی
- 4 کاهش ۱۵ درصدی ترددهای بیناستانی در جادههای کهگیلویه و بویراحمد
- 5 امحا ماینرهای کشف شده در کهگیلویه و بویراحمد
- 6 رئیس شورای شهر: ترافیک سنگین یاسوج چالش بزرگ پیش روی ماست
- 7 صدور حکم قاطع برای نانوایی متخلف گچسارانی در دام تعزیرات
- 8 خسارت زلزله دهدشت به ۱۰۰۰ واحد مسکونی
-
به دستور استاندار آبگیری آزمایشی فاز اول آبرسانی ۴شهر انجام خواهد شد/ موحد: ۸۰۰میلیارد ریال از محل اعتبارات در اختیار نماینده برای پروژه ۴شهر قرار داده شد
-
نشست احزاب اصلاحطلب و اصولگرا با استاندار/ «وحدت» و «همبستگی ملی» فصل مشترک جریانهای سیاسی استان/ گزارش و عکس
-
رئیس فرهنگ و ارشاد گچساران منصوب شد/ ابلاغ
-
مديرعامل شركت نفت گچساران: كتابخانههای شركت نفت گچساران بیش از 6 هزار نفر عضو دارد
-
استاندار کهگیلویه و بویراحمد بر شتاب و روند تکمیل پروژههای عمرانی و خدماتی شهر یاسوج تاکید کرد
-
استاندار: زیرساختهای گردشگری مذهبی توسعه مییابند
-
تذکر رئیسجمهور به منابر، رسانه ملی و نمازهای جمعه: از سخنان تفرقهافکنانه و اختلافبرانگیز بهشدت پرهیز شود
-
«وضعیت حساس کنونی» ؛ جنگ یا صلح؟!
-
«همایونفر» معاون اداره کل مسکن و شهرسازی استان شد/ ابلاغ
-
هتل ورزش یاسوج پس از سالها تکمیل میشود/ آگهی مناقصه
نظرات ارسالی 1 نظر
نان به نرخ روز خور و ریاکار و دورو هستید جناب وکیلی. بدان که رئیسی مثل روحانی نیست. امید که حواسشان جمع باشد، و حربه ها و خدعه های کاسه لیسان و فرصت طلبان در امور و تصمیم هایشان کارگر نشود!!
پاسخ