-
آینده جنگ اسرائیل با ایران چه خواهد شد؟
عباس عبدی -
«شافرج الله»
سیدمحمد مختاری -
ایران خانهی ماست؛ مسئولیت ایرانی بودن فراتر از هر تفاوتی
علیرضا تابش -
وقتی وفاداری استاندار به دولت قربانی روابط و رفاقتهای پشت پرده میشود»
یادداشت مخاطبان -
دفاع از ایران؛ به نام یا به ننگ!
فضلالله یاری -
جوابیهای به یک رسانه/ وقتی مدح بیمحتوا جای مطالبهگری رسانهای را میگیرد
حسن کریمی -
مرثیهای بر پروژههای نیمهتمام استان کهگیلویه و بویراحمد
بویار پارسه -
دیدهبان
هجیر تشکری -
عوارض شناسی تعطیلی خرد سیاسی در سطح میزان پیشرفت شهرستانهای چهارگانه
یاسین علویان سوق -
واقعیت مدیران 50 میلیاردتومانی و نقش «تاجگردون» در بحران مدیران اینستاگرامی!
اسلام ذوالقدرپور
وزیر کشور تکلیف نحوه انتخاب استانداران و فرمانداران را مشخص کرد

به گزارش افتونیوز، احمد وحیدی در گفت و گوی تلویزیونی با اشاره به سفر اخیر خود همراه رییس جمهور به خوزستان ، اظهار کرد: خوزستان اهمیت فراوانی برای کشور دارد. ما مدیون مردم خوزستان هستیم. با وجود سرمایه گذاری در این استان، مشکلات باقی مانده است. انتخاب برای این سفر هدفمند بود تنش آبی در خوزستان ایجاد شده بود و لازم بود رییس جمهور از نزدیک در جریان شرایط خوزستان قرار بگیرند و تصمیمات لازم را اتخاذ کنند.
وی ادامه داد: این سفر سرزده و خیلی خوب بود و رییس جمهور از نزدیک مشکلات را دید و تصمیمات خوبی هم گرفته شد. احیای زمین های کشاورزی استان باید ادامه یابد که تصمیماتی در این زمینه گرفته شد. درباره تکمیل هرچه سریعتر طرح آب و فاضلاب و مدیریت روان آب ها تصمیم گیری شد. قرار شد قیمت تضمینی خرید محصولات تولیدی استان سریعتر اعلام شود.
وزیر کشور در ادامه با بیان اینکه وزارت کشور یک وزارتخانه مهم بوده و در واقع حکمرانی عمومی با وزارت کشور است ، تصریح کرد: تجمیع کارکردهای دستگاه های مختلف دولت با وزارت کشور است. اگر این تجمیع به خوبی انجام نشود، عدم تعادل بروز می کند. وظیفه بسیج ظرفیت های کشور و هماهنگسازی هم با وزارت کشور است. اولین برنامه ما این است که وزارت کشور در جایگاه اصلی خود باشد. هدف ما ارتقای کیفیت و کمیت حکمرانی است.
وحیدی همچنین با اشاره به اینکه باید حکمرانی به داخل مردم بازگردانده شود، گفت: باید از تصدی گری دولت به نفع تصدی گری مردم فاصله بگیریم. در این زمینه به گفتمان سازی نیاز داریم.
وزیر کشور خاطرنشان کرد: اگر برنامه های بخشی با استانی و ملی در یک تعادل قرار نگیرد دچار مشکل می شویم. الان یک صنعت جایی رفته که با مشکل کمبود آب مواجه است و باعث ایجاد مشکل شده است. این برنامه ها باید به تعادل برسد تا توازن و عدالت منطقهای ایجاد شود.
وی ادامه داد: ما در حوزه وزارت کشور چند سند بالادستی مهم داریم مثل سند آمایش سرزمینی و تقسیمات کشوری که اگر خوب اجرا شوند، توازن منطقهای برقرار می شود . من معتقدم که باید استان ها را محور توسعه قرار دهیم زیرا شرایط هر استان با سایر استان ها متفاوت است.
وی تاکید کرد: ما در انتخاب مسئولان حتما از مشاوره همه افراد صاحب نظر و معتمدین و نمایندگان مجلس استفاده می کنیم و با این مشاوره ها به بهترین افراد می رسیم. هرکسی توقعی دارد باید بداند معیار ما شایسته سالاری است. مدیری انتخاب می کنیم تا وظایف خود در قبال مردم را انجام دهد. مدیر پروازی توهین به مردم استان است. مگر می شود استاندار و فرماندار پروازی باشد؟ قحط الرجال که نداریم تا مدیر پروازی انتخاب کنیم. مدیر پروازی انتخاب نمی کنیم.
وحیدی همچنین گفت: جوان گرایی در انتخاب مدیران یک اصل است. ما سعی می کنیم از بین شایستگان، جوانان را انتخاب کنیم. استاندار باید تجربه کافی داشته باشد و توانایی پاسخگویی داشته باشد. اولویت ما در بین چنین افرادی، با جوانان است.
وزیر کشور در ادامه با تاکید بر اینکه ما باید با قاچاق مبارزه کنیم ولی باید نگاه سیستمی داشته باشیم، گفت: نگاه سیستمی یعنی نگاه از مبدا تا مصرف کالا داشته باشیم. با طراحی سامانه ها و ارتباط آنها با هم، روند انتقال کالاها را رصد کنیم تا اگر قاچاقی رخ می دهد، از ابتدای مسیر کالای قاچاق رصد شود. نظام بانکی هم مهم است زیرا پول قاچاق شاید بخواهد وارد بانک ها شود. باید عالمانه، دقیق با قاچاق برخورد کرد. کوله بری را باید از بین برد. مرزها باید شکوفاترین محل برای تجارت و فعالیت اقتصادی باشد. توجه به اقتصاد مرزها اهمیت زیادی دارد.
وزیر کشور درباره امنیت مرزها گفت: ما مشکل امنیتی در مرزها نداریم البته دشمن برای از بین بردن امنیت مرزها برنامه دارد اما با تلاش نیروهای مسلح و نیروی انتظامی، امنیت در مرزها حفظ شده است. با این حال گروه های تروریستی در مرزها دنبال نفوذ به کشور بوده و اقدام تروریستی انجام می دهند.
وی درباره چگونگی مبارزه با قاچاق مواد مخدر به کشور، گفت: باید با استفاده از دیپلماسی، از دولتمردان افغانستانی بخواهیم با این پدیده برخورد کنند. از سویی باید با باندهای بزرگ مواد مخدر در نطفه برخورد کرد. کشت مواد مخدر بعد از حضور آمریکا در افغانستان ده ها برابر شده است و آمریکایی ها متهم اصلی هستند. ما باید فعالیت اطلاعاتی و دیپلماسی را فعالتر کنیم و کنترل مرزها و مبارزه در داخل کشور هم باید جدی تر دنبال شود. از سویی تقاضا در داخل کشور را باید کاهش دهیم که این مسأله اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی است.
وزیر کشور در پایان درباره رویکرد خود نسبت به نیروی انتظامی گفت: اقتدار نیروی انتظامی نباید خدشه دار شود زیرا این نیرو دنبال برقراری امنیت در جامعه است. وقتی نیروی انتظامی حرفی می زند، همه باید همراهی کنند. ما باید تلاش کنیم مشکلات نیروی انتظامی از جمله کمبودهای تجهیزات فنی و حقوق کارکنان نیروی انتظامی را حل کنیم
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 ارزآوری ۲۵ میلیون دلاری محصولات کشاورزی برای کهگیلویه و بویراحمد
- 2 شرور سابقه دار در باشت دستگیر شد
- 3 خالی کردن حساب با پیامک جعلی ابلاغیه قضایی
- 4 کاهش ۱۵ درصدی ترددهای بیناستانی در جادههای کهگیلویه و بویراحمد
- 5 امحا ماینرهای کشف شده در کهگیلویه و بویراحمد
- 6 رئیس شورای شهر: ترافیک سنگین یاسوج چالش بزرگ پیش روی ماست
- 7 صدور حکم قاطع برای نانوایی متخلف گچسارانی در دام تعزیرات
- 8 خسارت زلزله دهدشت به ۱۰۰۰ واحد مسکونی
-
نشست احزاب اصلاحطلب و اصولگرا با استاندار/ «وحدت» و «همبستگی ملی» فصل مشترک جریانهای سیاسی استان/ گزارش و عکس
-
رئیس فرهنگ و ارشاد گچساران منصوب شد/ ابلاغ
-
مديرعامل شركت نفت گچساران: كتابخانههای شركت نفت گچساران بیش از 6 هزار نفر عضو دارد
-
استاندار کهگیلویه و بویراحمد بر شتاب و روند تکمیل پروژههای عمرانی و خدماتی شهر یاسوج تاکید کرد
-
استاندار: زیرساختهای گردشگری مذهبی توسعه مییابند
-
تذکر رئیسجمهور به منابر، رسانه ملی و نمازهای جمعه: از سخنان تفرقهافکنانه و اختلافبرانگیز بهشدت پرهیز شود
-
«وضعیت حساس کنونی» ؛ جنگ یا صلح؟!
-
«همایونفر» معاون اداره کل مسکن و شهرسازی استان شد/ ابلاغ
-
هتل ورزش یاسوج پس از سالها تکمیل میشود/ آگهی مناقصه
-
لاشه پهپاد هرمس بر دوش یک لر
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!