-
«قلندرِ مستطیل سبز»
محمد زرین -
«قلندرِ مستطیل سبز»
محمد زرین -
تمجید بزرگان فوتبال یاسوج از بزرگمرد تاریخ فوتبال استان
یادداشت مخاطبان -
مردمآزاری با چند عدد قرص
پیام واحد -
اسطوره اخلاق فوتبال را دریبل کرد
سعید بخشوده -
تیمی که نیدرخشه استقلال دهدشته؛ قلندر خاموش شد، حماسه به ابدیت پیوست
بهنام عکاشه -
زاگرس، ستونفقرات ایران را نشکنید
وحید سیدیپور -
آموزش و پرورش وزیر دانا میخواهد نه سرباز رادان!!
علیرضا کفایی -
در سوگ قاضی تنها؛ سیدعیسی حسنی
علی ضامنی پور -
تحلیلی از عملکرد و سیاست های تاجگردون در بستر پلتفرم های مجازی
یعقوب درویشیان
بهارستان، هر روز موافقتر از دیروز/ بررسی حمایتی صلاحیت وزرا

اَفتونیوز _ دوشنبه یکم شهریور، سومین روز بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی در مجلس در حالی سپری شد که طبق روال دو روز قبل حمایت حداکثری و مخالفتهای ملایم با مردان کابینه آقای رئیسی واضح بود. حتی به نظر نرسید حجت عبدالمالکی وزیر پیشنهادی وزرات تعاون کار و رفاه اجتماعی هم که پیش ازاین صحبتهایی در عدم اقبال مجلس از او شنیده میشد، کار سختی برای جلب اعتماد مجلسیان داشته باشد. اینطور که پیداست هرچه به روز رای اعتماد نزدیک میشویم از غلظت مخالفت با همان معدود وزرایی که پیش از این در معرض رد شدن بودند، هم کم میشود. جدای از این سخنان دیروز نمایندگان در صحن علنی نشان میداد که حامیان رئیسی بهشدت تلاش میکنند تا حتی همین مخالفتهای ملایم نیز از تریبون علنی مجلس علیه وزرای پیشنهادی مطرح نشود. دیروز چند تن از نمایندگان رسما اعلام کردند که تماسهای مختلفی با آنان شده که به عنوان مخالف صحبت نکنند.
ماجرای داماد و دختر وزیر پیشنهادی
در نوبت بررسی بهرام عیناللهی به عنوان وزیر پیشنهادی بهداشت، بعد از اعلام تایید ایشان از سوی کمیسیون بهداشت مجلس نوبت به اظهار نظر موافقان و مخالفان رسید.
محمدعلی محسنی بندپی، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی به عنوان موافق وزیر پیشنهادی بهداشت، عیناللهی را فردی برنامهمحور و مدیر خواند و گفت که وزیر پیشنهادی بهداشت یکی از بهترین گزینهها برای شرایط فعلی کشور است.
فتح الله توسلی از مخالفان ایشان بود که پای دختر و داماد عیناللهی را هم وسط کشید. توسلی در نطق مخالفتش ضمن اشاره به فعالیت غیرقانونی عیناللهی به طور همزمان در بخش دولتی و مطب خصوصی خطاب به او گفت:«دخترخانم و داماد شما، دکتر رضایی محل خدمتشان در دماوند تعیین شد، ولی یک هفته قبل بعد از ۲.۵ سال به تهران منتقل شدند. انشاالله رانت و پارتیبازی وجود نداشته، ولی چرا همزمان با معرفی شما هر دو این بزرگواران به تهران منتقل شدند.»
عیناللهی در دفاعیه خود هرگونه مداخله در تعیین محل خدمت بستگانش را رد کرد و در تبیین برنامههایش در مقابله با کرونا گفت:«جمعیت بالای ۱۸ سال ما حدوداً ۶۰ میلیون نفر است، پس ما ۱۲۰میلیون دوز واکسن نیاز داریم. ۲۲ میلیون دوز واکسن زدیم و از آنجایی که تولید داخلی توانایی تولید ۹۸ میلیون دوز را ندارد حتما نیازمند واردات واکسن حتی توسط بخشهای غیر دولتی هستیم. برنامه ما این است که تا پایان بهمن واکسیناسیون را تمام خواهیم کرد.»
صحبتهای آقای عیناللهی در مورد واکیسناسیون و اجرای دقیق و سفت و سخت قرنطینه برای مردم آشناست. این وعدهها و تاریخها قبلا هم از زبان وزیر بهداشت فعلی و سایر مسئولان شنیده شد، ولی در عمل اتفاقی نیفتاد. موضوعی که مهدی عسگری نماینده کرج که جزو مخالفان وزیر پیشنهادی بهداشت بود، هم به آن از زاویهای دیگر اشاره کرد. او با بیان اینکه برنامههای عیناللهی در زمینه مقابله و مهار کرونا همان برنامهها و سیاستهای قبلی است، عنوان کرد:«برنامه ایشان همان برنامههای سازمان بهداشت جهانی و تقلید از این سازمان است. در بین سی کشور ما در رعایت این دستورات اول شدیم و این میزان ابتلا و مرگ ومیر ماست. لذا روش مبارزه و مقابله با کرونا در برنامه ایشان جدید نیست و همان روند قبل است.» ظاهراً از نظر این نماینده مجلس رسیدن به روزانه 600 نفر فوتی به علت رعایت دستورالعملهای سازمان بهداشت جهانی است.
افشاگری چنارانی
حجتالله عبدالمالکی وزیر پیشنهادی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی، برخلاف نظرات قبلی که او را جزو وزرایی با شانس قبولی پایین میدانستند، با تایید کمیسیونهای تخصصی مواجه شد. رضا حاجیپور از کمیسیون آموزش، مجید انصاری سخنگوی کمیسیون اجتماعی و زهرا شیخی سخنگوی کمیسیون بهداشت تاییدیه کمیسیونهای متبوع خود را اعلام کردند. اما هاجر چنارانی با انتقاد از ابراهیم رئیسی در انتخاب جابهجای وزیران و تلاشهایی برای جلوگیری از مخالفت با عبدالملکی گفت:«آقای رئیسی، اگر وزیری مخالف نداشته باشد، چگونه برنامههایش را آنالیز کنند؟ شما باید از نمایندگان مخالف خرسند باشید، اینجا خانه مردم است. وزارت کار، وزارتخانهای کوچک نیست و سرقفلی تمام وزارتخانههاست. خیلیها با ما تماس گرفتند که صحبت نکنید، اگر وزیری مخالف نداشته باشد چطور میخواهد برنامههای خود را به مردم ارائه کند؟»
چنارانی همچنین در تشریح مخالفتش با عبدالمالکی گفت:«کسی که از بدنه یک وزارتخانه نیست، ۶ ماه زمان میخواهد که فضا را بشناسد. ما زمان نداریم. ما به برنامه نیاز داریم. آقای عبدالمالکی باید برنامه بدهند که چطور میتوانند کارها رو انجام دهند. برنامههای ایشان فقط در زمینه بهزیستی مشخص بود.»
مخالف بعدی روحالامینی بود. او در ابتدا با اشاره به ناآشنایی عبدالمالکی به وزارت کار و رفاه گفت:«آنجا (وزارتخانه) جای نظریهپردازی نیست. ایشان به عنوان داور مسابقه میدان خوب درخشیدند. تفاوت محیطی مثل کمیته امداد با وزاتخانه چند ساحتی مثل کار بسیار است.» در ادامه روحالامینی هم رئیسی را خطاب قرار داد و با اشاره تلویحی به عدم اشراف رئیس جمهور برای معرفی وزرا گفت:«مخالفترین فرد با کابینه که شنبه صحبت کردند شخص آقای رئیسی بود. ایشون گفتند که من اینها را نمیشناسم. از این فیلتر و آن کارگروهها بیرون آمدند. بعضی تا شب قبل یک وزیری بودند که فردا صبح برای یک وزارتخانه دیگر معرفی شدند.»
اخراج مدیران فاسد
عبدالمالکی در دفاع از خود قول رسیدگی به صندوقها و هولدینگهای بزرگ و انتصابات سیاسی و رانتی را داد. او گفت:«اقدام اساسی بنده سالمسازی سرمایه مدیریتی و انسانی در این مجموعههاست. ضمن حفظ مدیران سلامت و کارآمد تمام مدیران مفسد و رانتی در اسرع وقت شناسایی و برکنار خواهند شد و جایگزینی آنها با مدیران انقلابیست.» وزیر پیشنهادی کار با اشاره به عملیات شبکههای معاند علیه خودش گفت:«آنهایی که منافعشان به خطر افتاده در حال دروغپراکنی هستند چرا؟ برای اینکه میدانند بنده پای مسئله ریشه کن کردن فساد از این مجموعهها خواهم ایستاد.»
نمایندگان مدافع عبدالمالکی هم همین انگیزه بالای فسادستیزی و روحیه ما میتوانیم در ایشان را از دلایل موافقت خود بیان کردند.
پیگیر سنددار کردن زمینهای کشاورزی
نوبت به جواد ساداتینژاد وزیر پیشنهادی برای وزرات جهاد کشاورزی رسید. به گفته احد آزادیخواه سخنگوی کمیسیون کشاورزی 90درصد برنامه ساداتینژاد منطبق یا همسو با اسناد بالادستی است و از این جهت مورد تایید این کمیسیون قرار گرفت. در ادامه ساداتینژاد فقط با یک مخالف، مهرداد ویسکرمی نماینده مردم خرم آباد روبهرو شد.
ویس کرمی در مخالفت با وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی گفت: «کسی میتواند وزارت عریض و طویل کشاورزی را مدیریت کند که متخصص باشد و برنامهاش واقعبینانه باشد کسی که وزارت جهاد را نشناسد کلاه سرش میرود. با شناخت اندکی که ایشان از سلاطین مرغ و تخم مرغ و محصولات کشاورزی و رانتها دارند نمیتوانند موفق باشند.»
ساداتینژاد در دفاع از خود با نام بردن از چهار اصل برنامهاش وعده سنددار کردن تمام زمینهای کشاورزی در طول چهار سال وزارتش را داد و گفت:«باید به بخش کشاورزی و دامداری و روستاییان یارانه بدهیم. باید سرمایه به روستاها برود تا مهاجرت معکوس شکل بگیرد. کشاورزی را بر مبنای اقلیمشناسی توسعه خواهم داد. اجرای الگوی کشت برای کشاورزی تجاری یک ضرورت است. ما همواره در علم و تکنیک مشکل نداریم بلکه در اجرا مشکل داشتهایم. سطح و پوشش و تنوع بیمههای کشاورزی را ارتقا خواهم داد. محصول آببر باید از خارج از کشور وارد شود. برای آبخیزداری و مدیریت منابع آبی لایحه جامع به مجلس خواهم داد.»
در ادامه مجلس به بررسی صلاحیت امین حسین رحیمی برای وزارت دادگستری و رستم قاسمی برای وزارت راه و شهرسازی پرداخت که هر دوی آنها ضمن تایید از سوی کمیسیونهای تخصصی، بدون مخالف برنامههای خود را تشریح کردند.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 کشف لاشه "کَل" و ۵ گونه پرنده از منزل شکارچی "پادنا"
- 2 احیای مجموعه ورزشی کارگران یاسوج/+تصاویر
- 3 با افت منابع آبی کهگیلویه و بویراحمد تابستان سختی پیشرو است
- 4 ۲۶ هزار معلول تحت پوشش بهزیستی کهگیلویه بویراحمد
- 5 خانواده ۹ نفره گرفتار در ارتفاعات چاروسا کهگیلویه نجات یافتند
- 6 فرماندار گچساران : ۴۰۰ طرح اشتغالزایی در گچساران اجرا میشود
- 7 ۱۷ میلیارد ریال اعتبار در ورزش زورخانه ای کهگیلویه وبویراحمد هزینه شده است
- 8 ۲۳ درصد از نوآموزان کهگیلویه و بویراحمد تاکنون مراجعه نکردند
-
سرپرست مدیریت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج منصوب شد
-
مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج تغییر کرد+ عکس و سوابق
-
انتقاد شجاعپوریان از تشریفات بیجا در مراسمهای عزا/ آیینهایی که تسلیبخش نیست
-
نوستالوژی فوتبال دهدشت در دهه 60
-
دلنوشته رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی استان در سوگ زنده یاد «قلندر سخن سنج»/ زمین سبز دیگر جای خالی تو را حس میکند
-
«قلندری» که سخن میسنجید
-
واگذاری معادن کهگیلویه و بویراحمد با شرط فرآوری
-
قیمت جدید شن و ماسه در کهگیلویه و بویراحمد اعلام شد
-
هزینه ماهانه ۴۰۰میلیارد تومانی تأمین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد
-
۱۸۷۷ میلیارد تومان از اعتبارات سال گذشته کهگیلویه و بویراحمد هنوز جذب نشده است
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!