-
«قلندرِ مستطیل سبز»
محمد زرین -
«قلندرِ مستطیل سبز»
محمد زرین -
تمجید بزرگان فوتبال یاسوج از بزرگمرد تاریخ فوتبال استان
یادداشت مخاطبان -
مردمآزاری با چند عدد قرص
پیام واحد -
اسطوره اخلاق فوتبال را دریبل کرد
سعید بخشوده -
تیمی که نیدرخشه استقلال دهدشته؛ قلندر خاموش شد، حماسه به ابدیت پیوست
بهنام عکاشه -
زاگرس، ستونفقرات ایران را نشکنید
وحید سیدیپور -
آموزش و پرورش وزیر دانا میخواهد نه سرباز رادان!!
علیرضا کفایی -
در سوگ قاضی تنها؛ سیدعیسی حسنی
علی ضامنی پور -
تحلیلی از عملکرد و سیاست های تاجگردون در بستر پلتفرم های مجازی
یعقوب درویشیان
هزینه میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج برای یک پروژه عجیب/ وقتی پدهلیکوپتر دستمایه طنز میشود!

اَفتونیوز - در حالی که تا پایان دولت تدبیر و امید فقط چند روز باقیمانده است شاهد افتتاح (احتمالا زودهنگام) برخی از پروژه های دانشگاه علوم پزشکی یاسوج بودیم.
به گزارش افتونیوز، در لیستی که از پروژه های دانشگاه علوم پزشکی و میزان هزینه آنها، به مناسبت افتتاح این پروژه ها منتشر شده یکی از این طرح ها دستمایه طنز و تمسخر در فضای مجازی استان و کشور شده است.
در این لیست برای پد هلیکوپتری روستای موشمی مبلغ یک و نیم میلیارد تومان هزینه آورده شده که تعجب همه را در پی داشته است. در همین لیست برای مرکز درمانی موشمی یک میلیارد هزینه شده و برای پدهلیکوپتر یک ونیم میلیارد!
یکی از اهالی این بخش نیز در اینستاگرام به نقل از دهیار روستا عنوان کرده که زمین مورد استفاده برای این پد از سوی یکی از اهالی اهدا شده و کل هزینه ساخت آن نیز ده میلیون تومان شده است.(در مقام تایید یا رد این مورد نیستیم و صرفا خبری مرتبط با این موضوع را نقل کردیم)
در تصاویر منتشر شده مشخص هست که قطر این پد احتمالا حدود ده متر می شود. با یک حساب ساده می توان میزان بتن بکار رفته در این پد هلیکوپتری را بدست آورد. اگر قطر این دایره را ده متر در نظر بگیریم آن وقت برای مساحت و حجم بتن بکار رفته با توجه به فرمول ریاضی مساحت دایره:
(مساحت دایره مساوی است با شعاع ضربدر شعاع ضربدر عدد پی و حجم مساوی است با مساحت ضربدر ارتفاع) 5*5*3/14 مساوی است با 78.5 (شعاع نصف قطر است) اگر ارتفاع این پد را نیم متر در نظر بگیریم آن وقت داریم: 78.5*5/. تقریبا مساوی است با 40
40 متر مربع بتن در این پد بکار رفته است. اگر قیمت بتن آماده در بازار یاسوج در بالاترین حالت ممکن را یک میلیون تومان در نظر بگیریم عدد بدست آمده 40 میلیون تومان می شود.
اگر بنا روزی یک میلیون تومان دستمزد بگیرد(میدانیم کمتر است اما دست بالا میگیریم بلکه شاید به ده درصد هزینه کرد برای این پروژه برسیم!) و کارگر نیز روزی 500هزارتومان دستمزد بگیرد و سه کارگر به مدت سه روز در این پروژه کار کرده باشند مجموع دستمزد بنا و کارگر هفت و نیم میلیون تومان می شود.
اگر بتن مسلح باشد، هزینه میلگرد بکار رفته نیز حدود 10 میلیون تومان و دستمزد کارگر ماهر آرماتوربند نیز 3 میلیون تومان باشد 13 میلیون هزینه میلگرد شده است.(بازهم می دانیم که هزینه میلگرد این قدر نمیشود!)
اگر برای ناهار و صبحانه و شام هر نفر 100 هزارتومان در نظر بگیریم برای سه روز 1.200 هزینه شده است. آب معدنی و چای و سیگار و ... نیز برای سه روز یک میلیون تومان هزینه در بر دارد.
اگر فرض بگیریم که سه نفر ناظر از سوی دانشگاه علوم پزشکی برای سه بار بازدید از این پروژه به موشمی رفته باشند، هزینه ناهار و ماموریت و خودرو و ... هر نفر را یک میلیون تومان در نظر بگیریم سه میلیون تومان نیز اینجا هزینه شده است.
هزینه رنگ آمیزی نیز در بالاترین حالت از 5 میلیون تومان بیشتر نخواهد شد که اگر برای بازدید از رنگ آمیزی باز هم سه ناظر دانشگاه علوم پزشکی به این روستا رفته باشند حق ماموریت و ناهار و خودرو و .... حدود یک میلیون تومان برای دانشگاه آب خورده است.
هزینه ابتدایی یعنی طراحی را هم حدود 10 میلیون فرض میگیریم که مجموع این هزینه ها با در نظر گرفتن برخی از موارد پیش بینی نشده حتی به 80 میلیون تومان هم نمی رسد.
اگر در این پروژه هزینه رفت و برگشت هلی کوپتر برای افتتاح آزمایشی پد را هم 20 میلیون تومان در نظر بگیریم کل هزینه این پروژه 100 میلیون تومان می شود.
هر چه هزینه ها را دست بالا در نظر گرفتیم که بلکه به عدد ریالی پروژه هم برسیم باز هم نشد که نشد! (یک و نیم میلیاردبرخی از قیمتها را اگر به دلار هم حساب کنیم باز هم به نزدیکی عدد 1.5 میلیارد تومان نمیرسیم. اگر در بتن این پد، آب طلا بکار رفته باشد و یا لایه از طلا بر روی این پدهلیکوپتر برای درخشان بودن و مشخص بودن در روز و شب و ماندگاری طولانی بکار رفته باشد، شاید و شاید هزینه این پروژه دقیقا همان عددی باشد که دانشگاه اعلام کرده است.
اگر در اعداد و ارقام منتشر شده توسط دانشگاه علوم پزشکی اشتباهی صورت گرفته رسما اعلام کنند و در غیر این صورت لازم است برای تنویر افکار عمومی ریز هزینه این پروژه به صورت عمومی منتشر شود.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 کشف لاشه "کَل" و ۵ گونه پرنده از منزل شکارچی "پادنا"
- 2 احیای مجموعه ورزشی کارگران یاسوج/+تصاویر
- 3 با افت منابع آبی کهگیلویه و بویراحمد تابستان سختی پیشرو است
- 4 ۲۶ هزار معلول تحت پوشش بهزیستی کهگیلویه بویراحمد
- 5 خانواده ۹ نفره گرفتار در ارتفاعات چاروسا کهگیلویه نجات یافتند
- 6 فرماندار گچساران : ۴۰۰ طرح اشتغالزایی در گچساران اجرا میشود
- 7 ۱۷ میلیارد ریال اعتبار در ورزش زورخانه ای کهگیلویه وبویراحمد هزینه شده است
- 8 ۲۳ درصد از نوآموزان کهگیلویه و بویراحمد تاکنون مراجعه نکردند
-
سرپرست مدیریت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج منصوب شد
-
مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج تغییر کرد+ عکس و سوابق
-
انتقاد شجاعپوریان از تشریفات بیجا در مراسمهای عزا/ آیینهایی که تسلیبخش نیست
-
نوستالوژی فوتبال دهدشت در دهه 60
-
دلنوشته رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی استان در سوگ زنده یاد «قلندر سخن سنج»/ زمین سبز دیگر جای خالی تو را حس میکند
-
«قلندری» که سخن میسنجید
-
واگذاری معادن کهگیلویه و بویراحمد با شرط فرآوری
-
قیمت جدید شن و ماسه در کهگیلویه و بویراحمد اعلام شد
-
هزینه ماهانه ۴۰۰میلیارد تومانی تأمین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد
-
۱۸۷۷ میلیارد تومان از اعتبارات سال گذشته کهگیلویه و بویراحمد هنوز جذب نشده است
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!