-
از نقد تا اقدام؛حلقه گمشده مدیریت در چرام
حسن کریمی -
تفنگ و فرهنگ
حافظ یعقوبی -
شهامت اهل واسطه گری و فریبکاری نیست
موسی اخلاقینسب -
«غلامرضا پناه» از دریچه روانشناسی رهبری؛ تحلیل یک مدیر تحولآفرین با تکیه بر نظریههای سرمایه
عنایت شیخی -
مردم آزاری با قولهای ورشکسته دولتها و مدارس غیرانتفاعی
پیام واحد -
رشد بی رویه و بی ضابطه مدارس غیر انتفاعی
رضا حیدری -
موحد، تناقضات بین عمل و جایگاه نمایندگی مردم
علی صاحبی -
حملات به بهرامی؛ ناآگاهی یا انتقامجویی سیاسی؟
یادداشت مخاطبان -
آقای بهرامی! جوان کهگیلویه و بویراحمدی کمفرصت است، نه کمهنر
بویار پارسه -
از همدلی تا امید آفرینی؛ روایت هفته دولت ۱۴۰۴ در کهگیلویه وبویراحمد
ادریس کشاورز
نامه اعتراضی دانشجویان ادوار دانشگاه آزاد یاسوج به رئیس جمهور/ از بروز یک فاجعه جلوگیری کنید!

جمعی از دانشجویان ادوار دانشگاه آزاد یاسوج در اعتراض به اتفاقات این دانشگاه به رئیس جمهور نامه نوشتند.
نامه دانشجویان ادوار دانشگاه آزاد اسلامی یاسوج خطاب به رئیس جمهور
جناب آقای دکتر روحانی ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران با تبریک سی و هشتمین فجر شکوهمند انقلاب اسلامی ایران و با آرزوی موفقیت در عرصه خدمت در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران .
ما جمعی از دانشجویان ادوار دانشگاه آزاد اسلامی یاسوج در پی اتفاقات خارج از شعار اعتدال و وعده های علمی حضرتعالی و از آنجا که در این استان هیچ امید و تدبیری برای رسیدگی به این فاجعه وجود ندارد شکایت خود را به محضر حضرتعالی ارایه می دهیم با امید به اینکه در راستای صیانت از حقوق شهروندی نسبت به این موضوع دستورات لازم برای رسیدگی را صادر فرمایید .
جناب آقای رئیس جمهور ما در آستانه انتخابات مهم دوازدهم ریاست جمهوری قرار داریم و باید با تداوم تدبیر و امید افزایی و هم چنین اصلاح و جبران اشتباهات و کوتاهی های گذشته مردم را برای تکرار حماسه 24 خرداد 92 در اردیبشهت آینده ترغیب نماییم. ارایه گزارش از وضعیت مدیریتی در استان و نارضایتی های موجود در این حوزه خود مثنوی هفتاد من کاغذ است که در نامه ای دیگر به محضرتان تقدیم خواهیم کرد و در این نامه ی تظلم خواهی نیت استمداد طلبی از حضرتعالی برای ممانعت از بروز یک فاجعه در دانشگاه آزاد اسلامی یاسوج است . فاجعه ای که از یک طرف به عزل یکی از بهترین و شجاع ترین مدیران طرفدار شما در استان منجر شده است و از طرف دیگر نیرویی معرفی شده است که نه با این دولت بوده است و نه به این دولت و شعارهای آن اعتقاد دارد و غم انگیزتر و دردآورتر آنکه قاطبه دانشجویان با هراس و تردید به این انتصاب می نگرند.
جناب آقای روحانی ما دانشجویان ادوار دانشگاه آزاد اسلامی شهر یاسوج به نمایندگی از جمع عظیم معترض دانشجو از حضرتعالی خواهشمندیم با استفاده از اختیارات قانونی مانع این جابجایی شوید و در عین حال تدبیری برای برخورد و تذکر به مدیران منفعل و ناهمسو در این استان بیندیشید.
جامعه دانشگاهی و تشکل های فعال دانشگاه نسبت به این موضوع سکوت نخواهند کرد و هرگز اجازه نخواهیم داد که هر کسی با یک لابی ساده با نمایندگان مجلس سرنوشت هزاران دانشجو را به دست ناتدبیری گره بزنند.
آقای روحانی همچنان که مطلع هستید هزاران دانشجوی بی بضاعت و کم بضاعت از سر ناچاری در این دانشگاه در حال تحصیل هستند و خانواده این دانشجویان با هزاران امید به سرنوشت فرزندانشان چشم دوخته اند پس نباید سرنوشت این عزیزان را به دست هر کسی سپرد.
کاش یک ارزشیابی ساده صورت می گرفت تا ملاک های علمی و اخلاقی از یک طرف برای رئیس فعلی یعنی آقای آل بویه و از طرف دیگر برای نیروی جدید بر شما و حامیان رئیس جدید روشن میگردید و آنگاه به دانشگاه و دانشجو احترام گذاشته میشد تا خود تصمیم گیرنده باشند .
با آرزوی توفیق خدمت خالصانه برای حضرتعالی و دولت خدمت گزار
جمعی از دانشجویان ادوار دانشگاه آزاد اسلامی یاسوج
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 هفت هزار تن بذر اصلاحشده برای کشت پاییزه در کهگیلویه و بویراحمد تامین شد
- 2 ۹ درصد جمعیت کهگیلویه و بویراحمد سالمند است
- 3 رشد ۶ برابری کشفیات ماینرهای غیرمجاز در کهگیلویه و بویراحمد
- 4 قاچاقچی لوازم دندانپزشکی و موبایل در یاسوج نقره داغ شد
- 5 خرید و ذخیرهسازی گندم در کهگیلویه و بویراحمد بیش از ۶۰ درصد کاهش یافت
- 6 معاون جدید پیشگیری از جرم دادگستری کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد
- 7 تقدیر و تشکر خانواده «شهید ایزدپناه» از ابراز همدردی مردم
- 8 متلاشی شدن باند حفاری غیرمجاز در یاسوج/ یک تبعه بیگانه دستگیر شد
-
پیشرفت طرح پلیاتیلن سنگین شرکت صنایع پلیمر گچساران به مرز ۵۰ درصد رسید/ آمار اشتغال در این طرح از ۸۰۰ نفر عبور کرد
-
مهر تایید قلعهنوعی بر عملکرد فوتبالیست هماستانی/ «کسری طاهری» به تیم ملی فوتبال دعوت شد
-
فاصله توسعه ای گچساران با کهگیلویه؛ مدیریت زنان یا فاصله بین دو طرز تفکر؟
-
شلیک به زندگی در مراسم شادی/ تیراندازی حین یک عروسی کشته و زخمی برجای گذاشت
-
سیمان سفید تنگ سپو؛ پروژهای ۱۸ ساله که در حسرت تحقق ماند
-
شکار غیرمجاز شبانه با سگهای آموزشدیده در کهگیلویه و بویراحمد
-
وزیر میراث فرهنگی/تفویض اختیار حوزه میراث فرهنگی و گردشگری به استاندار
-
مطالبه عجیب موحد از وزیر میراث فرهنگی/ منجی کهگیلویه باشید!
-
مدیران اینستاگرامی؛ خدمت یا نمایش؟
-
ذبح منافع عمومی به جای منافع شخصی/ مدافعین معاون استاندار دنبال چه چیزی هستند؟
نظرات ارسالی 2 نظر
وقتی انتصاب استاندار بر مبنای رفیق بازی با جهانگیری است، چطور توقع دارید استاندار بر اساس تدبیر عمل کند، راه برون رفت از وصعیت فعلی عدم حمایت از دولت است تا بفهمند ،با این استاندار چه ضربه ای خوردند!
پاسخدولت تدبیر بداند که فقط بارفتن این استاندار ضعیف شاید فضای آسیب دیده ای سیاسی استان به آرامش حداقلی برای انتخابات پیش رو برسد
پاسخ