-
«قلندرِ مستطیل سبز»
محمد زرین -
«قلندرِ مستطیل سبز»
محمد زرین -
تمجید بزرگان فوتبال یاسوج از بزرگمرد تاریخ فوتبال استان
یادداشت مخاطبان -
مردمآزاری با چند عدد قرص
پیام واحد -
اسطوره اخلاق فوتبال را دریبل کرد
سعید بخشوده -
تیمی که نیدرخشه استقلال دهدشته؛ قلندر خاموش شد، حماسه به ابدیت پیوست
بهنام عکاشه -
زاگرس، ستونفقرات ایران را نشکنید
وحید سیدیپور -
آموزش و پرورش وزیر دانا میخواهد نه سرباز رادان!!
علیرضا کفایی -
در سوگ قاضی تنها؛ سیدعیسی حسنی
علی ضامنی پور -
تحلیلی از عملکرد و سیاست های تاجگردون در بستر پلتفرم های مجازی
یعقوب درویشیان
خانهای که ویران نمیشود

افتونیوز - جعفر حنانی پس از عدم احراز صلاحیت نیروهای اصلاحطلب و میانهرو و غیبت آنان در این دوره از انتخابات ریاست جمهوری، و همچنین بعد از ناکامیهای دولت روحانی و گسترش ملالت و آزردگی در افکار عمومی و تنگتر شدن شریانهای تنفسی حوزههای عمومی، در رسانههای داخلی و خارجی، در میان تحلیلگران درون و برونمرزی، مسئلهای بس مهم برای اصلاحات و گفتمان اصلاحطلبی پدیدار شده است. مسائلی از این قبیل که آیا گفتمان اصلاحات به پایان راه رسیده؟ و مهمتر از آن آیا میتوان به اصلاح ساختارها با اتکا به نیروهای اصلاحطلب امیدوار بود یا نیروهای مقابل اصلاحطلبان؟
در پاسخ به سوال نخست مبنی بر اینکه آیا گفتمان اصلاح طلبی به پایانش رسیده، قطعا پاسخی منفی خواهد داشت. چرا که اساسا گفتمان اصلاحطلبی زنجیرهای از دالها و مدلولهایی است که نه زاییده یک فرد یا یک تفکر، بلکه بیش از آن زاییده تاریخی است که در دقایق و در تاروپود خود، او را دوخته است. گفتمان اصلاح طلبی به معنای سیاسی که ما آن را میشناسیم خط و سیر تاریخی خود را از بعد از مشروطه و به دو شکل طرح و الگویی از پیش تعیین شده و نیز به شیوهای پراگماتیستی خواهان دستیابی به عناصری است که بخش وسیعی از جامعه هویت خود را در نسبت با آن شکل دادهاند. اینکه امروزه گفتمان اصلاح طلبی باید دگرباره کولهبارش را بگشاید و به بررسی اندوختههایش بپردازد، شکی نیست؛ بسیاری از منتقدان برآنند که امروزه گفتمان اصلاحطلبی که روزگاری در پیوند با آزادی سیاسی معنا پیدا میکرد، امروزه رسالتش به تحلیل رفته و خود را مروج هرچه بیشتر انگیزهها و اندیشههای «هدونیستی» میییند. چیزی میان تنآسایی و رخوت.
در پاسخ به سوال دوم که آیا میتوان به اصلاح ساختارها به واسطه جناح رقیب اصلاحطلبان امیدوار بود یا خود اصلاحطلبان؟ پوپر به کرات و در نوشتهها و سخنرانیهای متفاوت خود از این یاد کرده است که آنچه اساسا مهم است نه پاسخهای متفاوت به یک پرسش، بلکه اساسا طرح پرسشی نو و با زوایای متفاوت است؛ از اینرو پیش از آنکه به پاسخ چنین پرسشی بپردازیم باید اندکی در خود مسئله کندوکاو کنیم.امروزه بر کسی پوشیده نیست که وضعیت فعلی جمهوری اسلامی نه محصول عملکرد چهل و سه ساله انقلاب، بلکه حتی پیشتر از آن محصول ساختارهایی است که از مدتها پیش در این خاک ریشه دوانده...
و اگرچه یکی از اهداف مهم انقلاب اسلامی خشک کردن ریشههای چنین ساختارهایی بود، اما در نهایت دستهای خود را نیز فرو شده در خاک آن وضعیت دیده است. با اینکه همچنان خود را مقهور شده نمیداند اما سالها درگیر دوگانگی و درگیر قدرت و مقاومت است. برای روشنتر شدن مطلب مثالی را از تاریخ معاصر میآوریم. وقتی که پس از پیروزی انقلاب اسلامی دولت موقت بر سر کار آمد، طراح و مجری مجموعه برنامههایی شد که خواهان پیشبرد و پیشرفت کشور بود، چنان با موانع سخت و دشواری از سوی نیروهای هسته اصلی انقلاب مواجه شد که مجبور به کنارهگیری و استعفا شد؛ اما جالبتر اینکه دقیقا ده سال بعد همان برنامهها و قدرت و حدت بیشتری از دوران ریاست جمهوری اکبر هاشمی رفسنجانی که در آن زمان از نیروهای مهم هسته اصلی انقلاب بود آغاز شد و تا زمانی آثار آن را در تقابل با خود ندیدند، از آن حمایت کردند.از اینرو اهمیت این پرسش در این است که عملا امروز بخش مهمی از نظام میداند که ساختارهایی نیازمند اصلاحات اساسیاند؛ ولیکن در یک بازه فشار و مقاومت دیگر، بر آن است که خود دست به اصلاحات کنترل شدهای بزند که نه تنها از طرف نیروهای همراه که مهمترین حامیان آن هستند جوششی علیه خود درنیندازد؛ بلکه به واسطه آن بتواند دامنه نارضایتی در جامعه را کمتر کند. ازاینرو نیازمند به دستگاه اجرایی معتمد و همراه است.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 کشف لاشه "کَل" و ۵ گونه پرنده از منزل شکارچی "پادنا"
- 2 احیای مجموعه ورزشی کارگران یاسوج/+تصاویر
- 3 با افت منابع آبی کهگیلویه و بویراحمد تابستان سختی پیشرو است
- 4 ۲۶ هزار معلول تحت پوشش بهزیستی کهگیلویه بویراحمد
- 5 خانواده ۹ نفره گرفتار در ارتفاعات چاروسا کهگیلویه نجات یافتند
- 6 فرماندار گچساران : ۴۰۰ طرح اشتغالزایی در گچساران اجرا میشود
- 7 ۱۷ میلیارد ریال اعتبار در ورزش زورخانه ای کهگیلویه وبویراحمد هزینه شده است
- 8 ۲۳ درصد از نوآموزان کهگیلویه و بویراحمد تاکنون مراجعه نکردند
-
سرپرست مدیریت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج منصوب شد
-
مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج تغییر کرد+ عکس و سوابق
-
انتقاد شجاعپوریان از تشریفات بیجا در مراسمهای عزا/ آیینهایی که تسلیبخش نیست
-
نوستالوژی فوتبال دهدشت در دهه 60
-
دلنوشته رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی استان در سوگ زنده یاد «قلندر سخن سنج»/ زمین سبز دیگر جای خالی تو را حس میکند
-
«قلندری» که سخن میسنجید
-
واگذاری معادن کهگیلویه و بویراحمد با شرط فرآوری
-
قیمت جدید شن و ماسه در کهگیلویه و بویراحمد اعلام شد
-
هزینه ماهانه ۴۰۰میلیارد تومانی تأمین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد
-
۱۸۷۷ میلیارد تومان از اعتبارات سال گذشته کهگیلویه و بویراحمد هنوز جذب نشده است
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!