-
از نقد تا اقدام؛حلقه گمشده مدیریت در چرام
حسن کریمی -
تفنگ و فرهنگ
حافظ یعقوبی -
شهامت اهل واسطه گری و فریبکاری نیست
موسی اخلاقینسب -
«غلامرضا پناه» از دریچه روانشناسی رهبری؛ تحلیل یک مدیر تحولآفرین با تکیه بر نظریههای سرمایه
عنایت شیخی -
مردم آزاری با قولهای ورشکسته دولتها و مدارس غیرانتفاعی
پیام واحد -
رشد بی رویه و بی ضابطه مدارس غیر انتفاعی
رضا حیدری -
موحد، تناقضات بین عمل و جایگاه نمایندگی مردم
علی صاحبی -
حملات به بهرامی؛ ناآگاهی یا انتقامجویی سیاسی؟
یادداشت مخاطبان -
آقای بهرامی! جوان کهگیلویه و بویراحمدی کمفرصت است، نه کمهنر
بویار پارسه -
از همدلی تا امید آفرینی؛ روایت هفته دولت ۱۴۰۴ در کهگیلویه وبویراحمد
ادریس کشاورز
نامه ی جوان درغکی به دبیر نهاد آبادانی و پیشرفت بنیاد علوی

افتونیوز_فرشاد ارغنده: رهبر انقلاب:
ما در رسیدگی به روستاها کوتاهی کردیم/به روستاها رسیدگی کنید
بسم الله الرحمن الرحیم
دبیر نهاد آبادانی و پیشرفت بنیاد علوی دیشموک
جناب مختاری
با اهدا بهترین سلام ها
همانطور که مستحضرید چند ماه ایست که از حضور این نهاد انقلابی در بخش دیشموک میگذرد و خدماتی به این مردم ولایت مدار ارائه شد، که جای تقدیر و تشکر دارد ولی به تعبیر رهبری معظم عمق محرومیت آن قدر بالاست که این سرعت انجام کارها پاسخگو نیست و همت بیشتر مسئولین را میطلبد.
جناب آقای مختاری، بخشی که شما کلید آن را در اختیار گرفته اید به نوعی هم از لحاظ جمعیت و هم از لحاظ وسعت یکی از بزرگترین بخش های استان کهگیلویه و بویراحمد است. ولی با مشکلات و موانعی روبروست که بعد از گذشت چهل سال هنوز محرومیت بیداد می کند. و مردم از اساسی ترین نیاز های اولیه محروم هستند.
بخشی که شما تحویل گرفته اید بیکاری، فقر، محرومیت، عدم هماهنگی بین مدیران و مردم، وعده های پوچ و توخالی برخی نمایندگان، نبود تقسیم عادلانه بودجه برای این بخش به وضوح قابل مشاهدست.
آقای مختاری، روزهای ابتدایی شروع کار شما، در سفر به برخی از روستاها امید را در دلها زنده کرده اید و در واقع نشان داده اید که برای خدمت آمادگی لازم را دارید.
در این بین روستای *درغک* به عنوان یکی از بزرگترین روستاهای این بخش و حتی استان چند سالی است که از پیشرفت عقب مانده و مردم این روستا به شدت ناراضی هستند.
جناب اقای مختاری، چند نکته ای به عنوان یک جوان روستایی که در مخروبه های بی عدالتی آستین دستان مجروح خود را بالا زده ام و از نردبان عدم پیشرفت گلایه مندم را به استحضار شما خواهم رساند، امید است که ما را مورد تفقد و مهربانی قرار دهید و گهواره کهن خوابیده در خاک را با وساطت خویش تکانی دهید و فرزندان خفته در این گهواره را بیدار کنید.
در ابتدای کلام به عرض مبارکتان می رسانم که روستای *درغک* نخبگان کشوری و استانی زیادیی دارد که با وجود محرومیت های زیاد توانسته اند راه خود را ادامه دهند و به حق خودشان برسند. جوانان تحصیل کرده ای دارد که فقط یک توجه به آنها نیاز هست تا آنها در سطح استان و کشور دیده شوند.
روستای ما از لحاظ وسعت و جمعیت یکی از بزرگترین روستاهای این استان است اما با کمال تاسف هنوز راه های ارتباطی روستای ما بعد از گذشت چهل سال هنوز خاکی و در برخی جاها غیر قابل تردد هست. که عنایت و بذل شما می تواند راه مطلوب را برای ما تعریف کند.
جناب مختاری،
روستای درغک با وجود این همه جمعیت و باوجود درمانگاه بزرگ در روستا از وجود پزشک عصر یا همان شبانه روزی بودن درمانگاه محروم هست.
شما تصور کنید که اگر یک کودک خردسالی که درد برایش تعریف نشده و طاقت آن خیلی کم هست شبانه دچار تب شدید شود و یا همین شرایط برای پیرمرد و پیرزن روستا اتفاق بیفتد
اگر خدای نکرده تا زمانی که به یکی از مراکز درمانی قلعه رئیسی، دیشموک و یا دهدشت رسیده شوند اتفاقی برای آنها بیفتد. چه کسی مسئولیت آن را برعهده خواهد گرفت!؟
آقای مختاری، شاید برای شما تعجب آور باشد ولی مردم روستای من برای گرفتن یک بسته قرص و یا زدن یک آمپول در ساعات غیر اداری مجبور هستند به مراکز درمانی شهرهای همجوار بروند و این دردی بزرگ است برای این مردم و این روستا.
کلام را کوتاه میکنم درحالی که مشکلات این روستا بسیار است از جمله گاز کشی نبودن روستا، نبود کانون های آموزشی، نبودن سالن های ورزشی، نبودن امکانات تفریحی و...
علیرغم تلاش مسئولان منطقه ای، اما با توجه به عمق محرومیت ها خدمات انجام گرفته کافی نیست.
از حضرتعالی به عنوان شخصی دلسوز و انقلابی تقاضامندیم به داد این مردم برسید و از ظلم و بی عدالتی آشکار در حق این مردم شهید پرور جلوگیری کنید.
در پایان امید است با هم زبانی و یکدلی بخش دیشموک محروم را به سر حد انتظار واقعی رساند.
با تشکر
کوچیک شما
فرشاد ارغنده، دانشجویی کارشناسی ارشد مهندسی برق دانشگاه تربیت مدرس تهران

نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 هفت هزار تن بذر اصلاحشده برای کشت پاییزه در کهگیلویه و بویراحمد تامین شد
- 2 ۹ درصد جمعیت کهگیلویه و بویراحمد سالمند است
- 3 رشد ۶ برابری کشفیات ماینرهای غیرمجاز در کهگیلویه و بویراحمد
- 4 قاچاقچی لوازم دندانپزشکی و موبایل در یاسوج نقره داغ شد
- 5 خرید و ذخیرهسازی گندم در کهگیلویه و بویراحمد بیش از ۶۰ درصد کاهش یافت
- 6 معاون جدید پیشگیری از جرم دادگستری کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد
- 7 تقدیر و تشکر خانواده «شهید ایزدپناه» از ابراز همدردی مردم
- 8 متلاشی شدن باند حفاری غیرمجاز در یاسوج/ یک تبعه بیگانه دستگیر شد
-
پیشرفت طرح پلیاتیلن سنگین شرکت صنایع پلیمر گچساران به مرز ۵۰ درصد رسید/ آمار اشتغال در این طرح از ۸۰۰ نفر عبور کرد
-
مهر تایید قلعهنوعی بر عملکرد فوتبالیست هماستانی/ «کسری طاهری» به تیم ملی فوتبال دعوت شد
-
فاصله توسعه ای گچساران با کهگیلویه؛ مدیریت زنان یا فاصله بین دو طرز تفکر؟
-
شلیک به زندگی در مراسم شادی/ تیراندازی حین یک عروسی کشته و زخمی برجای گذاشت
-
سیمان سفید تنگ سپو؛ پروژهای ۱۸ ساله که در حسرت تحقق ماند
-
شکار غیرمجاز شبانه با سگهای آموزشدیده در کهگیلویه و بویراحمد
-
وزیر میراث فرهنگی/تفویض اختیار حوزه میراث فرهنگی و گردشگری به استاندار
-
مطالبه عجیب موحد از وزیر میراث فرهنگی/ منجی کهگیلویه باشید!
-
مدیران اینستاگرامی؛ خدمت یا نمایش؟
-
ذبح منافع عمومی به جای منافع شخصی/ مدافعین معاون استاندار دنبال چه چیزی هستند؟
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!