-
از نقد تا اقدام؛حلقه گمشده مدیریت در چرام
حسن کریمی -
تفنگ و فرهنگ
حافظ یعقوبی -
شهامت اهل واسطه گری و فریبکاری نیست
موسی اخلاقینسب -
«غلامرضا پناه» از دریچه روانشناسی رهبری؛ تحلیل یک مدیر تحولآفرین با تکیه بر نظریههای سرمایه
عنایت شیخی -
مردم آزاری با قولهای ورشکسته دولتها و مدارس غیرانتفاعی
پیام واحد -
رشد بی رویه و بی ضابطه مدارس غیر انتفاعی
رضا حیدری -
موحد، تناقضات بین عمل و جایگاه نمایندگی مردم
علی صاحبی -
حملات به بهرامی؛ ناآگاهی یا انتقامجویی سیاسی؟
یادداشت مخاطبان -
آقای بهرامی! جوان کهگیلویه و بویراحمدی کمفرصت است، نه کمهنر
بویار پارسه -
از همدلی تا امید آفرینی؛ روایت هفته دولت ۱۴۰۴ در کهگیلویه وبویراحمد
ادریس کشاورز
خانه گَردی و سرکشی بدون دعوت کاندیدای شورای ششم شهر یاسوج

اَفتونیوز _ یادداشت ارسالی مخاطبان : طبق قانون، تبلیغات قبل از انتخابات تخلّف است، اما بدترین حالت ممکن در این دست تخلف قانونی، خانه گردی روستا به روستا و شهر به شهری است که باب شده و از سوی برخی نامزدها تمامی هم ندارد.
نامزدهایی که در ظاهر اهداف خود را شایسته سالاری یا انتخاب صحیح می دانند و برای شان قبولی در این دوره ها اهمیت زیادی ندارد، در اقدامی خودخواهانه و به دور ازشرایط حاکم بر شهرها و وضعیت بحرانی شیوع کرونا، به خانه های شهروندان برای جمع آوری رای راهی می شوند و به طور روزانه بازدید دارند، در اوج مرگبارترین بیماری سالیان اخیر که نه فقیر می شناسد و نه غنی، نه کاندید و نه رای دهنده!
خانه گردی ها و سرکشی های بعضا بدون دعوت یکی از معضلات پُراشکالی است که متاسفانه در جای جای شهر رسم شده و همچون لکّه ای پاک نشدنی در هر دوره و برای دیگر داوطلبان نمایندگی به یادگار اجباری و ناگزیر باقی مانده است.
این رسم نابجا و ناشایست علاوه بر تداوم امری غلط و ایجاد مزاحمت برای مردم کوچه و بازار، دامن زدن به بی قانونی است حتی اگر این قانون نانوشته باشد؛ اما بواقع عقلانی و منطقی است.
نیاز چندانی به توضیح اینکه حضور در این عرصه سیاسی و مردمی و همچنین ملاک و معیارهای یک نماینده اصلح چه می تواند باشد؛ نیست، یا اینکه بهای رأیمان نباید به بهای سطحی و ناچیز باشد؛ بر همگان مبرهن است.
اما روی صحبت و سخنمان ملاک ''تشخیص'' اصلح بودن یک کاندیدای انتخاباتی است که به شورا می فرستیم. فرستادنی که با طوفان صدها نشست و هیاهو و جلسه، شایعه و حتی سردادن شعار
و خانه گردی همراه است اما بعد از آن به ناگاه با یک سکوت سرد همراه می شود؛ انگار که نه انتخاباتی بوده، نه اتفاقی افتاده و قرار بوده چه انتظاراتی برآورده شود. شخصی که سلامت شهروندان را مدنظر قرار نداده و برای جمع کردن رای دست و پا میزند، قطعا نمی تواند گزینه مناسبی برای نمایندگی باشد. به کجا چنین شتابان؟! آنقدر دست و پا زدن ها برای کرسی شورایی که در واپسین روزهای فعالیتش ابراز شرمندگی کنید و برای دور بعد خانه گردی را از سر بگیرید؟
جدای از اینکه بسیاری از شرایط اصلح بودن یا نبودن یک فرد برای شورا از جمله احترام به حقوق شهروندی، امانت داری، رصد مداوم مطالبات شهروندان، صداقت در رفتار و عملکرد، عمل به وعده ها، آگاه و متخصص در مسائل شهری و اجتماعی و … را می دانیم اما آنچه باید یادآوری و گوشزد شود در نظر گرفتن مصلحت مردم و شهر است که متاسفانه این روزها زیر چکمه های آهنین برخی کاندیدا که تلاش می کنند از این ماراتن جا نمانند و به همه خانه ها سرک بکشند، له شده است.
ملاک و معیار اصلح نه شهری و روستایی و وابستگی فامیلی و محلی است، بلکه شناخته شدن به پاک دستی، حُسن شهرت، متواضع و خادم شهروندان بودن، راست گویی و عمل به قانون در هر شرایط و با هر سلیقه و در هر جایگاهی است، اما متاسفانه امروزه به هیچ کدام از این معیارها توجهی نشده و با جان مردم بازی می کنند، خودشان و تیم و دار و دسته شان به خانه های مردم وارد می شوند و بیماری را خانه به خانه می چرخانند.
اگرچه این رویه غلط به خواست های مردم هم برمیگردد، رسمی که تقاضا کم ندارد!
در دوره پنجم انتخابات شورای شهر یاسوج ۱۲۵ نفر کاندید اعلام حضور کردند، تقریبا تمام این افراد جهت سرکشی به خانه های مردم رفتند، بی آنکه به روز و شب و وقت و بی وقت بودن حضورشان توجه کنند! بسیاری از میزبانان از این رفت و آمدها راضی بودند و اگر یکی از کاروان مراجعین جا می ماند به جرم بی اعتنایی و عدم کسب اجازه حضوری از تک تک مردم، رای نمی گرفت و از قافله جا می ماند! اما رفته رفته دید و بازدیدها زیاد شد و مردم خسته، این یکی می آمد و آن یکی می رفت! یکی قران به دست و دیگری کادو در جیب و آن دیگری با وعده استخدام در شهرداری و واحدهای زیرمجموعه!!!
اگرچه شرایط عادی بود اما خستگی ها و مزاحمت ها بسیار، اما اینبار کروناست و مردم وحشت زده از دیدار با حتی اعضای درجه یک خانواده، شکایت به کجا ببریم!
همه این سخنان و گفته ها نه از باب تذکر بلکه از حیث یادآوری و بازخوانی است تا دیگر بار برخی شهر و روستا را عرصه جولان خانه گردی و وعده دادن های توخالی و قول پست و سِمَت دادن های پوشالی و در یک کلام بی تقوایی برای گرفتن چند رأی ناقابل نکنند و مردم را چهار سال در دام چند نفر مُرید و یک نفر مُراد نیندازند.
در پایان از کاندیدای محترم شوراهای شهر و روستا در استان استدعا داریم پاشنه در خانه های مردم را نلرزانید و عامل توزیع و گسترش ویروس کرونا به جان و خانه مردم نشوید.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 هفت هزار تن بذر اصلاحشده برای کشت پاییزه در کهگیلویه و بویراحمد تامین شد
- 2 ۹ درصد جمعیت کهگیلویه و بویراحمد سالمند است
- 3 رشد ۶ برابری کشفیات ماینرهای غیرمجاز در کهگیلویه و بویراحمد
- 4 قاچاقچی لوازم دندانپزشکی و موبایل در یاسوج نقره داغ شد
- 5 خرید و ذخیرهسازی گندم در کهگیلویه و بویراحمد بیش از ۶۰ درصد کاهش یافت
- 6 معاون جدید پیشگیری از جرم دادگستری کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد
- 7 تقدیر و تشکر خانواده «شهید ایزدپناه» از ابراز همدردی مردم
- 8 متلاشی شدن باند حفاری غیرمجاز در یاسوج/ یک تبعه بیگانه دستگیر شد
-
پیشرفت طرح پلیاتیلن سنگین شرکت صنایع پلیمر گچساران به مرز ۵۰ درصد رسید/ آمار اشتغال در این طرح از ۸۰۰ نفر عبور کرد
-
مهر تایید قلعهنوعی بر عملکرد فوتبالیست هماستانی/ «کسری طاهری» به تیم ملی فوتبال دعوت شد
-
فاصله توسعه ای گچساران با کهگیلویه؛ مدیریت زنان یا فاصله بین دو طرز تفکر؟
-
شلیک به زندگی در مراسم شادی/ تیراندازی حین یک عروسی کشته و زخمی برجای گذاشت
-
سیمان سفید تنگ سپو؛ پروژهای ۱۸ ساله که در حسرت تحقق ماند
-
شکار غیرمجاز شبانه با سگهای آموزشدیده در کهگیلویه و بویراحمد
-
وزیر میراث فرهنگی/تفویض اختیار حوزه میراث فرهنگی و گردشگری به استاندار
-
مطالبه عجیب موحد از وزیر میراث فرهنگی/ منجی کهگیلویه باشید!
-
مدیران اینستاگرامی؛ خدمت یا نمایش؟
-
ذبح منافع عمومی به جای منافع شخصی/ مدافعین معاون استاندار دنبال چه چیزی هستند؟
نظرات ارسالی 1 نظر
هر کی اومد خونه تون بهش رای ندین چه کاریه تو این اوضاع کرونا بیاد مریضتون کنه این بره شورا قطعا هیچکاری برای مردم نمیکنه بهش بگید از طریق رسانه و فضای مجازی و تبلیغات برنامه هاشو بگه نه اینکه بیاد خونه به خونه بگرده
پاسخ