-
آینده جنگ اسرائیل با ایران چه خواهد شد؟
عباس عبدی -
«شافرج الله»
سیدمحمد مختاری -
ایران خانهی ماست؛ مسئولیت ایرانی بودن فراتر از هر تفاوتی
علیرضا تابش -
وقتی وفاداری استاندار به دولت قربانی روابط و رفاقتهای پشت پرده میشود»
یادداشت مخاطبان -
دفاع از ایران؛ به نام یا به ننگ!
فضلالله یاری -
جوابیهای به یک رسانه/ وقتی مدح بیمحتوا جای مطالبهگری رسانهای را میگیرد
حسن کریمی -
مرثیهای بر پروژههای نیمهتمام استان کهگیلویه و بویراحمد
بویار پارسه -
دیدهبان
هجیر تشکری -
عوارض شناسی تعطیلی خرد سیاسی در سطح میزان پیشرفت شهرستانهای چهارگانه
یاسین علویان سوق -
واقعیت مدیران 50 میلیاردتومانی و نقش «تاجگردون» در بحران مدیران اینستاگرامی!
اسلام ذوالقدرپور
بازدید استاندار و مسئولان از طرحهای تولیدی و گردشگری بویراحمد و دنا/تصاویر

استاندار کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد که افزون بر 100 واحد راکد و نیمه فعال در بخش های مختلف صنعت، گردشگری و کشاورزی تاکنون در این استان به چرخه تولید و فعالیت مجدد بازگشته اند.
به گزارش افتونیوز، سید موسی خادمی روز جمعه در حاشیه بازدید از برخی طرح های گردشگری در شهرستان های بویراحمد و دنا در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت که افزون بر 960 میلیارد ریال تاکنون برای فعالیت مجدد این طرح ها تسهیلات و نقدینگی پرداخت شده است.
از مجموع بیش از 160 هزار میلیارد ریال اعتبارات تخصیصی برای احیای واحدهای راکد و نیمه فعال تولیدی و صنعتی در کشور، سهم استان کهگیلویه و بویراحمد چهار هزار و 50 میلیارد ریال است.
وی گفت که 15 مورد از این واحدها در کهیگلویه و بویر احمد به طور کامل راکد و مابقی نیز نیمه فعال بودند. خادمی حمایت از سرمایه گذاران در بخش های مختلف را رویکرد و راهبرد اصلی دولت تدبیر و امید و همچنین مدیریت اجرایی کهگیلویه و بویراحمد دانست و گفت که تمامی دستگاه ها و نهادهای متولی در امر اقتصاد باید زمینه را برای جذب بیشتر سرمایه گذار در این استان فراهم کنند.
وی بیان کرد که به نظر می رسد یکی از موانع جدی در امر سرمایه گذاری در کهگیلویه و بویر احمد وجود برخی معارضات اجتماعی و دخالت های بی جا در این راستا است که باید دستگاه قضایی، فرمانداران و سایر نهادهای نظارتی در این استان به این موضوع ورود و با افراد خاطی برخورد کنند.
خادمی معضل بیکاری و نبود اشتغال درکشور و این استان را یادآور شد و بیان کرد: تنها راهکار کاهش بیکاری توجه به امر سرمایه گذاری و کمک گرفتن از بخش خصوصی است.
وی برخورداری از تولیدات متنوع کشاورزی، باغی، ماهیان سرد آبی، دام و طیور، صنایع دستی و بومی، داشتن جاذبه های کم نظیر گردشگری بویژه اکوتوریسم، گیاهان دارویی نادر، برخورداری از معادن و ذخایر معدنی را از مهمترین ظرفیتهای سرمایه گذاری در این استان ذکر کرد.
استاندار کهگیلویه وبویراحمد در ادامه از غاره زیبا و منحصربفرد ده شیخ در بخش پاتاوه شهرستان دنا بازید کرد و گفت: سرمایه گذاری و شناسایی این غار یکی از مهمترین اولویت های میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در استان باشد.
خادمی بر ضرورت رفع موانع و حمایت قاطع مجموعه مدیریتی و متولیان امور اقتصادی با سرمایه گذار این طرح تاکید کرد.
شهر تاریخی پاتاوه یکی از بزرگترین بخش های شهرستان دنا با جمعیتی حدود 30هزار نفر در 50 کیلومتری یاسوج مرکز کهگیلویه وبویراحمد واقع شده است.
وی با تشریح برخی ویژگی ها و جذابیت های خاص غار ده شیخ پاتاوه گفت که طرح زیباسازی، احداث جاده دسترسی و ایجاد زیرساخت های لازم برای اسکان و رفاه گردشگران در این منطقه ویژه گردشگری در حال اجراست.
وی با تقدیر از سرمایه گذار خوش ذوق در این طرح مهم گردشگری خواستار حمایت دستگاه های متولی و همچنین افراد محلی و بومی منطقه از حضور این سرمایه گذار شد.
وی با بیان اینکه حمایت از سرمایه گذاران رونق، اشتغال و توسعه در مناطق مختلف استان را به دنبال خواهد داشت، اظهار کرد که با ساخت و ایجاد کمپینگ اقامتی و زیرساخت های لازم در پایین دست این غار افزون بر 100 نفر اشتغالزایی خواهد داشت.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت که فاز نخست این طرح اقتصادی نیز دهه فجر سال جاری به بهره برداری می رسد که افزون بر 50 نفر اشتغالزایی مستقیم دارد.
این غار یکی از جاذبه های توریستی و جذاب در کهگیلویه و بویراحمد است که در 2 کیلومتری روستای دهشیخ و در 35 کیلومتری شهر توریستی سیسخت و 55کیلومتری یاسوج مرکز این استان قرار دارد.
بر اساس بررسیهای زمینشناسی، شکلگیری این غار مربوط به دوره دوم زمینشناسی بوده که در سالیان طولانی، بر اثر ریزش نزولات جوی، حفرههایی در غار ایجاد شده و آب درون حفرهها به بیرون راه یافته و به این ترتیب سبب ایجاد قندیلهای اعجابانگیز و دالانهای زیبا شده است.
این غار یکی از شگفتانگیزترین غارهای شناختهشده در کشور است که دهانه آن در ارتفاع هزار و 670متری از سطح دریا واقع شده و بسیار تنگ و باریک است.
غارنوردان این غار را به دلیل قرار گرفتن در همسایگی و بالادست روستای ده شیخ، به نام همین روستا نامگذاری و سرشار از جذابیت های بدیع و شگفتی های حیرت آور توصیف کرده اند.
انبوه درختان و جنگل های زیبای بلوط، رودخانه بشار زیبا و خروشان و دره های عمیق بکر و دست نخورده بر عظمت و زیبایی این پدیده شگفت طبیعی افزوده است.




















نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 ارزآوری ۲۵ میلیون دلاری محصولات کشاورزی برای کهگیلویه و بویراحمد
- 2 شرور سابقه دار در باشت دستگیر شد
- 3 خالی کردن حساب با پیامک جعلی ابلاغیه قضایی
- 4 کاهش ۱۵ درصدی ترددهای بیناستانی در جادههای کهگیلویه و بویراحمد
- 5 امحا ماینرهای کشف شده در کهگیلویه و بویراحمد
- 6 رئیس شورای شهر: ترافیک سنگین یاسوج چالش بزرگ پیش روی ماست
- 7 صدور حکم قاطع برای نانوایی متخلف گچسارانی در دام تعزیرات
- 8 خسارت زلزله دهدشت به ۱۰۰۰ واحد مسکونی
-
به دستور استاندار آبگیری آزمایشی فاز اول آبرسانی ۴شهر انجام خواهد شد/ موحد: ۸۰۰میلیارد ریال از محل اعتبارات در اختیار نماینده برای پروژه ۴شهر قرار داده شد
-
نشست احزاب اصلاحطلب و اصولگرا با استاندار/ «وحدت» و «همبستگی ملی» فصل مشترک جریانهای سیاسی استان/ گزارش و عکس
-
رئیس فرهنگ و ارشاد گچساران منصوب شد/ ابلاغ
-
مديرعامل شركت نفت گچساران: كتابخانههای شركت نفت گچساران بیش از 6 هزار نفر عضو دارد
-
استاندار کهگیلویه و بویراحمد بر شتاب و روند تکمیل پروژههای عمرانی و خدماتی شهر یاسوج تاکید کرد
-
استاندار: زیرساختهای گردشگری مذهبی توسعه مییابند
-
تذکر رئیسجمهور به منابر، رسانه ملی و نمازهای جمعه: از سخنان تفرقهافکنانه و اختلافبرانگیز بهشدت پرهیز شود
-
«وضعیت حساس کنونی» ؛ جنگ یا صلح؟!
-
«همایونفر» معاون اداره کل مسکن و شهرسازی استان شد/ ابلاغ
-
هتل ورزش یاسوج پس از سالها تکمیل میشود/ آگهی مناقصه
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!