-
آینده جنگ اسرائیل با ایران چه خواهد شد؟
عباس عبدی -
«شافرج الله»
سیدمحمد مختاری -
ایران خانهی ماست؛ مسئولیت ایرانی بودن فراتر از هر تفاوتی
علیرضا تابش -
وقتی وفاداری استاندار به دولت قربانی روابط و رفاقتهای پشت پرده میشود»
یادداشت مخاطبان -
دفاع از ایران؛ به نام یا به ننگ!
فضلالله یاری -
جوابیهای به یک رسانه/ وقتی مدح بیمحتوا جای مطالبهگری رسانهای را میگیرد
حسن کریمی -
مرثیهای بر پروژههای نیمهتمام استان کهگیلویه و بویراحمد
بویار پارسه -
دیدهبان
هجیر تشکری -
عوارض شناسی تعطیلی خرد سیاسی در سطح میزان پیشرفت شهرستانهای چهارگانه
یاسین علویان سوق -
واقعیت مدیران 50 میلیاردتومانی و نقش «تاجگردون» در بحران مدیران اینستاگرامی!
اسلام ذوالقدرپور
شاد چرا شاد نیست؟

غزل لطفی
افتونیوز _ ماه مهر و فصل پاییز هر سال برای ما نوید شروع سال تحصیلی را به همراه دارد و شور و نشاط دانشآموزان و اولیا برای آغاز سال تحصیلی جدید، رنگ و بویی زیبا به زندگی میبخشد. امسال اما ویروس کرونا به همه بخشهای زندگی ما رخنه کرده و تحصیل را هم تحتالشعاع قرار داده است. حضور دانشآموزان در مدرسه، بیم بیمار شدنشان را به همراه دارد و تحصیل مجازی هم چالشهای خود را به همراه دارد و ما هم همانطور که کار و زندگی کرونایی را آموختهایم، کمکم با تحصیل با کرونا نیز همراه شدهایم. اولین موضوعی که تحتتاثیر کرونا تغییر کرده است، شروع سال تحصیلی بود که به جهت جبران کم و کاستیهای احتمالی در ماههای پایانی سال تحصیلی گذشته، بهجای اول مهر، ۱۵ شهریور ماه بود. این فرصت دو هفتهای برای معلمین و متعلمین بهترین زمان بود تا بتوانند به مرور سال گذشته بپردازند و همچنین مناسبترین روش تحصیل را باتوجه به شرایط همهگیری کروناویروس در محل زندگی خود انتخاب کنند. برخی ترجیح به حضور در مدرسه و رعایت پروتکلهای بهداشتی داشتند و بعضی هم تحصیل مجازی را انتخاب کردند. در هر دو صورت اما معلمین فداکار و دلسوز در واحدهای آموزشی محل خدمت خود حضور دارند تا تحصیل متوقف نشود.
در این میان چند نکته حائز اهمیت است:
حضور در مدرسه به یادگیری بیشتر کمک میکند و از نظر ارتباطات عاطفی هم توصیه شده است، اما در شرایط فعلی آموزش مجازی، سلامت دانشآموز و معلم و خانواده را تامین میکند. پس اگر تحصیل حضوری را انتخاب کردهاید مسوولیتی دو چندان در حفظ سلامت خود و اطرافیان بر دوش دارید. همچنین باید توجه داشت که در شرایط فعلی تحصیل حضوری مانند سالهای گذشته امکانپذیر نیست و در هر صورت و حال استفاده از آموزش مجازی حتی به عنوان مکمل، گریز ناپذیر است.
در تحصیل مجازی، چالشهای مختلفی وجود دارد که اگر به آنها دقیقتر نگاه کنیم میتوانیم بیشترین بهره را ببریم؛
- شبکه شاد، با تلاش فراوان و زیرساختهای آموزشی تخصصی راهاندازی شده است اما بزرگترین چالشی که خانوادهها با آن روبهرو هستند عدم شناخت با امکانات شاد است. من میدانم که این موضوع نیاز به آموزش دارد و اینکه آموزشها کافی نبوده است را هم نمیتوان نادیده گرفت اما همانطور که وقتی فرزند ما به مدرسه میرود، تلاش میکنیم تا با روشهای تدریس که هر ساله ارایه میشود آشنا شویم و به او در یادگیری بهتر و انجام تکالیف کمک کنیم، الان هم میتوانیم با بررسی امکانات شبکه شاد در یادگیری بهتر فرزندمان سهیم باشیم.
میدانم که مادران همیشه بیشترین نقش را برای ایجاد شادی و نشاط در خانواده به عهده دارند. در این روزهای سخت کرونایی هم مسوولیتی صدچندان بر دوششان است و آشنا کردن فرزندان با آموزش مجازی هم با دستان پرمهر آنها پرانگیزهتر خواهد بود. همانطور که در بالا هم گفتم، آموزش کاربردی استفاده از شبکه شاد لازم و ضروری است اما همه ما که از اپلیکیشنهای مختلف مجازی برای کار و تعامل اجتماعی استفاده میکنیم، میدانیم بهترین آموزش، کاوش در آن اپلیکیشن است. در حال حاضر هم بهترین راه ایجاد انگیزه برای خود و فرزندانمان است تا با آموزش مجازی آشنا شوند.
روی سخنم با شما مادران و پدران است، یاران دبستانی قدیم؛ تحصیل برای ما هم آسان و بدون چالش نبود، بیایید با استفاده از تجربیات دوران تحصیل خود و پیشرفتهای علم و تکنولوژی حال حاضر، شادی را همراه آموزش کنیم و با آرامش و موفقیت فرزندانمان شاد شویم.
آموزش مجازی را با شیوهای که ارایه شده بیاموزیم و فقط نقاط ضعف آن را نبینیم یا حتی اگر کم و کاستی در آن دیدیم با مسوولان مربوطه در مدرسه و سیستم آموزشی در میان بگذاریم تا در رفع آن تلاش کنند. برای گذشتن از این دوران سخت چارهای جز همدلی نیست. به کرونا یادآوری کنیم؛ شاید فاصلهها را در میان ما زیاد کرده است اما نتوانسته روحیه تعامل را از ما بگیرد. در آخر بزرگترین مشکل شبکه آموزش دانشآموزی که هنوز پابرجاست، مربوط به زیرساختهای فناوری و ارتباطات است که میتوانیم بگوییم شاهراه ورود به آموزش مجازی است. آنچه شاد را گهگاهی ناشاد کرده است ارتباط مجازی نامتناسب با این تعداد کاربر میباشد که باعث شده سرعت انتقال مطالب پایین بیاید و دانشآموز و معلم را دچار کلافگی کند و گاهی از سر ناچاری به پیام رسانهای دیگر پناه ببرند تا تحصیل دچار خلل نشود. مسوولان مربوطه در وزارت ارتباطات و فناوری اصلیترین مسوولیت را در این زمینه دارند و انتظار میرود که در این روزهای آغازین مهر، با تلاشی صدچندان این مشکل نیز مرتفع شود
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 ارزآوری ۲۵ میلیون دلاری محصولات کشاورزی برای کهگیلویه و بویراحمد
- 2 شرور سابقه دار در باشت دستگیر شد
- 3 خالی کردن حساب با پیامک جعلی ابلاغیه قضایی
- 4 کاهش ۱۵ درصدی ترددهای بیناستانی در جادههای کهگیلویه و بویراحمد
- 5 امحا ماینرهای کشف شده در کهگیلویه و بویراحمد
- 6 رئیس شورای شهر: ترافیک سنگین یاسوج چالش بزرگ پیش روی ماست
- 7 صدور حکم قاطع برای نانوایی متخلف گچسارانی در دام تعزیرات
- 8 خسارت زلزله دهدشت به ۱۰۰۰ واحد مسکونی
-
نشست احزاب اصلاحطلب و اصولگرا با استاندار/ «وحدت» و «همبستگی ملی» فصل مشترک جریانهای سیاسی استان/ گزارش و عکس
-
رئیس فرهنگ و ارشاد گچساران منصوب شد/ ابلاغ
-
مديرعامل شركت نفت گچساران: كتابخانههای شركت نفت گچساران بیش از 6 هزار نفر عضو دارد
-
استاندار کهگیلویه و بویراحمد بر شتاب و روند تکمیل پروژههای عمرانی و خدماتی شهر یاسوج تاکید کرد
-
استاندار: زیرساختهای گردشگری مذهبی توسعه مییابند
-
تذکر رئیسجمهور به منابر، رسانه ملی و نمازهای جمعه: از سخنان تفرقهافکنانه و اختلافبرانگیز بهشدت پرهیز شود
-
«وضعیت حساس کنونی» ؛ جنگ یا صلح؟!
-
«همایونفر» معاون اداره کل مسکن و شهرسازی استان شد/ ابلاغ
-
هتل ورزش یاسوج پس از سالها تکمیل میشود/ آگهی مناقصه
-
لاشه پهپاد هرمس بر دوش یک لر
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!