-
از نقد تا اقدام؛حلقه گمشده مدیریت در چرام
حسن کریمی -
تفنگ و فرهنگ
حافظ یعقوبی -
شهامت اهل واسطه گری و فریبکاری نیست
موسی اخلاقینسب -
«غلامرضا پناه» از دریچه روانشناسی رهبری؛ تحلیل یک مدیر تحولآفرین با تکیه بر نظریههای سرمایه
عنایت شیخی -
مردم آزاری با قولهای ورشکسته دولتها و مدارس غیرانتفاعی
پیام واحد -
رشد بی رویه و بی ضابطه مدارس غیر انتفاعی
رضا حیدری -
موحد، تناقضات بین عمل و جایگاه نمایندگی مردم
علی صاحبی -
حملات به بهرامی؛ ناآگاهی یا انتقامجویی سیاسی؟
یادداشت مخاطبان -
آقای بهرامی! جوان کهگیلویه و بویراحمدی کمفرصت است، نه کمهنر
بویار پارسه -
از همدلی تا امید آفرینی؛ روایت هفته دولت ۱۴۰۴ در کهگیلویه وبویراحمد
ادریس کشاورز
بی صدایی نمایندگان استان

افتونیوز _ مجلس و نمایندگی مجلس را باید یک ظرفیت و تریبون اثرگذار در سطح ملی دانست که حداقل در کهگیلویه و بویراحمد مهم ترین آنهاست. کانال نمایندگی مجلس از محدود زمینه ها برای توسعه استان و شنیده شدن صدای مردم این استان بی بهره از ابتدایی ترین شاخص های توسعه است. بنابراین هر گونه رشد و پیشرفت در استان ارتباط مستقیمی با توان و ظرفیت نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی دارد. طبیعی است ساختار و بافتار معیوب به همراه مشکلات تاریخی و اساسی در استان در وزن دهی به نمایندگان خود تاثیرگذار باشد. نمونه غلامرضا تاجگردون اما نشان داد که با وجود همه کمبودها باز هم می توان در سطح ملی مطرح و برای توسعه دیار خود اثرگذار بود.
حتی در مورد ستار هدایتخواه نیز این حکم قابلیت مصداق بخشی دارد. هدایتخواه یک چهره اقتصادی نبود ولی در همان حوزه تخصصی خود یعنی فرهنگی و مواضع سفت سیاسی توانست نام خود را در سطح ملی مطرح نماید.
در حال حاضر ظرفیت نمایندگی استان در مجلس با یک مشکل بزرگ درگیر است و آن هم اینکه استان تنها دو نماینده در مجلس دارد. این در حالی است که حتی با وجود دارا بودن هر سه نماینده باز هم استان در قعر آمار تعداد نماینده در مجلس بود. این تعداد کم کمترین توان برای چانه زنی را به آنها میداد و حال با افتادن تاجگردون این وزن کمتر و کمتر شده است.
دو نماینده باقی مانده عضو دو کمیسیون غیر اقتصادی در مجلس هستند. البته عضویت در این کمیسیون ها لزوما به معنای خلع ید مطلق برای اثرگذاری نیست و آنها می توانند پیگیر پیشرفت و توسعه استان از کانال بزرگتر نمایندگی خود باشند ولی بعید است که گشایش خاصی در حوزه های عمرانی، صنعتی و کشاورزی در چهارسال پیش رو پدید آید. نکته دیگر آن که به نظر می رسد دو نماینده فعلی اهل موضع گیری و کنش گری در سطح ملی نمی باشند. آنها تاکنون صرفا به برخی دیدار ها و نشست های مرسوم با مدیران کشوری و اظهار نظرهای رسانه ای در سطح محدود استان بسنده کرده اند و هیج نطق، تصمیم و یا اظهار نظر و موضع قابل دیده شدن و یا یک حضور جزئی رسانه ای نداشته اند و تیتر هیچ رسانه ی کشوری نبوده اند.
به عبارتی تاکنون کسی صدای این دو را از تریبون نمایندگی نشنیده است.( تریبوننمایندگی صرفا میکروفون نماینده و یا نطق های پیش و میان دستور نیست).
محمد موحد زمانی در مجلس شورای اسلامی به کم حرفی و بی صدایی معروف بود .آخرین و شاید تنها صدای او در مجلس به همان جلسه استیضاح عبدالله نوری در ۳۰ خرداد ۱۳۷۷ بر می گردد که متن موحد کمترین ارتباط را با مسائل کهگیلویه داشت و مربوط به اتفاقات استان اصفهان بود.
موحد در سال های طولانی نمایندگی اش سکوت را بر فریاد ترجیح داد. مهدی روشنفکر نیز تاکنون هیچ نشانه ای یک نماینده پرصدا از خود نشان نداده است و بعید هم به نظر می رسد او میلی و شانسی برای صدا زدن و دیده شدن در سطح ملی داشته باشد.
مجلس محل چانه زنی و نشان دادن ظرفیت هاست و قطعا با سکوت و خنثی ماندن و در میانه ماندن و سعی در پرهیز از ریسک هیچ توفیقی حاصل نخواهد شد. با صداست که صدا و مطالبه نماینده شنیده و دیده خواهد شد، با صداست که نماینده می تواند در معادلات سیاسی کشور و استان نقش ایفا نماید و با صداست که نماینده قادر به انجام نقش نمایندگی مردم خواهد بود.
( ناگفته نماند صدا به معنای سروصدای و شلوغی بیجا و هیاهو نیست).
گلبونگ
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 هفت هزار تن بذر اصلاحشده برای کشت پاییزه در کهگیلویه و بویراحمد تامین شد
- 2 ۹ درصد جمعیت کهگیلویه و بویراحمد سالمند است
- 3 رشد ۶ برابری کشفیات ماینرهای غیرمجاز در کهگیلویه و بویراحمد
- 4 قاچاقچی لوازم دندانپزشکی و موبایل در یاسوج نقره داغ شد
- 5 خرید و ذخیرهسازی گندم در کهگیلویه و بویراحمد بیش از ۶۰ درصد کاهش یافت
- 6 معاون جدید پیشگیری از جرم دادگستری کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد
- 7 تقدیر و تشکر خانواده «شهید ایزدپناه» از ابراز همدردی مردم
- 8 متلاشی شدن باند حفاری غیرمجاز در یاسوج/ یک تبعه بیگانه دستگیر شد
-
پیشرفت طرح پلیاتیلن سنگین شرکت صنایع پلیمر گچساران به مرز ۵۰ درصد رسید/ آمار اشتغال در این طرح از ۸۰۰ نفر عبور کرد
-
مهر تایید قلعهنوعی بر عملکرد فوتبالیست هماستانی/ «کسری طاهری» به تیم ملی فوتبال دعوت شد
-
فاصله توسعه ای گچساران با کهگیلویه؛ مدیریت زنان یا فاصله بین دو طرز تفکر؟
-
شلیک به زندگی در مراسم شادی/ تیراندازی حین یک عروسی کشته و زخمی برجای گذاشت
-
سیمان سفید تنگ سپو؛ پروژهای ۱۸ ساله که در حسرت تحقق ماند
-
شکار غیرمجاز شبانه با سگهای آموزشدیده در کهگیلویه و بویراحمد
-
وزیر میراث فرهنگی/تفویض اختیار حوزه میراث فرهنگی و گردشگری به استاندار
-
مطالبه عجیب موحد از وزیر میراث فرهنگی/ منجی کهگیلویه باشید!
-
مدیران اینستاگرامی؛ خدمت یا نمایش؟
-
ذبح منافع عمومی به جای منافع شخصی/ مدافعین معاون استاندار دنبال چه چیزی هستند؟
نظرات ارسالی 3 نظر
اقای موحد هم پیر و فرتوت هستند و هم بیماری دارند . متاسفانه ایشون به استراحت نیاز دارند. و انرژی لازم را ندارند.
پاسخخدا بهتون خیر بده مگه معلم پرورشی در مجلس هم کارایی داره. این دو تا معلم پرورشی بودن و میتونن در مورد غسل و تیمم نظر بدن نه اقتصاد و نه سیاست. اقای موحد که پیر و بیمار هستند و بیچلره انرژی ندارند
پاسخشاید این دو بزرگوار دغدغه ندارند یا حرف یا سخن جدیدی برای گفتن ندارند . کو ان بلوط من/کو اواز گرسنگی من/لااقل این دو بزرگ وار شعر ایرجرحمان پور(گلوی زخمی زاگرس) را می توانند از روی ان در مجلس بخوانند.
پاسخ