-
آینده جنگ اسرائیل با ایران چه خواهد شد؟
عباس عبدی -
«شافرج الله»
سیدمحمد مختاری -
ایران خانهی ماست؛ مسئولیت ایرانی بودن فراتر از هر تفاوتی
علیرضا تابش -
وقتی وفاداری استاندار به دولت قربانی روابط و رفاقتهای پشت پرده میشود»
یادداشت مخاطبان -
دفاع از ایران؛ به نام یا به ننگ!
فضلالله یاری -
جوابیهای به یک رسانه/ وقتی مدح بیمحتوا جای مطالبهگری رسانهای را میگیرد
حسن کریمی -
مرثیهای بر پروژههای نیمهتمام استان کهگیلویه و بویراحمد
بویار پارسه -
دیدهبان
هجیر تشکری -
عوارض شناسی تعطیلی خرد سیاسی در سطح میزان پیشرفت شهرستانهای چهارگانه
یاسین علویان سوق -
واقعیت مدیران 50 میلیاردتومانی و نقش «تاجگردون» در بحران مدیران اینستاگرامی!
اسلام ذوالقدرپور
نگاه وزنه اصولگرایان به دولت و انتخابات١۴٠٠

افتونیوز _ محمدرضا باهنر، «لابیمن» معروف پارلمان، دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری و از لیدرهای اصولگرا مدتهاست که سعی میکند نقش علنی در سیاست نداشته باشد و به یک مهره تاثیرگذار در پشت پرده تبدیل شود. سادهانگاری است اگر تصور شود سکوت او به معنای بیاثر بودن است. باهنر اگر در دهه ۷۰ و ۸۰ در ردیف اصولگرایانی قرار میگرفت که قائل به کوچکترین تعاملی با جریان اصلاحات نبودند و کمر همت به حذف آنها برای ماندگاری خودشان بسته بودند اما در میانه دولت احمدینژاد مشی خود را تغییر داد و مسیر اعتدال را انتخاب کرد. باهنر از عملکرد برخی نمایندگان و تندروی هایشان گلایه دارد و تاکید میکند اینکه برخی تصور میکنند با عدم کفایت روحانی یا استیضاح ۵ وزیر مشکلات حل میشود یک توهم است. او گرچه از تلاش برای قرار دادن مجلس جدید روی ریل و غلتک میگوید اما این را هم تاکید دارد که «اینکه الان فکر کنید که مجلس تحویل یک جریان اصولگرایی شده و این جریان اصولگرایی یک پدرخوانده یا یک مرکز سیاسی یا یک اتاق فکر بیرون داشته باشد و اینها با هم کار میکنند، متاسفانه از این خبرها نیست! نمایندهها فکر میکنند مهمترین وظیفهشان دعوا کردن با دولت است.»
نمیشود پرسید...
باهنر در پاسخ به این سوال که ممکن است اصلاحطلبان شانسی برای پیروزی در انتخابات ریاستجمهوری داشته باشند یا آن را ضعیف میدانید توضیح داد: اصلاحطلبی و اصولگرایی در آن نقاط حاد کاملا از هم قابل تفکیک هستند اما زمانی که به نقاط نرم آن میرسد اصلا قابل تفکیک نیستند؛ یعنی الان نمیشود پرسید آقای روحانی یا آقای هاشمی یا آقای لاریجانی اصلاحطلب هستند یا اصولگرا و جوابی برای آن پیدا کرد؛ یعنی آنقدر شناور میشود که دیگر آن تعریف معنا و مفهوم پیدا نمیکند که اصلاحطلب میبرد یا اصولگرا. باهنر تصریح میکند: یک موقع است که مثلا آقای عارف کاندیدای اصلاحطلبان شود و زمانی است که یک فرد دیگری از آنها کاندیدا شود و وقتی که یک اصولگرای متهم به اصلاحطلبی کاندیدا میشود. وی افزود: سال ۱۳۹۲ آقای عارف آمد اما آنها احساس کردند که ایشان نمیتواند رای بیاورد بنابراین آقای عارف را مجبور به استعفا کردند و از آقای روحانی حمایت کردند. ما زمانی به شوخی میگفتیم که اگر بخواهیم در انتخابات ایران ۸۰ درصد مردم پای صندوق رای بیایند باید آقای خاتمی و آقای احمدینژاد را تایید کنند، ببینید این دو چکار میکنند، آن موقع دیگر انتخابات نبود و جنگ و جدل و دعوا میشد، البته این شوخی است و امنیت در انتخابات و ثبات کشور حتما باید مدنظر باشد، بنابراین اگر دو فرد کاملا متضاد اصلاحطلبی و اصولگرایی را نگاه کنیم باز باید ببینیم که مصداق آن کیست. باهنر اظهار داشت: یعنی خود مصداق بر روند و میزان مشارکت تاثیرگذار است مثلا ممکن است آقای محسن هاشمی یا آقای عارف کاندیدای اصلاحطلبان باشند اما وزن اینها مثل هم نیست و مردم هم فقط به دنبال اعلامیه اصلاحطلبان نیستند و به مصداق توجه دارند.
دلیل مشارکت پایین
باهنر در بخش دیگری گفته است: رکورد پایین مشارکت ۴۲ درصد در کشور و ۲۳ درصد در تهران را هیچوقت نداشتیم و متاسفانه این رکورد زده شد. هرچند عوامل متعددی هم وجود داشت و نباید دنبال یک علت علیالاطلاق بود. وی تصریح کرد: معتقدم که حتی کرونا هم تاثیرگذار بود؛ در تهران اقلا ۵ الی ۶ درصد عدم شرکت به دلیل ترس از کرونا بود، ولی اینکه بگوییم ۵۰ درصد حضور طبیعی مردم که به ۲۳ درصد رسیده به دلیل ترس از کرونا بوده است، این خودفریبی است.
رابطه با چین آری با آمریکا نه
باهنر درباره تقویت روابط ایران و چین هم معتقد است: با آمریکا یکسری اختلافات اساسی و ذاتی داریم که فکر میکنم تا مدتهای زیادی نه در ایران امکان تحولی وجود دارد و نه در آمریکا! ما با چین آن اختلافات را نداریم؛ میتوانیم با چین اختلاف منافع داشته باشیم اما منافع مشترک زیادی هم داریم. مسائلی که با آمریکا داریم ریشه در تاریخ دارد (۲۸ مرداد و کودتا و لانه جاسوسی و حمایت از شاه و... )، یک اختلاف اساسی دیگر که با آمریکا داریم این است که ما با رژیمصهیونیستی دعوا داریم و آمریکا کل ملتش را گروگان صهیونیستها کرده است وی افزود: یعنی میخواهم بگویم که اینها جزء سیاستهای ثابت دو کشور است؛ حمایت از رژیمصهیونیستی جزء سیاستهای آمریکا است و ما هم جزء سیاستهای ثابتمان است که رژیمصهیونیستی را یک رژیم نامشروع میدانیم، راهحل آن را هم گفتهایم و مقام معظم رهبری بارها و بارها فرمودهاند که ما اصلا کاری به دین نداریم، مردم فلسطین در یک انتخابات آزاد جمع شوند و صاحب حق رای باشند، مردم فلسطین جمع شوند و رای دهند و هر دولتی که خواستند انتخاب کنند و ما هم حرفی نداریم. ما میگوییم که حق مردم غصب شده است و این درست نیست. اما ما با چین این اختلافات سیاستهای ثابت را اصلا نداریم.
آرمان ملی
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 ارزآوری ۲۵ میلیون دلاری محصولات کشاورزی برای کهگیلویه و بویراحمد
- 2 شرور سابقه دار در باشت دستگیر شد
- 3 خالی کردن حساب با پیامک جعلی ابلاغیه قضایی
- 4 کاهش ۱۵ درصدی ترددهای بیناستانی در جادههای کهگیلویه و بویراحمد
- 5 امحا ماینرهای کشف شده در کهگیلویه و بویراحمد
- 6 رئیس شورای شهر: ترافیک سنگین یاسوج چالش بزرگ پیش روی ماست
- 7 صدور حکم قاطع برای نانوایی متخلف گچسارانی در دام تعزیرات
- 8 خسارت زلزله دهدشت به ۱۰۰۰ واحد مسکونی
-
نشست احزاب اصلاحطلب و اصولگرا با استاندار/ «وحدت» و «همبستگی ملی» فصل مشترک جریانهای سیاسی استان/ گزارش و عکس
-
رئیس فرهنگ و ارشاد گچساران منصوب شد/ ابلاغ
-
مديرعامل شركت نفت گچساران: كتابخانههای شركت نفت گچساران بیش از 6 هزار نفر عضو دارد
-
استاندار کهگیلویه و بویراحمد بر شتاب و روند تکمیل پروژههای عمرانی و خدماتی شهر یاسوج تاکید کرد
-
استاندار: زیرساختهای گردشگری مذهبی توسعه مییابند
-
تذکر رئیسجمهور به منابر، رسانه ملی و نمازهای جمعه: از سخنان تفرقهافکنانه و اختلافبرانگیز بهشدت پرهیز شود
-
«وضعیت حساس کنونی» ؛ جنگ یا صلح؟!
-
«همایونفر» معاون اداره کل مسکن و شهرسازی استان شد/ ابلاغ
-
هتل ورزش یاسوج پس از سالها تکمیل میشود/ آگهی مناقصه
-
لاشه پهپاد هرمس بر دوش یک لر
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!