-
جامعه ای که خبرنگارانش را حفاظت نکند، محکوم به نابینایی است
یادداشت مخاطبان -
برای آنان که صدای دیگراناند
مریم پارسا -
مدیر شایسته کیست؟
یادداشت مخاطبان -
آمارسازی ، پاسخ گریزی، وسکوت در برابر تخلفات گذشته / از استخدام های فله ای تا آمارهای صوری / دفتر آمار، نه دفتر اقدام / وقتی مدیر ارقام، از واقعیت عقب ماند.
ناشناس -
«غلامرضا پناه» ؛ مدیری از تبار بخشندگی
عنایت شیخی -
مردم آزاری به سبک پزشک متخصص
پیام واحد -
آب هست، اما برای دیگران!!!
سعید صفا دوست -
مشاورانی برای ویترین؛ نه برای تصمیمسازی!! | قهوه تلخ مشاوره در استانداری کهگیلویه و بویراحمد
حسن کریمی -
حومه شرقی دهدشت زر خیز ، اما محروم و مظلوم، ولی دارای مردمانی گُرده بار
امین بیرقدار -
تناقض در کوچه پسکوچههای آموزش: آینهای از نابرابری در بوم شهر
سعید صفا دوست
مدیریت "الله بختکی" کرونایی در کهگیلویه و بویراحمد

همه چیز در هاله ای از ابهامقرار دارد. همه چیز به اما و اگر سپرده شده است و به نظر هم نمی رسد هیچ اراده یا امکانی برای مدیریت در جزئی ترین مسائل مربوط به پیش آمدهای بحران ناشی از شیوع کرونا در استان وجود داشته باشد.
طی این مدت از بیرون تا داخل کشور و استان از کارشناس البته اگر قائل به وجود کارشناس مطلع در استان باشیم تا بیسوادترین افراد در حوزه پزشکی، از مدیر تا منتخبین مجلس، از بازار تا وضعیت واتس آپ اکثرا مجازی بازها و ... هر کس به نوبه خود راجع به کرونا قلم فرسایی می کنند که بخش زیادی از نوشته ها انتزاعی و بیشتر بر محور خوش خیالی و ساده انگاری بحرانی است که مهمتر از خود بیماری هراس و جوانب آن جامعه را در یک تعلیق مرگ بار فرو برده است.
ما در جایگاهی نیستیم که راجع به این بیماری و یا حتی نحوه مواجهه و برخورد با آن چیزی بگوییم و بنویسیم بلکه صحبت بر سر تناقض مسئولین و آشفتگی و بلاتکلیفی آنهاست. صحبت بر سر جان و سلامت مردم بی پناهی است که در صورت گرفتار شدن به این بیماری کوچکترین امکانات و یا حتی مکان درستی برای مراقبت وجود ندارد؛ صحبت بر سر پزشکان و پرستارانی است که خود نیز نمی دانند پایان اینماجرا کجاست.
کل صحبت مسئولین آن است که توصیه ها را جدی بگیرید ولی توصیه ها هم جز کلی گویی چیز دیگری نیست؛ از یک طرف مردم را به ماندن در خانه تشویق می کنند و از طرف دیگر بر حضور در ادارات تاکید دارند. از یک طرف بر قطع زنجیره کرونایی تاکید دارند ولی از طرف دیگر ورودی ها شهرهای استان ترافیک سنگینی از خودروهای در حال ورود به استان شکل گرفته است. در شبکه دنا صحبت از رعایت نکات بهداشتی می شود اما در داروخانه ها ماسک و سایر اقلام موردنیاز یافت نمی شود.
استاندار و تیم مدیریتی استان که پیش از این شبانه روز خود و استان را وقف و تعطیل انتخابات کرده بودند در موضوع کرونا بخوبی نشان دادند که مدیر بحران نیستند و کل عملکرد و هنرشان برگزاری همانانتخابات بود.
از نمایندگان مجلس نیز خبری نیست و منتخبین جدید هم بدون رعایت ابتدایی ترین اصول پیشگیری در حال برگزاری جلسات نمایشی و بی حاصل هستند.
همه به امید معجزه نشسته اند و اینکه زمان بگذرد، غافل از اینکه طبق پیش بینی های ساده زمان به سادگی نخواهد گذشت و تا همین جا نیز نشانه ها گواه بر وقوع بحران می باشد. بحرانی که برای کاستن از شدت آن جایی برای پناه بردن نیست جز اینکه مردم خود دست به کار شوند و با قرنطینه خود و شهر و دیارشان از شدت گسترش این ویروس شاید تا حدودی کاست.
گلبونگ
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 مشکل توزیع کود یارانهای در کهگیلویه و بویراحمد مرتفع شد
- 2 کاهش ۱۸ درصدی سرقت در کهگیلویه
- 3 شهرک صنعتی خورشیدی در کهگیلویه و بویراحمد افتتاح می شود
- 4 کشف ۳۰۸ کیسه آرد قاچاق در کهگیلویه وبویراحمد
- 5 مدیرعامل آبفا استان: تکمیل تصفیهخانه دهدشت ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد
- 6 ارزآوری ۲۵ میلیون دلاری محصولات کشاورزی برای کهگیلویه و بویراحمد
- 7 شرور سابقه دار در باشت دستگیر شد
- 8 خالی کردن حساب با پیامک جعلی ابلاغیه قضایی
-
ضارب خیابانی بانوی گچسارانی دستگیر شد
-
کهگیلویه و بویراحمد ۱۰ ایستگاه شتابنگار زلزله نسل جدید راهاندازی کرد
-
رفع ابهام رئیس اورژانس استان از تعطیلی موقت یک پایگاه در زیلایی
-
بازدید مدیران ارشد گروه صنایع پتروشیمی خلیجفارس از پروژه پلی اتیلن سنگین گچساران/ تأمین مالی طرح صنایع پلیمر در اولویت است
-
دستگيري سارقان مشاعات ساختماني در گچساران
-
حکم وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای مدیر هماستانی+ ابلاغ
-
معاون عمرانی فرمانداری کهگیلویه منصوب شد/ جزییات
-
هر دم از این باغ بری میرسد/ گزینه عجیب برای مدیرکلی صمت استان!
-
مورد عجیب در کهگیلویه/ خرید روزمره ادارات دولتی هم از مرکز استان است!
-
مردم برای دریافت تسهیلات نهضت ملی مسکن به به بانک ملی مراجعه نکنند
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!