-
«قلندرِ مستطیل سبز»
محمد زرین -
«قلندرِ مستطیل سبز»
محمد زرین -
تمجید بزرگان فوتبال یاسوج از بزرگمرد تاریخ فوتبال استان
یادداشت مخاطبان -
مردمآزاری با چند عدد قرص
پیام واحد -
اسطوره اخلاق فوتبال را دریبل کرد
سعید بخشوده -
تیمی که نیدرخشه استقلال دهدشته؛ قلندر خاموش شد، حماسه به ابدیت پیوست
بهنام عکاشه -
زاگرس، ستونفقرات ایران را نشکنید
وحید سیدیپور -
آموزش و پرورش وزیر دانا میخواهد نه سرباز رادان!!
علیرضا کفایی -
در سوگ قاضی تنها؛ سیدعیسی حسنی
علی ضامنی پور -
تحلیلی از عملکرد و سیاست های تاجگردون در بستر پلتفرم های مجازی
یعقوب درویشیان
جایزه برتر جشنواره ادبی«کوچ» به شاعره هماستانی رسید/ تقدیر از حسن بهرامی و موسی عباسی

جشنواره ادبی «کوچ» که به همت حوزه هنری کهگیلویه و بویراحمد برگزار شده بود، با معرفی برگزیدگان در یاسوج به کار خود پایان داد.
به گزارش افتونیوز به نقل از روابط عمومی حوزه هنری کهگیلویه و بویراحمد آیین اختتامیه این جشنواره باحضور معاون سیاسی و امنیتی استاندار استان، رئیس حوزه هنری، جمعی از مدیران استانی و شاعران و نویسندگان استان در یاسوج برگزار شد.
معاون سیاسی و امنیتی استاندار طی سخنانی در این مراسم با اشاره به اهمیت و جایگاه فرهنگ در انتقال مفاهیم به نسل های جدید گفت: نسل جدید ما در عصری به سر می برد که در تعارض با فرهنگ های مختلف قرار دارد و باید با این فرهنگ های مهاجم مبارزه کرد.
فتاح محمدی افزود: این مبارزه، مبارزه ای سخت است و فرهنگ اسلامی و ایرانی ما می تواند در این تعارضات خود را حفظ کرده و هویت خود را تقویت کند.
وی به نیازمندی های فرهنگی جامعه ای که به سوی حقیقت در حرکت است، اشاره کرد و گفت: این هنرمندان هستند که به واسطه زبان و هنرشان می توانند در مسیر رسیدن به حقیقت به جامعه یاری رسانند.
محمدی در ادامه جایگاه و اهمیت شاهنامه فردوسی در تاریخ و فرهنگ این مرز و بوم را یادآور شد و تصریح کرد: بی شک شاهنامه فردوسی بعد از قرآن کریم، نهج البلاغه و احادیث و روایات معصومین(ع) در شکل گیری رفتار اجتماعی جامعه ایرانی بیش ترین نقش را داشته است به گونه ای که روح حماسی، وطن پرستی، احترام به همنوع و هر واژه و صفت نیکویی که انسان در پی آن است در شاهنامه آمده است که البته این همه نیز برگرفته از فرهنگ اسلامی است.
معاون استاندار، شاهنامه را برگرفته از تراوشات عقلانی و فطری فردوسی دانست و بیان داشت: وقتی یک اثر این گونه برگرفته از فطرت انسانی باشد نه تنها تعارضی با مبانی دینی و اخلاقی ندارد که کاملا با آن منطبق است.
محمدی ظرفیت های بالای هنری و فرهنگی جامعه به خصوص در عرصه شعر را یادآور شد و بیان کرد: در عصر انفجار اطلاعات اگر شاعران جوان ما بتوانند مفاهیم و ارزش ها را به خوبی انتقال دهند ما نه تنها آسیب نخواهیم دید که به خوبی می توانیم فرهنگ و هویت خود را حفظ کنیم.
وی در پایان بر اهمیت برگزاری جشنواره ادبی با موضوع کوچ تاکید کرد و از زحمات و تلاش های حوزه هنری استان و رئیس این مرکز در برگزاری این جشنواره و برنامه هایی از این دست تقدیر و تشکر کرد.
رویکرد حوزه هنری رشد جامعه با زبان هنر است
با هم چنین در این جشنواره رئیس حوزه هنری استان طی سخنان کوتاهی به اهداف برگزاری این جشنواره اشاره کرد و گفت: نگاه و سیاست ما در برگزاری این جشنواره رقابت نبوده است بلکه هدف ایجاد بستری برای کشف و پرورش استعدادهای جوان در استان است. شریف اسلامی در ادامه از پیش کسوتان عرصه هنر و شعر استان به نیکی یاد کرد و اظهار داشت: پیش کسوتان و بزرگان هنر تعریف شان در کلمات نمی گنجد و ما امیدواریم که فضا و فرصت استفاده بهتر از این سرمایه های فرهنگی ایجاد شود.
وی نگاه حوزه هنری به شعر و داستان را در راستای تعالی و رشد جامعه عنوان و از هنرمندان دعوت کرد تا با ورود به مقوله آسیب های اجتماعی از جمله شعر و داستان در راستای رشد جامعه گام بردارند.
اسلامی در پایان شعر و ادبیات را مادر سایر هنرها دانست و تاکید کرد: اگر شعر و داستان قوی و فاخر نداشته باشیم قطعا موسیقی، تئاتر و فیلم قوی و فاخر نیز نخواهیم داشت.
در این مراسم از چند تن از چهره های پیشکسوت ادبیات استان ازجمله سید غفار موسوی، شاهرخ موسویان، موسی عباسی و حسن بهرامی تجلیل شد.
در پایان این مراسم ضمن قرائت بیانیه هیئت داوران از برگزیدگان بخش های مختلف جشنواره تقدیر به عمل آمد.
در این جشنواره و در بخش داستان کوتاه بزرگسال مطابق رای هیئت داوران هیچ اثری حائز رتبه برتر نشد و از سه اثر داستان کوتاه «رقص شال» به نویسندگی مصطفی رامشک، داستان «پسر،پدر، پدر» به نویسندگی سید مسعود پرهیزگاری و «ایستاده در رنج» به نویسندگی سید اکبر سلیمانی بدون اولویت تقدیر به عمل آمد.
همچنین در بخش قصه کودک و نوجوان نیز هیچ اثری حایز رتبه برتر نشد و هیئت داوران بدون رتبه بندی آثار «قصه ماهی قرمز» به نویسندگی سیده مرضیه نیک عهد، «قصه ابر غمگین» به نویسندگی مهدیه موحدی نیا و «قصه قوقوری هم باز میخواد» به نویسندگی نجمه آرام بن را شایسته تقدیر معرفی کرد.
در بخش شعر این جشنواره، جایزه برتر جشنواره به فاطمه صداقتی نیا برای مجموعه آثار تعلق گرفت و از حمید آذرگون، سید اکبر سلیمانی، نجمه آرام بن و بهنام کشاورز تقدیر شد.
اجرای موسیقی زنده محلی و شعرخوانی محلی از دیگر برنامه های اختتامیه اولین جشنواره ادبی کوچ در یاسوج بود.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 کشف لاشه "کَل" و ۵ گونه پرنده از منزل شکارچی "پادنا"
- 2 احیای مجموعه ورزشی کارگران یاسوج/+تصاویر
- 3 با افت منابع آبی کهگیلویه و بویراحمد تابستان سختی پیشرو است
- 4 ۲۶ هزار معلول تحت پوشش بهزیستی کهگیلویه بویراحمد
- 5 خانواده ۹ نفره گرفتار در ارتفاعات چاروسا کهگیلویه نجات یافتند
- 6 فرماندار گچساران : ۴۰۰ طرح اشتغالزایی در گچساران اجرا میشود
- 7 ۱۷ میلیارد ریال اعتبار در ورزش زورخانه ای کهگیلویه وبویراحمد هزینه شده است
- 8 ۲۳ درصد از نوآموزان کهگیلویه و بویراحمد تاکنون مراجعه نکردند
-
«ضرغامپور بویراحمدی» مدیرکل استاندارد کهگیلویه و بویراحمد شد/ عکس
-
خداحافظ کاپیتان/ گزارش تصویری از مراسم تشییع و خاکسپاری اسطوره فوتبال استان در دهدشت
-
سرپرست مدیریت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج منصوب شد
-
مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج تغییر کرد+ عکس و سوابق
-
انتقاد شجاعپوریان از تشریفات بیجا در مراسمهای عزا/ آیینهایی که تسلیبخش نیست
-
نوستالوژی فوتبال دهدشت در دهه 60
-
دلنوشته رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی استان در سوگ زنده یاد «قلندر سخن سنج»/ زمین سبز دیگر جای خالی تو را حس میکند
-
«قلندری» که سخن میسنجید
-
واگذاری معادن کهگیلویه و بویراحمد با شرط فرآوری
-
قیمت جدید شن و ماسه در کهگیلویه و بویراحمد اعلام شد
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!