-
«قلندرِ مستطیل سبز»
محمد زرین -
«قلندرِ مستطیل سبز»
محمد زرین -
تمجید بزرگان فوتبال یاسوج از بزرگمرد تاریخ فوتبال استان
یادداشت مخاطبان -
مردمآزاری با چند عدد قرص
پیام واحد -
اسطوره اخلاق فوتبال را دریبل کرد
سعید بخشوده -
تیمی که نیدرخشه استقلال دهدشته؛ قلندر خاموش شد، حماسه به ابدیت پیوست
بهنام عکاشه -
زاگرس، ستونفقرات ایران را نشکنید
وحید سیدیپور -
آموزش و پرورش وزیر دانا میخواهد نه سرباز رادان!!
علیرضا کفایی -
در سوگ قاضی تنها؛ سیدعیسی حسنی
علی ضامنی پور -
تحلیلی از عملکرد و سیاست های تاجگردون در بستر پلتفرم های مجازی
یعقوب درویشیان
واحد دیالیز صفاقی استان در بیمارستان جلیل یاسوج افتتاح شد/تصاویر

با پیگیری های مستمر دانشگاه علوم پزشکی استان و معاونت درمان دانشگاه واحد دیالیز صفاقی در بیمارستان شهید دکتر جلیل یاسوج راه اندازی شد.
به گزارش افتونیوز به نقل از روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی استان، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان با اشاره به افزایش تعداد افراد مبتلا به نارسایی کلیه گفت: باتوجه به تغییر سبک زندگی مردم، بیماران نارسایی کلیه در کشور و در استان در حال افزایش است.
دکتر سبز با بیان اینکه در حال حاضر ۲۲۷ بیمار نارسایی کلیه در استان وجود دارد، افزود: این تعداد تحت درمان دیالیز هستند که بهترین راهکار درمان بیماران نارسایی نیز کلیه پیوند کلیه بوده و از دیگر روش های درمان تخصصی این بیماران انجام دیالیز است که به دو روش دیالیز خونی و دیالیز صفاقی قابل انجام است.
وی ابراز داشت: از آنجایی که تاکنون در سطح استان درمان تخصصی بیماران نارسایی کلیه فقط به روش دیالیز خونی(همودیالیز) انجام می شده و این روش درمانی مخاطرات و مشکلات خاص خود را داشته و نیاز به مراجعه مداوم بیمار به مراکز درمانی بصورت یکروز در میان و هر روز حدود ۴ ساعت می باشد و همین امر باعث می شود کیفیت زندگی این بیماران کاهش یابد.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی استان یادآور شد: بنابراین راه اندازی مراکز دیالیز صفاقی در استان به جهت بهبود کیفیت زندگی این بیماران یک ضرورت بود. بدین منظور از اردیبهشت ماه امسال با پیگیری هایی که معاونت درمان دانشگاه استان از طریق معاونت درمان وزارت بهداشت انجام داده و همزمانی راه اندازی بخشهای بیمارستان جدیدالتاسیس یاسوج بنابراین گذاشته شد که اولین مرکز دیالیز صفاقی استان در این بیمارستان راه اندازی شود.
وی ادامه داد: با معرفی دو نفر کارشناس پرستاری از پرسنل مجرب بیمارستان شهید جلیل به حوزه بیماران خاص وزارت بهداشت و پیگیری آموزش آنان به مدت دو هفته در یکی از بهترین مراکز دیالیز صفاقی شهر تهران همچنین تجهیز واحد فوق در بیمارستان شهید جلیل، این مرکز به لطف خدا، حمایت های رئیس دانشگاه، معاونت توسعه و پشتیبانی دانشگاه، تلاش های همکاران واحد بیماران خاص معاونت درمان دانشگاه، همکاری ریاست و مجموعه مدیریتی بیمارستان شهید جلیل و همراهی شرکت داروسازی ثامن مشهد به عنوان شرکت متعهد تهیه محلول ها و کاتترهای دیالیز صفاقی امروز افتتاح و آماده ارائه خدمت به بیماران دیالیزی استان می باشد.
معاون درمان دانشگاه افزود: با بررسی های انجام شده توسط واحد بیماران خاص معاونت درمان دانشگاه، تعداد هفت بیمار نارسایی کلیه در سطح استان وجود دارد که به روش دیالیز صفاقی درمان می شوند که این بیماران تاکنون در مراکز دیالیز صفاقی شیراز و اهواز خدمات دریافت می نموده اند و از این تاریخ به بعد این عزیزان می توانند به این واحد در بیمارستان شهید جلیل یاسوج مراجعه و خدمات مورد نیاز را دریافت نمایند.
وی اظهار داشت: امید است با مساعدت و همکاری پزشکان نفرولوژیست و داخلی استان که نهایت همکاری را در این زمینه دارند بیماران نارسائی کلیه را به سمت دیالیز صفاقی سوق دهیم.
دکتر سبز گفت: راه اندازی مراکز دیالیز در بیمارستان های امام خمینی دهدشت و شهید رجایی گچساران با توجه به اعلام آمادگی روسای شبکه های بهداشت و بیمارستان های این دو شهرستان نیز در دستور کار است که پیگیری و به زودی راه اندازی خواهند شد.
مدیر امور بیماری های معاونت درمان دانشگاه همچنین با اشاره به لزوم راه اندازی واحد دیالیز صفاقی به دلیل افزایش بیماران نارسایی کلیه گفت: برای انجام دیالیز خونی (همودیالیز) بیمار باید سه روز در هفته در مرکز دیالیز حضور یافته و هر روز مدت چهار ساعت طول می کشد تا مراحل انجام دیالیز بر روی وی انجام شود، ولی برای انجام دیالیز صفاقی بیمار پس از انجام جراحی کوچکی و قرار گرفتن یک عدد لوله در شکم وی و آموزش توسط پرسنل واحد دیالیز صفاقی، بیمار با دریافت محلول دیالیز می تواند شخصا در منزل مراحل دیالیز را انجام دهد و احتیاج به حضور مکرر و زمان بر در مراکز دیالیز نیست.
دکتر افشین ادامه داد: چنانچه بیمار در طول شبانه روز دچار مشکل شود ضمن تماس با پرسنل این واحد که با گذراندن یک دوره آموزشی دیالیز صفاقی تجارب کامل را بدست آورده اند راهنمایی های لازم را جهت رفع مشکلات دریافت کنند.
وی افزود: از جمله مزایای این روش دیالیز، یادگیری آسان، انجام درمان توسط بیمار در منزل، استقلال شخص و امکان کنترل درمان، برنامه ریزی قابل انعطاف، قابلیت انجام درمان در هر مکان تمیز و عدم نیاز به سوزن جهت انجام دیالیز، کمتر بودن خطر ابتلا به هپاتیت ب و سی و کیفیت بهتر زندگی می باشد که این روش را نسبت به دیالیز خونی ارجح می دارد.


نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 کشف لاشه "کَل" و ۵ گونه پرنده از منزل شکارچی "پادنا"
- 2 احیای مجموعه ورزشی کارگران یاسوج/+تصاویر
- 3 با افت منابع آبی کهگیلویه و بویراحمد تابستان سختی پیشرو است
- 4 ۲۶ هزار معلول تحت پوشش بهزیستی کهگیلویه بویراحمد
- 5 خانواده ۹ نفره گرفتار در ارتفاعات چاروسا کهگیلویه نجات یافتند
- 6 فرماندار گچساران : ۴۰۰ طرح اشتغالزایی در گچساران اجرا میشود
- 7 ۱۷ میلیارد ریال اعتبار در ورزش زورخانه ای کهگیلویه وبویراحمد هزینه شده است
- 8 ۲۳ درصد از نوآموزان کهگیلویه و بویراحمد تاکنون مراجعه نکردند
-
سرپرست مدیریت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج منصوب شد
-
مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج تغییر کرد+ عکس و سوابق
-
انتقاد شجاعپوریان از تشریفات بیجا در مراسمهای عزا/ آیینهایی که تسلیبخش نیست
-
نوستالوژی فوتبال دهدشت در دهه 60
-
دلنوشته رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی استان در سوگ زنده یاد «قلندر سخن سنج»/ زمین سبز دیگر جای خالی تو را حس میکند
-
«قلندری» که سخن میسنجید
-
واگذاری معادن کهگیلویه و بویراحمد با شرط فرآوری
-
قیمت جدید شن و ماسه در کهگیلویه و بویراحمد اعلام شد
-
هزینه ماهانه ۴۰۰میلیارد تومانی تأمین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد
-
۱۸۷۷ میلیارد تومان از اعتبارات سال گذشته کهگیلویه و بویراحمد هنوز جذب نشده است
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!