-
از نقد تا اقدام؛حلقه گمشده مدیریت در چرام
حسن کریمی -
تفنگ و فرهنگ
حافظ یعقوبی -
شهامت اهل واسطه گری و فریبکاری نیست
موسی اخلاقینسب -
«غلامرضا پناه» از دریچه روانشناسی رهبری؛ تحلیل یک مدیر تحولآفرین با تکیه بر نظریههای سرمایه
عنایت شیخی -
مردم آزاری با قولهای ورشکسته دولتها و مدارس غیرانتفاعی
پیام واحد -
رشد بی رویه و بی ضابطه مدارس غیر انتفاعی
رضا حیدری -
موحد، تناقضات بین عمل و جایگاه نمایندگی مردم
علی صاحبی -
حملات به بهرامی؛ ناآگاهی یا انتقامجویی سیاسی؟
یادداشت مخاطبان -
آقای بهرامی! جوان کهگیلویه و بویراحمدی کمفرصت است، نه کمهنر
بویار پارسه -
از همدلی تا امید آفرینی؛ روایت هفته دولت ۱۴۰۴ در کهگیلویه وبویراحمد
ادریس کشاورز
استاندار: آینده روشن در انتظار کهگیلویه و بویراحمد است/ افزایش یک درصدی نرخ اشتغال در استان

استاندار کهگیلویه و بویراحمد در رابطه با وضعیت اشتغال و نرخ بیکاری در استان گفت: نرخ بیکاری در سه ماهه نخست امسال نسبت به مدت مشابه، یک درصد کاهش و نرخ اشتغال نیز یک درصد افزایش یافته است.
به گزارش افتونیوز به نقل از روابط عمومی استانداری، برنامه " گام بلند " ویژه هفته دولت با موضوع تلاش های استانی در هفته دولت و ارتباط تلفنی با حسین کلانتری استاندار کهگیلویه و بویراحمد از آنتن رادیو گفتوگو پخش شد.
کلانتری در مصاحبه با رادیو گفت و گو اظهار داشت: زاگرس نشینان در گذشته فقط با کشاورزی و دامپروری شناخته می شدند و کمتر کسی باور می کرد که ۲۵ درصد نفت ایران در این استان تولید شود.
وی با اشاره به وضعیت عمومی استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: استان کهگیلویه و بویراحمد از جمله مناطق مستعد سرزمین ایران اسلامی است.
نماینده ارشد اجرایی استان افزود: این نقطه از کشور مورد عنایت مقام معظم رهبری در سال ۱۳۷۳ و مورد توجه دولت های مختلف به ویژه دولت تدبیر و امید قرار گرفته است.
کلانتری به ظرفیت های فوق العاده استان اشاره کرد و گفت: استان کهگیلویه و بویراحمد با مساحت ۱۶ هزار کیلومتر مربع و جمعیت ۷۲۰ هزار نفری معادل یک درصد وسعت و یک درصد جمعیت ایران، هشت درصد منابع آبی و شش درصد جنگل های کشور را در برگرفته و ۲۵ درصد نفت کشور را نیز تولید می کند. نماینده عالی دولت در استان بیان کرد: ظرفیت فوق العاده گردشگری و شرایط آب و هوایی استان به گونه ای است که در فصل تابستان محلی برای تفرج و سفر مردم استان های خوزستان، بوشهر و فارس است.
کلانتری با اشاره به ۲۸۲ طرح عمرانی استان در هفته دولت گفت: ۲۲۲ طرح آن افتتاحی است که بهره برداری رسمی از آنها آغاز و کلنگ زنی ۳۰ طرح نیز انجام خواهد شد. وی افزود: از مجموع ۳۷ طرح حوزه اقتصادی، ۳۱ طرح آن افتتاح و عملیات اجرایی شش طرح باقی مانده شروع می شود. کلانتری خاطرنشان کرد: با بهره برداری کامل از مجموع پروژه ها با هزینه ۵۴۱ میلیارد تومان در هفته دولت، بالغ بر سه هزار شغل در حوزه های مختلف استان ایجاد خواهد شد. وی ابراز کرد: کشاورزی، دامپروری و گیاهان دارویی از ظرفیت های استان به شمار می روند اما حوزه گردشگری استان بسیار ویژه است و باید زیرساخت های آن را آماده کنیم. کلانتری از برنامه ریزی های برای تهیه سند آمایشی متناسب با قابلیت های استان خبرداد و گفت: تا زمانی که آمایش سرزمینی و مطالعات جامع کمی و کیفی در همه بخش ها انجام نشود قطعا نمی توان چشم اندازی را برای توسعه همه جانبه در نظر گرفت. این مقام مسئول با اشاره به وضعیت توسعه اقتصادی مردم استان در حوزه مسکن، بهداشت و درآمد گفت: اقدامات موثری در حوزه بهداشت و درمان انجام شده گرچه توزیع امکانات در بخش هایی متوازن نیست.
وی در بخش دیگری از سخنانش عنوان کرد: سرمایه گذاری های عظیمی در بخش گردشگری و گیاهان دارویی انجام شده که اشتغالزایی نسبتا خوبی را ایجاد خواهد کرد. استاندار کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: یک هتل پنج ستاره در دست ساخت داریم و اخیراً نیز مجوز احداث یک هتل پنج ستاره دیگر در شهر یاسوج در برنامه دولت قرار گرفته است.
کلانتری آینده استان کهگیلویه و بویر احمد را با توجه به قابلیت و ظرفیت های خدادای آن بسیار درخشان و ممتاز پیش بینی کرد و گفت: این استان در دهه آینده در سطح کشور به شکل فوق العاده ای خواهد درخشید.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 هفت هزار تن بذر اصلاحشده برای کشت پاییزه در کهگیلویه و بویراحمد تامین شد
- 2 ۹ درصد جمعیت کهگیلویه و بویراحمد سالمند است
- 3 رشد ۶ برابری کشفیات ماینرهای غیرمجاز در کهگیلویه و بویراحمد
- 4 قاچاقچی لوازم دندانپزشکی و موبایل در یاسوج نقره داغ شد
- 5 خرید و ذخیرهسازی گندم در کهگیلویه و بویراحمد بیش از ۶۰ درصد کاهش یافت
- 6 معاون جدید پیشگیری از جرم دادگستری کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد
- 7 تقدیر و تشکر خانواده «شهید ایزدپناه» از ابراز همدردی مردم
- 8 متلاشی شدن باند حفاری غیرمجاز در یاسوج/ یک تبعه بیگانه دستگیر شد
-
پیشرفت طرح پلیاتیلن سنگین شرکت صنایع پلیمر گچساران به مرز ۵۰ درصد رسید/ آمار اشتغال در این طرح از ۸۰۰ نفر عبور کرد
-
مهر تایید قلعهنوعی بر عملکرد فوتبالیست هماستانی/ «کسری طاهری» به تیم ملی فوتبال دعوت شد
-
فاصله توسعه ای گچساران با کهگیلویه؛ مدیریت زنان یا فاصله بین دو طرز تفکر؟
-
شلیک به زندگی در مراسم شادی/ تیراندازی حین یک عروسی کشته و زخمی برجای گذاشت
-
سیمان سفید تنگ سپو؛ پروژهای ۱۸ ساله که در حسرت تحقق ماند
-
شکار غیرمجاز شبانه با سگهای آموزشدیده در کهگیلویه و بویراحمد
-
وزیر میراث فرهنگی/تفویض اختیار حوزه میراث فرهنگی و گردشگری به استاندار
-
مطالبه عجیب موحد از وزیر میراث فرهنگی/ منجی کهگیلویه باشید!
-
مدیران اینستاگرامی؛ خدمت یا نمایش؟
-
ذبح منافع عمومی به جای منافع شخصی/ مدافعین معاون استاندار دنبال چه چیزی هستند؟
نظرات ارسالی 1 نظر
والله دروغه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
پاسخ