-
پروژههای کلنگی!؟ چرا هیچ طرحی برای افتتاح در هفته دولت نیست؟/ به بهانه عرایض نماینده کهگیلویه در شورای اداری استان
علی صاحبی -
۱۹ مرداد؛ روزی برای دلسپردگان واژهها
علی سینا رخشنده مند -
روز خبرنگار و شعری از هوش مصنوعی
علی ضامنی پور -
جامعه ای که خبرنگارانش را حفاظت نکند، محکوم به نابینایی است
یادداشت مخاطبان -
برای آنان که صدای دیگراناند
مریم پارسا -
مدیر شایسته کیست؟
یادداشت مخاطبان -
آمارسازی ، پاسخ گریزی، وسکوت در برابر تخلفات گذشته / از استخدام های فله ای تا آمارهای صوری / دفتر آمار، نه دفتر اقدام / وقتی مدیر ارقام، از واقعیت عقب ماند.
ناشناس -
«غلامرضا پناه» ؛ مدیری از تبار بخشندگی
عنایت شیخی -
مردم آزاری به سبک پزشک متخصص
پیام واحد -
آب هست، اما برای دیگران!!!
سعید صفا دوست
استاندار کهگیلویه و بویراحمد پای درد دلهای مردم نشست

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر اینکه مدیران دستگاه های اجرایی باید زمینه دیدارهای عمومی با مردم را به صورت منظم و مداوم فراهم کنند، گفت: هر دوهفته یکبار با مردم ملاقات عمومی خواهم داشت.
به گزارش افتونیوز "حسین کلانتری امروز و در دیدار صمیمی با تعدادی از مردم استان که از شهرها و روستاهای دور و نزدیک آمده بودند به مطالبات، پیشنهادات و شکایت های آنان گوش و دستورهای لازم جهت رفع مشکلات مطرح شده را به مدیران دستگاه های اجرایی استان صادر کرد.
جمعی از مدیران کل استان و مدیران کل ستادی استانداری استاندار را در این دیدار همراهی و دستورات صادر شده از سوی مدیریت ارشد استان را برای رفع مشکلات مراجعان پیگیری کردند.
این ملاقات مردمی ۵ ساعت به طول انجامید و ۲۳ نفر از مردم استان به صورت رو در رو از ساعت ۸:۳۰ صبح امروز تا ساعت ۱۳:۳۰ به صورت رو در رو با استاندار مشکلات خود را بیان کردند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد در دیدار چهره به چهره با مراجعه کنندگان با سعه صدر گوش شنوای دغدغه ها و مطالبات آنها بود.
مراجعه کنندگان در نشست ملاقات مردمی امروز استاندار کهگیلویه و بویراحمد، مشکلات و مطالبات خود را در بخش های مختلف تولید، اشتغال، سرمایه گذاری، ثبت اختراع، درمان و برخی مسائل دیگر با استاندار درمیان گذاشتند.
گفتنی است که جلسات ملاقات مردمی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با هدف طرح و بررسی مشکلات مردم روزهای یکشنبه هر دوهفته یکبار برگزار می شود.
حسین کلانتری در حاشیه برگزاری این دیدارها اظهار داشت: هدف از دیدارهای مردمی مسئولان با مردم برداشتن گامی موثر در راستای برقراری ارتباط و تعامل دوسویه میان مردم و مسئولان است.
وی با اشاره به اینکه تعدادی از درخواست های مراجعه کنندگان در خصوص اشتغال بود، عنوان کرد: ایجاد اشتغال در دو بخش خصوصی و اداری امکان پذیر است و در سیستم اداری حتما افراد باید براساس آزمون و پس از گزینش جذب شوند.
استاندار با اشاره به اینکه برخی از مطالبات مردم جنبه عمومی داشت و خواستار توجه به ایجاد زیرساخت ها شدند، عنوان کرد: با همکاری مردم و مسئولان تمام تلاش خود را در این راستا به کار می گیریم.
وی با بیان اینکه در آینده نشستی با احزاب و فعالان سیاسی استان برگزار می شود، بیان کرد: در حوزه آسیب های اجتماعی اقدامات مطلوبی در استان انجام شده و برنامه ریزی های لازم برای رفع مشکلات این حوزه در حال طراحی و تدوین است.
کلانتری از تشکیل بانک اطلاعاتی برای شناسایی کارکنان اداری و تناسب بین شغل و مدرک تحصیلی این افراد خبر داد و گفت: شایسته سالاری معیار انتخاب مدیران استان خواهد بود.
وی تاکید کرد: رسانه ها در معرفی چهره زیبایی از استان به سراسر کشور و جهان کوشا باشند.
استاندار بیان کرد: انتظار می رود چهره واقعی استان را نشان دهیم و از سیاه نمایی کردن پرهیز کنیم.
وی با تاکید بر اینکه توسعه کهگیلویه و بویراحمد در گرو بهره مندی از ظرفیت جوانان استان است، تصریح کرد: امید است جوانان ما را در مسیر پیشرفت استان یاری کنند.
کلانتری عنوان کرد: نجات دادن مردم از بلاتکلیفی و سردرگمی یکی از مهم ترین خروجی های این ملاقات های مردمی است.
وی با تاکید بر اینکه مدیران باید پاسخگوی مردم باشند، بیان کرد: این دیدارهای مردمی باید اثربخشی و کارآمدی داشته باشند و گره ای از مشکلات مردم را باز کنند.
کلانتری با بیان اینکه دولت نقش تسهیل گری و حمایتی در کارها را بر عهده دارد، تصریح کرد: هرکجا که مردم مشارکت داشتند مشکلات راحت تر برطرف شده است.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 مشکل توزیع کود یارانهای در کهگیلویه و بویراحمد مرتفع شد
- 2 کاهش ۱۸ درصدی سرقت در کهگیلویه
- 3 شهرک صنعتی خورشیدی در کهگیلویه و بویراحمد افتتاح می شود
- 4 کشف ۳۰۸ کیسه آرد قاچاق در کهگیلویه وبویراحمد
- 5 مدیرعامل آبفا استان: تکمیل تصفیهخانه دهدشت ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد
- 6 ارزآوری ۲۵ میلیون دلاری محصولات کشاورزی برای کهگیلویه و بویراحمد
- 7 شرور سابقه دار در باشت دستگیر شد
- 8 خالی کردن حساب با پیامک جعلی ابلاغیه قضایی
-
گزارش عملکرد یکساله «تاجگردون» در روز تجلیل از خبرنگاران/ از سرمایهگذاری کلان در گچساران و باشت تا حواشی شهرداری دوگنبدان/ جزییات و تصاویر
-
پتروشیمی چرام و پالایشگاه بهمئی مجوزات لازم را دارند/ اولویت دهدشت، بیمارستان است/ اتحاد در کشور در تاریخ بینظیر بود/ یک تجلیل ماندنی
-
مدیرکل انتقال خون: در شاخصهای اهدای خون جزو سه استان برتر کشور هستیم/ مشارکت پایین جوانان و بانوان چالش اصلی اهدای خون است
-
مسئولیت جوان هماستانی در صنعت نفت و گاز + عکس
-
امضای تفاهمنامه همکاری میان هلدینگ خلیجفارس و بانک رفاه/ تأمین مالی طرحهای صنایع پلیمر گچساران و پتروشیمی دهدشت در اولویت اول همکاری
-
هیئت رئیسه شورای شهر دوگنبدان انتخاب شدند/ جزییات
-
مهار آتشسوزی در مرکز ضایعاتی دوگنبدان با تلاش آتش نشانان
-
ضارب خیابانی بانوی گچسارانی دستگیر شد
-
کهگیلویه و بویراحمد ۱۰ ایستگاه شتابنگار زلزله نسل جدید راهاندازی کرد
-
رفع ابهام رئیس اورژانس استان از تعطیلی موقت یک پایگاه در زیلایی
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!