-
از نقد تا اقدام؛حلقه گمشده مدیریت در چرام
حسن کریمی -
تفنگ و فرهنگ
حافظ یعقوبی -
شهامت اهل واسطه گری و فریبکاری نیست
موسی اخلاقینسب -
«غلامرضا پناه» از دریچه روانشناسی رهبری؛ تحلیل یک مدیر تحولآفرین با تکیه بر نظریههای سرمایه
عنایت شیخی -
مردم آزاری با قولهای ورشکسته دولتها و مدارس غیرانتفاعی
پیام واحد -
رشد بی رویه و بی ضابطه مدارس غیر انتفاعی
رضا حیدری -
موحد، تناقضات بین عمل و جایگاه نمایندگی مردم
علی صاحبی -
حملات به بهرامی؛ ناآگاهی یا انتقامجویی سیاسی؟
یادداشت مخاطبان -
آقای بهرامی! جوان کهگیلویه و بویراحمدی کمفرصت است، نه کمهنر
بویار پارسه -
از همدلی تا امید آفرینی؛ روایت هفته دولت ۱۴۰۴ در کهگیلویه وبویراحمد
ادریس کشاورز
توصیههای غذایی ماه مبارک رمضان از زبان معاون غذا و دارو/ دکتر قائدی: تنوع غذایی داشته باشید

دکتر امام بخش قایدی معاون غذا وداروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج به مناسبت ایام ماه مبارک رمضان توصیه های غذایی را مطرح کرد.
به گزارش افتونیوز به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، دکتر امام بخش قایدی گفت: درماه مبارک رمضان باید تنوع غذایی داشته و از تغییرات ناگهانی و شدید دربرنامه غذایی خودداری نمایید.
قایدی افزود: معده خالی در هنگام افطار تحمل غذای خشن را ندارد لذا خوردن غذاهای سبک و سهل الهضم، کم حجم ، پرکالری و نرم مناسب تر است مثلا نبات داغ یا چای کم رنگ، خرما، لبنیات کم چرب با سوپ یا حلیم یا شله زرد یا فرنی مطلوب است، سفره افطار راباخرما، لبنیات کم چرب، نان و سبزی و یک غذای سبک گرم مانند سوپ یا شله زرد یا آش ویا حلیم یا فرنی زینت ببخشید.
وی بیان کرد ؛درماه مبارک رمضان مصرف زولبیا وبامیه رونق پیدا می کند، چون این محصولات حاوی روغن، نشاسته و قند های ساده هستند ، مصرف محدود آن ها مطلوبتر است، در اول افطار ، آب سرد ننوشید زیراضمن ایجاد حالت ضعف، میل به نوشیدن آب را بیشتر کرده و موجب رقت شیره معده پر شدن حجمی از معده و مصرف کمتر غذای اصلی می شود.
قایدی افزود در ماه مبارک رمضان برای تأمین نیاز بدن نوجوانان و کودکانی که در سن رشد هستند ، وعده های غذای افطار وشام را بصورت دو وعده مجزا نمایید.
قایدی خاطرنشان کرد:پس از افطار درماه مبارک رمضان، شام را پرچرب یا شیرین مصرف ننمایید درماه مبارک رمضان، در وعده شام یا سحری از مصرف دوغ و نوشابه های گازدار خودداری نمایید زیرا گاز آن ضمن تحریک معده، موجب اشغال حجمی از معده شده و سبب مصرف کمتر غذای اصلی می شود.
قایدی تصریح کرد: درماه مبارک رمضان برای تأمین املاح و ویتامین ها ، مصرف سالاد ، سبزی و ماست را از یاد نبرید. درماه مبار ک رمضان با مصرف انواع میوه تازه یا خشک یا آبمیوه طبیعی و خانگی در فاصله زمانی بین افطار و شام یا شام و سحری، ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز بدنتان را تأمین نمایید.
وی افزود:در ماه مبارک رمضان به منظور جلوگیری از یبوست که بدلیل کم شدن مصرف اب بروز می نماید؛ از سبزیجات پخته وخام، خورش های آلو و کرفس و میوه ها استفاده نمایید درماه مبارک رمضان، بیدارنشدن برای سحری ، کاملا اشتباه است ودرطولانی مدت روز سبب بروز ضعف وبی حالی روزه دار می شود.
قایدی خاطرنشان کرد: درماه رمضان افرادی که سحری نمی خورند از ساعت ۱۱ روز بعد؛ کم کم دچار افت کاری وگاه سرگیجه افت قند خون، سردرد وحتی افت فشار خون می شوند، درسحر های ماه رمضان سعی کنید غذای مختصر مصرف نموده ، از مصرف دوغ گازدار ونوشابه های گازدار بپرهیزید زیرا میتواند موجب برگشت غذا وابطال روزه شود.
وی بیان داشت: مهمترین منبع سوخت و انرژی برای فعالیت مغز ، گلوکز است که در نان، برنج و ماکارونی به مقدار کافی وجود دارد درماه رمضان برای کاهش بوی بد دهان اولاً دندان ها را مرتب مسواک زده ثانیاً از گیاهان ومیوه جات مانند هلو ، هل، انجیر، به ، برگ ترب ، دارچین واسفناج استفاده نمایید.
وی در اخر توصیه به ورزشکاران گفت: درماه مبارک رمضان بهتر است تمرینات ورزشی سبک تر باشد زیرا درحین ورزش بدن نمک و آب زیادی را از دست میدهد که در ورزش های شدید منجر به ضعف شدید روزه دار میشود.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 هفت هزار تن بذر اصلاحشده برای کشت پاییزه در کهگیلویه و بویراحمد تامین شد
- 2 ۹ درصد جمعیت کهگیلویه و بویراحمد سالمند است
- 3 رشد ۶ برابری کشفیات ماینرهای غیرمجاز در کهگیلویه و بویراحمد
- 4 قاچاقچی لوازم دندانپزشکی و موبایل در یاسوج نقره داغ شد
- 5 خرید و ذخیرهسازی گندم در کهگیلویه و بویراحمد بیش از ۶۰ درصد کاهش یافت
- 6 معاون جدید پیشگیری از جرم دادگستری کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد
- 7 تقدیر و تشکر خانواده «شهید ایزدپناه» از ابراز همدردی مردم
- 8 متلاشی شدن باند حفاری غیرمجاز در یاسوج/ یک تبعه بیگانه دستگیر شد
-
پیشرفت طرح پلیاتیلن سنگین شرکت صنایع پلیمر گچساران به مرز ۵۰ درصد رسید/ آمار اشتغال در این طرح از ۸۰۰ نفر عبور کرد
-
مهر تایید قلعهنوعی بر عملکرد فوتبالیست هماستانی/ «کسری طاهری» به تیم ملی فوتبال دعوت شد
-
فاصله توسعه ای گچساران با کهگیلویه؛ مدیریت زنان یا فاصله بین دو طرز تفکر؟
-
شلیک به زندگی در مراسم شادی/ تیراندازی حین یک عروسی کشته و زخمی برجای گذاشت
-
سیمان سفید تنگ سپو؛ پروژهای ۱۸ ساله که در حسرت تحقق ماند
-
شکار غیرمجاز شبانه با سگهای آموزشدیده در کهگیلویه و بویراحمد
-
وزیر میراث فرهنگی/تفویض اختیار حوزه میراث فرهنگی و گردشگری به استاندار
-
مطالبه عجیب موحد از وزیر میراث فرهنگی/ منجی کهگیلویه باشید!
-
مدیران اینستاگرامی؛ خدمت یا نمایش؟
-
ذبح منافع عمومی به جای منافع شخصی/ مدافعین معاون استاندار دنبال چه چیزی هستند؟
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!