-
پروژههای کلنگی!؟ چرا هیچ طرحی برای افتتاح در هفته دولت نیست؟/ به بهانه عرایض نماینده کهگیلویه در شورای اداری استان
علی صاحبی -
۱۹ مرداد؛ روزی برای دلسپردگان واژهها
علی سینا رخشنده مند -
روز خبرنگار و شعری از هوش مصنوعی
علی ضامنی پور -
جامعه ای که خبرنگارانش را حفاظت نکند، محکوم به نابینایی است
یادداشت مخاطبان -
برای آنان که صدای دیگراناند
مریم پارسا -
مدیر شایسته کیست؟
یادداشت مخاطبان -
آمارسازی ، پاسخ گریزی، وسکوت در برابر تخلفات گذشته / از استخدام های فله ای تا آمارهای صوری / دفتر آمار، نه دفتر اقدام / وقتی مدیر ارقام، از واقعیت عقب ماند.
ناشناس -
«غلامرضا پناه» ؛ مدیری از تبار بخشندگی
عنایت شیخی -
مردم آزاری به سبک پزشک متخصص
پیام واحد -
آب هست، اما برای دیگران!!!
سعید صفا دوست
اقدام بزرگ و انساندوستانه «دکتر غریبپور» در ایمیدرو/ اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان به استانهای سیل زده

ایمیدرو و بنگاه های بزرگ معدنی و صنایع معدنی، طی یک تصمیم ملی امروز در نشستی، ۱۰۰ میلیارد تومان برای استان های سیل زده اختصاص دادند.
به گزارش افتونیوز به نقل از روابط عمومی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، خداداد غریب پور، رئیس هیات عامل ایمیدرو در نشستی که پیش از ظهر امروز با حضور مدیران عامل بنگاه های بزرگ معدنی و صنایع معدنی در این سازمان برگزار شد، گفت: این شرکت ها همراه با سازمان، تاکنون به صورت داوطلبانه کمک های مختلفی اعم از تجهیزات، مواد غذایی، پتو و اعزام نیروهای امدادی در اختیار سیل اخیر استان های کشور قرار داده اند که طبق اظهارات مقامات استانی، منشا اثرات مفیدی بود.
وی افزود: با هدف همگرایی بیشتر بین شرکت های معدنی و صنایع معدنی برای کمک به سیل زدگان، نیاز به یک هماهنگی بود و خوشبختانه این شرکت ها آمادگی خود را برای کمک های بیشتر به سیل زدگان اعلام کردند.
غریب پور تصریح کرد: کمک های نقدی یاد شده، طی ۴۸ ساعت آینده به شماره حسابی که سازمان مدیریت بحران اعلام می کند، واریز خواهد شد. وی ادامه داد: این کمک ها به صورت متمرکز در اختیار سیل زدگان قرار خواهد گرفت.
در این نشست که مدیران عامل شرکت های گل گهر، چادرملو، ملی مس، فولاد خوزستان، فولاد مبارکه، فولاد خراسان، ملی فولاد و همچنین تهیه و تولید مواد معدنی ایران حضور داشتند، طی سخنانی از آمادگی شرکت های متبوع خود برای واریز کمک های نقدی خبر دادند. این شرکت ها پیش از این و در تعطیلات نوروز، اقدام به ارسال بخشی از کمک ها شامل تجهیزات فنی، اقلام ضروری و ... کرده بودند.
بهنام سعیدی، سخنگو و معاون سازمان مدیریت بحران کشور در این نشست با اشاره به آثار سیل های اخیر کشور گفت: در جریان این سیل ها، ۲۶۹ شهر و ۵۱۴۸ روستا درگیر بوده اند که ۵۹ هزار واحد شهری تخریب شده اند این در حالی است که ۹۸ هزار و ۲۳۰ واحد هم نیاز به بازسازی دارند.
وی افزود: همچنین، ۱۲۶ هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع، راه اصلی و فرعی و ۶۸۹۶ پل تخریب شده است. علاوه بر این ۸۵۳ هزار هکتار اراضی کشاورزی و ۱۱۱ هزار هکتار باغ خسارت دیده و ۷۶۲۷ دام و طیور و آبزی تلف شده اند.
سعیدی تاکید کرد: درخواست های این سازمان برای رفع مشکلات در سه بخش شامل تجهیزات، اقلام ضروری و کمک های نقدی است.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 مشکل توزیع کود یارانهای در کهگیلویه و بویراحمد مرتفع شد
- 2 کاهش ۱۸ درصدی سرقت در کهگیلویه
- 3 شهرک صنعتی خورشیدی در کهگیلویه و بویراحمد افتتاح می شود
- 4 کشف ۳۰۸ کیسه آرد قاچاق در کهگیلویه وبویراحمد
- 5 مدیرعامل آبفا استان: تکمیل تصفیهخانه دهدشت ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد
- 6 ارزآوری ۲۵ میلیون دلاری محصولات کشاورزی برای کهگیلویه و بویراحمد
- 7 شرور سابقه دار در باشت دستگیر شد
- 8 خالی کردن حساب با پیامک جعلی ابلاغیه قضایی
-
گزارش عملکرد یکساله «تاجگردون» در روز تجلیل از خبرنگاران/ از سرمایهگذاری کلان در گچساران و باشت تا حواشی شهرداری دوگنبدان/ جزییات و تصاویر
-
پتروشیمی چرام و پالایشگاه بهمئی مجوزات لازم را دارند/ اولویت دهدشت، بیمارستان است/ اتحاد در کشور در تاریخ بینظیر بود/ یک تجلیل ماندنی
-
مدیرکل انتقال خون: در شاخصهای اهدای خون جزو سه استان برتر کشور هستیم/ مشارکت پایین جوانان و بانوان چالش اصلی اهدای خون است
-
مسئولیت جوان هماستانی در صنعت نفت و گاز + عکس
-
امضای تفاهمنامه همکاری میان هلدینگ خلیجفارس و بانک رفاه/ تأمین مالی طرحهای صنایع پلیمر گچساران و پتروشیمی دهدشت در اولویت اول همکاری
-
هیئت رئیسه شورای شهر دوگنبدان انتخاب شدند/ جزییات
-
مهار آتشسوزی در مرکز ضایعاتی دوگنبدان با تلاش آتش نشانان
-
ضارب خیابانی بانوی گچسارانی دستگیر شد
-
کهگیلویه و بویراحمد ۱۰ ایستگاه شتابنگار زلزله نسل جدید راهاندازی کرد
-
رفع ابهام رئیس اورژانس استان از تعطیلی موقت یک پایگاه در زیلایی
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!