-
درخواست پژوهشگر جرم شناس از مقام عالی دولت
سید یاسین علویان -
«قلندرِ مستطیل سبز»
محمد زرین -
«قلندرِ مستطیل سبز»
محمد زرین -
تمجید بزرگان فوتبال یاسوج از بزرگمرد تاریخ فوتبال استان
یادداشت مخاطبان -
مردمآزاری با چند عدد قرص
پیام واحد -
اسطوره اخلاق فوتبال را دریبل کرد
سعید بخشوده -
تیمی که نیدرخشه استقلال دهدشته؛ قلندر خاموش شد، حماسه به ابدیت پیوست
بهنام عکاشه -
زاگرس، ستونفقرات ایران را نشکنید
وحید سیدیپور -
آموزش و پرورش وزیر دانا میخواهد نه سرباز رادان!!
علیرضا کفایی -
در سوگ قاضی تنها؛ سیدعیسی حسنی
علی ضامنی پور
احزاب سیاسی استان قائل به شخص هستند/سخنگوی تاجگردون نیستم/ مهمترین نهاد برای سید باقر موسوی دانشگاه بود

جنبش دانشجوی در دولت خاتمی، رنگ و بوی رانت خواری و قوم گرایی به خود نگرفته بودند
به گزارش افتونیوز، وحید محمدی تبار فعال سیاسی اصلاح طلب استان کهگیلویه و بویراحمد و از مدیران دولت تدبیر و امید مهمان ایران 49 بود. او در ابتدا خودش را معرفی کرد و گفت: بنده متولد بهمن 57 هستم و تحصیلات ابتدایی و راهنمایی خود را در روستای چاه تلخ گذارندم و دوره دبیرستان گچساران و تحصیلات دانشگاهی را سال 76 در یاسوج بودم.
این فعال سیاسی اصلاح طلب به دوران فعالیت دانشجویی خود در دانشگاه یاسوج پرداخت و گفت: ما وارد دانشگاه نوپای به نام دانشگاه یاسوج شدیم که یک نهاد غریب بود.
محمدی تبار گفت: ما در دوره آقای خاتمی یک دوران پویای دانشجویی را پیش رو داشتیم که حقیقتاً آن دوران تکرار ناپذیر است. در آن دوران فعالیت دانشجویی یک حرکت خودجوش بود که رنگ و بوی رانت خواری و قوم گرایی به خود نگرفته بودند. در دوران آقای خاتمی با یک فضای باز سیاسی مواجه بودیم.
خیلیها سعی کردند که دانشگاه در دست خودشان باشند. دانشجویان آن زمان ارتباط گستردهتری با مسوولان عالی رتبه کشور داشتند به دلیل اهمیتی که آنها برای دانشگاه و دانشجویان قائل بودند.
محمدیتبار در تعریف اصلاح طلبی گفت: برداشتی که من خودم از اصلاح طلبی دارم، یعنی توجه به رأی مردم، یعنی برآمده از رأی مردم، برآمده از جمهوریت، یعنی گردش آزاد اطلاعات، یعنی ابراز عقیده و تفکر بدون محدودیت، یعنی به رسمیت شناختن حقوق همه شهروندان در همه زمینهها، یعنی تمکین به قانون، قانون محوری و قانون مداری، یعنی شفافیت و شفافیت سازی همه عرصهها، یعنی تقویت همه نهادهای مدنی، اصلاح طلبی یعنی پاسخگویی، یعنی رقابت آزاد اقتصادی.
این فعال سیاسی در پاسخ به سئوالی در باره فعالیتش در احزاب سیاسی گفت: در دوره دانشجویی یا دبیر انجمن اسلامی بودم و یا عضو دفتر تحکیم وحدت بودم که بعد از دانشگاه وارد هیچ حزبی نشدم و علی رغم قرابتی که با برخی از تشکلها و احزاب سیاسی اصلاح طلب داشتم اما عضو هیچ حزبی نشدم.
بعد از انجمن اسلامی دانشگاه که خودمان آن را پایه گذاری کردیم دیگر وارد هیچ حزبی نشدم. من کلاً در قالب حزب قرار نمیگیرم.
وی افزود: به غیر از دو حزب موتلفه و دفتر تحکیم، بقیه احزاب قائل به شخص بودند.
محمدی تبار با بیان اینکه دانشگاه یاسوج در زمان ما ساختمانهای محقر داشتند، افزود: یکی از اساتید دانشگاه که در انگلستان درس میخواند و روزی مرا در دانشگاه یاسوج میبیند و میگوید، آنقدر اخبار دانشگاه یاسوج و انجمن اسلامی را دنبال میکردم و پر سر و صدا بود که ما فکر میکردیم دانشگاه تهران هست. الان دانشگاه یاسوج آنقدر به لحاظ عمرانی و ساخت و ساز پیشرفت کرده، اما به لحاظ سیاسی و علمی من دانشگاهی نمیبینم. من چیزی به اسم دانشگاه در استان کهگیلویه و بویراحمد در این دولت نمیبینم.
وی گفت: دانشگاه آرام، دانشگاه بیمار است.
در ادامه مجری برنامه از او سئوال میکند که به لحاظ آمار دانشگاههای ما از نظر کارهای پژوهشی و علمی جایگاه خوبی دارند که وحید محمدی تبار فعال سیاسی در این باره گفت: اگر دانشگاهها به لحاظ پژوهشی آمارهای خوبی دارند چرا هنوز مشکل پراید را نمیتوانیم رفع کنیم. مجری به او گفت: این سئوال شما، یکی سووال کلی است.
محمدی تبار در ادامه اظهار کرد: چرا هنوز استان کهگیلویه و بویراحمد اگر به لحاظ علمی و فعالیتهای پژوهشی و یا شیمی رشد کرده است، نمیتوانیم سمی برای آفت محصولات کشاورزی و یا جنگلهایمان درست کنیم. چرا فقط در شهر یاسوج پیتزا فروشی، سوپرمارکت و یا فروشگاه هر روز باز میشود. چرا ما کلاً مصرف کننده هستیم.
وی افزود: ما در توسعه مدرنیزاسیون پیشرفت کردیم، اما خودمان مدرنیته نشدیم. و ما فقط ساخت و ساز، ویلاسازی و خیابان سازی داریم. تا انسان به لحاظ فکری و شخصیتی توسعه پیدا نکند، نمیتواند توسعه ایجاد کند. دانشگاه مبدأ همه تحولات هست.
محمدی تبار در ادامه به نقش احزاب در توسعه استان پرداخت و گفت: ان موقع دانشگاه دماسنج سیاسی استان بود و یک نهاد مرجع بود و همه به آن نگاه میکردند.
وی افزود: سید باقر موسوی جهان آباد زمانی نماینده این استان بود که مهمترین نهاد برای او دانشگاه بود.
این فعال سیاسی اصلاح طلب در پاسخ به سئوالی در خصوص توزیع اعتبارات و اینکه تاجگردون اعتبارات را شهرستانی توزیع میکند، گفت: از وقت آمدن آقای تاجگردون سطح بودجه استان چندین برابر رشد کرده است و شما با یک تحقیق کوچکی به این نتیجه میرسید. آقای تاجگردون سهم اعتبارات استان و گچساران را از اعتبارات ملی و کشوری گرفت. و برخی قوانین را احیاء کرد. تاجگردون بودجه استان را افزایش داد.
محمدی تبار با بیان اینکه من سخنگو آقای تاجگردون نیستم، گفت: اعتبارات سد تنگ سرخ قبل از آقای تاجگردون یک و یا دو میلیارد تومان بود که به 20 میلیارد تومان رسید.
وی با بیان اینکه من اولین فعالیت سیاسیام را با آقای بهرام تاجگردون و سید باقر موسوی جهان آباد شروع کردم، در پاسخ به سئوالی آیا بهرام تاجگردون از غلامرضا تاجگردون حمایت کرد، گفت: اگر بهرام تاجگردون از آقای غلامرضا تاجگردون حمایت نمیکرد، من هم حمایت نمیکردم. کسی بهتر از تاجگردون نبود، حتماً حاج بهرام از ایشان حمایت کرده است.
وحید محمدی تبار فعال سیاسی اصلاح طلب در ادامه نظر معنادارش را در باره رضاتوفیقی، ستار هدایت خواه، محمد بهرامی، سید محمد موحد، قادر لاهوتی، مهدی روشنفکر، غلام محمد زارعی، عدل هاشمی، استاندار کهگیلویه و بویراحمد، تاجگردون و... داد.
وی در پاسخ به سئوالی بیان کرد: پیمانکاران ما بیشتر به نان و نوا رسیدهاند تا فعالین سیاسی. باید منیتها و خودرأیها باید از جامعه دانشگاهی، اداری، مهدکودکها و ... بیرون برود. ما باید از نظر شخصیتی پیشرفت کنیم.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 کشف لاشه "کَل" و ۵ گونه پرنده از منزل شکارچی "پادنا"
- 2 احیای مجموعه ورزشی کارگران یاسوج/+تصاویر
- 3 با افت منابع آبی کهگیلویه و بویراحمد تابستان سختی پیشرو است
- 4 ۲۶ هزار معلول تحت پوشش بهزیستی کهگیلویه بویراحمد
- 5 خانواده ۹ نفره گرفتار در ارتفاعات چاروسا کهگیلویه نجات یافتند
- 6 فرماندار گچساران : ۴۰۰ طرح اشتغالزایی در گچساران اجرا میشود
- 7 ۱۷ میلیارد ریال اعتبار در ورزش زورخانه ای کهگیلویه وبویراحمد هزینه شده است
- 8 ۲۳ درصد از نوآموزان کهگیلویه و بویراحمد تاکنون مراجعه نکردند
-
مناقصات جهت شفافیت هر چه بیشتر جلوی دوربین برگزار می شود
-
«ضرغامپور بویراحمدی» مدیرکل استاندارد کهگیلویه و بویراحمد شد/ عکس
-
خداحافظ کاپیتان/ گزارش تصویری از مراسم تشییع و خاکسپاری اسطوره فوتبال استان در دهدشت
-
سرپرست مدیریت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج منصوب شد
-
مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج تغییر کرد+ عکس و سوابق
-
انتقاد شجاعپوریان از تشریفات بیجا در مراسمهای عزا/ آیینهایی که تسلیبخش نیست
-
نوستالوژی فوتبال دهدشت در دهه 60
-
دلنوشته رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی استان در سوگ زنده یاد «قلندر سخن سنج»/ زمین سبز دیگر جای خالی تو را حس میکند
-
«قلندری» که سخن میسنجید
-
واگذاری معادن کهگیلویه و بویراحمد با شرط فرآوری
نظرات ارسالی 5 نظر
عزیزم تاجگردون انسان بزرگی است ولی مدیرانش یارای همراهی با اونو ندارن از جمله همین رئیس جهاد دانشگاهی که هتنه پیش انتصاب کرد و امروز .........................
پاسخباسلام اینجانب همزمان با جناب محمدی تبار در دانشگاه یاسوج مشغول به تحصیل وعضو شورای مرکزی انجمن اسلامی دانشگاه یاسوج بودم در ان سالها دانشگاه یاسوج پویا ومهدتحولات سیاسی واجتماعی بود دانشگاهی که اخبار ان سر فصل خبرهای کشور وحتی جهان بود همین دانشگاه را زمانی که من درسال93 در ان ارشد می خواندم دانشگاهی مرده وساکت دیدم دانشگاه باید اساسی ترین جایگاه تحولات باشد نباید سوت وکور باشدوحید محمدی تبار دوست صمیمی ودوست داشتنی بود در عین سیاسی بودن بسیار پاک دست وقابل اعتماد وازنظر اخلاقی مورد تائید همه اعضا شورای مرکزی انجمن اسلامی ان زمان دانشگاه یاسوج بود بعد از پایان ان دوران یعنی بعد از 81 دیگر اسمی از دانشگاه یاسوج در عرصه سیاسی وفرهنگی دیگر به گوش نمی رسید هر زمان دانشگاه زنده وپویا باشد جامعه زنده وپویا می گردد
پاسخدرود بر جناب مهندس محمدی تبار خوش فکر 👏
پاسخبره ...........تاجگردون هیچ منتی سر استان نداره تاجگردون نماینده قشر پیمانکاره کهگیلویه وبویر احمد منهای گچساران را به نابودی کشاند اتفاقا نماینده وسخن گوی تاجگردون هستی ضمنا حاج بهرام حتی یک بیانیه به طرفداری از غلام نداد
پاسخدر تعاريفت از اصلاح طلبي اين رو هم اضافه ميكردي: يعني پاچه خواري براي غلام تاج گردون، يعني اينكه هر جا ميروم بگويم غلام تاج گردون پدر من است زندگي من است و همه چيز من است...
پاسخ