-
پروژههای کلنگی!؟ چرا هیچ طرحی برای افتتاح در هفته دولت نیست؟/ به بهانه عرایض نماینده کهگیلویه در شورای اداری استان
علی صاحبی -
۱۹ مرداد؛ روزی برای دلسپردگان واژهها
علی سینا رخشنده مند -
روز خبرنگار و شعری از هوش مصنوعی
علی ضامنی پور -
جامعه ای که خبرنگارانش را حفاظت نکند، محکوم به نابینایی است
یادداشت مخاطبان -
برای آنان که صدای دیگراناند
مریم پارسا -
مدیر شایسته کیست؟
یادداشت مخاطبان -
آمارسازی ، پاسخ گریزی، وسکوت در برابر تخلفات گذشته / از استخدام های فله ای تا آمارهای صوری / دفتر آمار، نه دفتر اقدام / وقتی مدیر ارقام، از واقعیت عقب ماند.
ناشناس -
«غلامرضا پناه» ؛ مدیری از تبار بخشندگی
عنایت شیخی -
مردم آزاری به سبک پزشک متخصص
پیام واحد -
آب هست، اما برای دیگران!!!
سعید صفا دوست
پاسخی به سخنان شهردار چرام/ شما صلاحیت دخالت در امور خبرنگاران را ندارید/ جناب شهردار به جای دخالت در امور دیگران به وضعیت و مشکلات شهر و شهروندان رسیدگی کنید/ شرح وظایف خود را دوباره مطالعه کنید

شهردار چرام در گفت و گو با بعضی رسانه ها ی محلی چرام مواردی را در خصوص خبرنگاران چرام مطرح کرده است.
به گزارش افتونیوز، نوری در این نشست در خصوص اخلاق رسانه ای بعضی از خبرنگاران اشارات و دخالت های در امور صنفی اصحاب رسانه داشت که به نظر می رسد در صلاحیت شهردار خوش اخلاق چرام نیست!!
علی نوری که مدعی اخلاق رسانه ای است عین جمله آورده می شود (دوستان در حق برخی مدیران ناحقی می کنند که به نظر بنده توقعات نامشروع دارند) جناب نوری زاده این برخی دوستان رسانه مشخصا چه کسانی هستند که اتهام توقعات نامشروع را به آنها روا داشتی آیا این کار شما عین تشویش اذهان عمومی و تهمت نیست اگر نتوانید ثابت کنید؟
قطعا می بایست در محاکم قضایی پاسخگوی این اظهارات خود باشید.
جناب شهردار اگر مستندی دارید در این خصوص شفاف اعلام کنید که توقعات نامشروع این برخی خبرنگاران چه بوده است؟
لازم است شفاف اعلام کنید تا سیه روی شود هر که در او غش باشد
جناب نوری زاده شهردار چرام در افاضات دیگری که عین جمله آورده می شود((برخی افراد صلاحیت حوزه خبرنگاری را ندارند و. موارد کذبی را منتشر می کنند)
جناب شهردار اولا شما در جایگاهی نیستید و صلاحیت ندارید که در امور صنفی و تعیین صلاحیت خبرنگاران صحبت و دخالت کنید.
در این بین صلاحیت اظهار نظر اداره کل فرهنگ و. ارشاد اسلامی و. مشخصا معاونت محترم مطبوعاتی ارشاد استان می باشد و همچنین خانه مطبوعات استان که جنابعالی جایگاهی در این خصوص ندارید.
و در خصوص موارد کذبی مطرح می کنند محاکم قضایی و دادگاه مطبوعات مرجع رسیدگی و تشخیص کذب یا صحت اخبار در خصوص شاکی داشتن می باشد.
جناب شهردار در گفت و گو با یکی از سایت های محلی به موضوع اخبار سفر دکتر احمدی به چرام پرداختند و در خصوص یکی از این اخبار که مرتبط با وی بود با عنوان بینی و بین الله بگو چکار کردی؟
آیا انتشار سخنان استاندار محترم در جلسه شورای اداری چرام توسط خبرنگاران شانتاژ و اخلالگری هست؟
در صورتی که فایل صوتی و سخان استاندار و شهردار در جلسه موجود هست البته شهردار اذعان کرده که من نشنیدم استاندار چه گفت که دیگر این بر می گردد به اینکه با تمام وجود در جلسه حاضر باشی و باید بداند که خبرنگاران نکته سنج و مو را از ماست بیرون می کشند.
اینکه خبرنگارانی که اخبار سفر استاندار را پوشش دهند و شهردار چرام آنها را اخلالگر و مورد اتهام قرار دهد می بایست حوزه استانداری و معاونت عمرانی استاندار و. مدیرکل محترم روابط عمومی استانداری به این موضوع ورود کنند.
شهردار چرام که با فرافکنی و اتهامات بی پایه و اساس به خبرنگاران می خواهد خودی نشان بدهد و با اینکه دم از صلاحیت و. مجوز خبرنگاران می زند اما دیروز در نشست خبری بعضی از دوستان رسانه ای را دعوت کرد که نه در خانه مطبوعات عضو هستند و نه سایت های آنها مجوز استانی دارند و از آن طرف از خبرنگارانی که سایت های آنها مجوز رسمی و خودشان عضو خانه مطبوعات هستند دعوت نکرد تا نشان دهد که شهردار خودش به قانون پایبند نیست.
جناب شهردار بدانید که خبرنگاران منتقد دنبال منافع و رانت نبوده و گرنه می شود سکوت کرد یا همراه شد بهتر است شما به امور شهری و کارهای فرهنگی و رسیدگی به وضعیت و مشکلات شهر و شهروندان را در دستور کار خود قرار دهید و شرح وظایف خود را مجددا مطالعه کنید.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 مشکل توزیع کود یارانهای در کهگیلویه و بویراحمد مرتفع شد
- 2 کاهش ۱۸ درصدی سرقت در کهگیلویه
- 3 شهرک صنعتی خورشیدی در کهگیلویه و بویراحمد افتتاح می شود
- 4 کشف ۳۰۸ کیسه آرد قاچاق در کهگیلویه وبویراحمد
- 5 مدیرعامل آبفا استان: تکمیل تصفیهخانه دهدشت ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد
- 6 ارزآوری ۲۵ میلیون دلاری محصولات کشاورزی برای کهگیلویه و بویراحمد
- 7 شرور سابقه دار در باشت دستگیر شد
- 8 خالی کردن حساب با پیامک جعلی ابلاغیه قضایی
-
گزارش عملکرد یکساله «تاجگردون» در روز تجلیل از خبرنگاران/ از سرمایهگذاری کلان در گچساران و باشت تا حواشی شهرداری دوگنبدان/ جزییات و تصاویر
-
پتروشیمی چرام و پالایشگاه بهمئی مجوزات لازم را دارند/ اولویت دهدشت، بیمارستان است/ اتحاد در کشور در تاریخ بینظیر بود/ یک تجلیل ماندنی
-
مدیرکل انتقال خون: در شاخصهای اهدای خون جزو سه استان برتر کشور هستیم/ مشارکت پایین جوانان و بانوان چالش اصلی اهدای خون است
-
مسئولیت جوان هماستانی در صنعت نفت و گاز + عکس
-
امضای تفاهمنامه همکاری میان هلدینگ خلیجفارس و بانک رفاه/ تأمین مالی طرحهای صنایع پلیمر گچساران و پتروشیمی دهدشت در اولویت اول همکاری
-
هیئت رئیسه شورای شهر دوگنبدان انتخاب شدند/ جزییات
-
مهار آتشسوزی در مرکز ضایعاتی دوگنبدان با تلاش آتش نشانان
-
ضارب خیابانی بانوی گچسارانی دستگیر شد
-
کهگیلویه و بویراحمد ۱۰ ایستگاه شتابنگار زلزله نسل جدید راهاندازی کرد
-
رفع ابهام رئیس اورژانس استان از تعطیلی موقت یک پایگاه در زیلایی
نظرات ارسالی 1 نظر
اولاشهرداراعلام کرد که همه اشخاصی که صلاحیت از خانه مطبوعات مجوز رسمی داشته باشند حق شرکت در جلسه را دارند چرا شما اگر خبرنگار رسمی هستید نرفتید در جلسه دوم مشخص د که شما علیه شهردار خبر میزنید به دروغ می نویسید و جایی تون میسوزد شهرداردبه کسی باج نمی ده باید بسوزید باید از اون مدیران بیکار باج بگیرد و خبر خوب بزنید ور ضمن شهرداردبه شجاعت حرف آحاد مردم شهرستان را به استاندار زد با جمله پر معانی آقای استاندار شما پا به شهرستانی گذاشتی که مظلوم ترین شهرستان از شهرستانهای استان نه کسی نه یاری ونه یاوری دارد که از حقوق شهرستان ما دفاع کند بدارید تا تنها کسی که برای چرام دل می سوزاند کار کند تف بر دروغگویان
پاسخ