-
از نقد تا اقدام؛حلقه گمشده مدیریت در چرام
حسن کریمی -
تفنگ و فرهنگ
حافظ یعقوبی -
شهامت اهل واسطه گری و فریبکاری نیست
موسی اخلاقینسب -
«غلامرضا پناه» از دریچه روانشناسی رهبری؛ تحلیل یک مدیر تحولآفرین با تکیه بر نظریههای سرمایه
عنایت شیخی -
مردم آزاری با قولهای ورشکسته دولتها و مدارس غیرانتفاعی
پیام واحد -
رشد بی رویه و بی ضابطه مدارس غیر انتفاعی
رضا حیدری -
موحد، تناقضات بین عمل و جایگاه نمایندگی مردم
علی صاحبی -
حملات به بهرامی؛ ناآگاهی یا انتقامجویی سیاسی؟
یادداشت مخاطبان -
آقای بهرامی! جوان کهگیلویه و بویراحمدی کمفرصت است، نه کمهنر
بویار پارسه -
از همدلی تا امید آفرینی؛ روایت هفته دولت ۱۴۰۴ در کهگیلویه وبویراحمد
ادریس کشاورز
ورزش اولویت اساسی است /دیدار استاندار با بازیکنان و کادر فنی فرازبام / تصاویر

تا آنجا که قانون اجازه دهد از فرازبام حمایت می کنیم چرا که ورزش اولیت اساسی است.
استاندار کهگیلویه وبویر احمد در ادامه بازدید خود به همراه مدیر کل ورزش و جوانان ،مدیر کل امور بانوان استانداری و برخی مسولان استانی عصر امروز وارد دهدشت شد.
به گزارش افتونیوز، علی محمد احمدی با هیئت همراه و مسوولان شهرستان پیش از هر چیز به دیدار تیم لیگ برتری فراز بام خائیز دهدشت رفت و با آن ها دیدار و گفتگو کرد.
استاندار کهگیلویه وبویر احمد در این دیدار اظهار کرد:بسیار خوشحالم بعد از یک روز کاری در باشت و بازدید روستا به روستا و طرح به طرح خدمت شما رسیدم و اگر چه در واپسین لحظات هفته تربیت بدنی هستیم ولی این روز را به شما ورزشکارن تبریک می گویم و آرزوی توفیق برای شما دارم.
علی محمد احمدی با بیان اینکه دیروز در جمع مدال آوران استان نیز عرض کردم که ورزش برای ما یک اولویت اساسی است و هر چه در این مسیر از دست ما بر آید هزینه کنیم،این هزینه نیست بلکه یک سرمایه گذاری است و اثرات اجتماعی و فرهنگی آن قابل مقایسه با هیچ سرمایه گذاری دیگر نیست تصریح کرد: از مدیر کل ورزش وجوانان که بستر را برای مدیر عامل باشگاه فراز بام خائیز دهدشت فراهم کرد تشکر می کنم .
احمدی خطاب به ملی پوشان فراز بام خائیز دهدشت گفت نه تنها شما از این سرمایه گذاری جالب متعجب شدید بلکه من نیز خیلی متعجب شدم چون به دهدشت آمده بودم، فضا ،مبلمان شهری، وضعیت خیابان ها و کوچه های آن را دیده بودم لذا تصور می کردم شاید سالن ورزشی این شهر نیز به دلیل امکانات ومنابع تربیت بدنی چیزی پایین تر از فضای داخل شهر باشد ،ولی وقتی وارد سالن شدم و با این زیبایی و استاندار روبه رو شدم از علوی و پارسایی تشکر کردم.
استاندار کهگیلویه وبویر احمد همکاری بخش خصوصی در ورزش را فرصت خوبی دانست و گفت:انشالله دیگران نیز از این اقدام الگو برداری کنند و این فرصتی است تا بگوییم که سرمایه گذاری در کارهای بزرگ همیشه در شهرهای بزرگ نباید باشد .
احمدی به ملی پوشان فراز بام گفت:آوردن لبخند بر لبان جوانهای این شهرستان که انتخاب دیگری ندارند و پر کردن اوقات فراغتشان یک عبادت است و بانی این کار خیر پارسایی بوده که از او تشکر می کنیم.
وی در خصوص حمایت از فرازبام با شاره به اینکه تا جایی که قانون اجازه دهد پیگیری می کنم و حتما برگ سبزی چه از طریق تربیت بدنی و یا راه های دیگر که قانون اجازه دهد کمک می کنم افزود:چون پارسایی درارتباط با پروژه هاست و اسپانسر تیم است در حوزه راه،آب تا جایی که قانون اجازه دهد از ایشان حمایت می کنیم اگرچه پیمانکارانی هستند که در بخش مدرسه سازی، بیمارستان و...زحمت کشیدند و کارهای خوبی انجام دادند ولی بدون تعارف می گویم چسبندگی و برجستگی این(سرمایه گذاری بر روی فرازبام) قابل مقایسه با هیچکدام نیست.
احمدی در پایان مطرح کرد:مطمئن باشید علاوه بر موفقیت، خدمتی که به این مردم می کنید قابل مقایسه با هیچ مدالی نزد خداوند متعال نیست.
به گزارش افتونیوز، در حالی که روزی بازی کردن در گچساران آروز و شکست بهبهان یک رویای دست نیافتنی برای کهگیلویه بود اما شاهدیم که آکادمی تخصصی فرازبام خائیز دهدشت با برنامه ریزی منسجم ،و زور بازوی خویش توانست به لیگ برتر هندبال صعود کند و با ۹ ملی پوش در هفته نخست سی و یکمین لیگ برتر هندبال آقایان،نائب قهرمان لیگ برتر هندبال کشور (تیم نیروی زمینی کازرون)را در خانه با شکست بدرقه کند و ثابت کرد شایسته حمایت مسولان و سرمایه گذاران استانی و شهرستانی است.
سرما یه گذاری پارسایی به عنوان بخش خصوصی در حیطه ورزش تا آنجا به چشم استاندار جالب آمد که در بازدید خود از شهرستان کهگیلویه پیش از هر چیز به دیدار این تیم لیگ برتری رفت و این سرمایه گذاری را برجسته و دلچسب دانست ،همچنین عنوان کرد تا آنجا که قانون اجازه دهد از فرازبام حمایت می کنیم چرا که ورزش اولیت اساسی است.



















نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 هفت هزار تن بذر اصلاحشده برای کشت پاییزه در کهگیلویه و بویراحمد تامین شد
- 2 ۹ درصد جمعیت کهگیلویه و بویراحمد سالمند است
- 3 رشد ۶ برابری کشفیات ماینرهای غیرمجاز در کهگیلویه و بویراحمد
- 4 قاچاقچی لوازم دندانپزشکی و موبایل در یاسوج نقره داغ شد
- 5 خرید و ذخیرهسازی گندم در کهگیلویه و بویراحمد بیش از ۶۰ درصد کاهش یافت
- 6 معاون جدید پیشگیری از جرم دادگستری کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد
- 7 تقدیر و تشکر خانواده «شهید ایزدپناه» از ابراز همدردی مردم
- 8 متلاشی شدن باند حفاری غیرمجاز در یاسوج/ یک تبعه بیگانه دستگیر شد
-
پیشرفت طرح پلیاتیلن سنگین شرکت صنایع پلیمر گچساران به مرز ۵۰ درصد رسید/ آمار اشتغال در این طرح از ۸۰۰ نفر عبور کرد
-
مهر تایید قلعهنوعی بر عملکرد فوتبالیست هماستانی/ «کسری طاهری» به تیم ملی فوتبال دعوت شد
-
فاصله توسعه ای گچساران با کهگیلویه؛ مدیریت زنان یا فاصله بین دو طرز تفکر؟
-
شلیک به زندگی در مراسم شادی/ تیراندازی حین یک عروسی کشته و زخمی برجای گذاشت
-
سیمان سفید تنگ سپو؛ پروژهای ۱۸ ساله که در حسرت تحقق ماند
-
شکار غیرمجاز شبانه با سگهای آموزشدیده در کهگیلویه و بویراحمد
-
وزیر میراث فرهنگی/تفویض اختیار حوزه میراث فرهنگی و گردشگری به استاندار
-
مطالبه عجیب موحد از وزیر میراث فرهنگی/ منجی کهگیلویه باشید!
-
مدیران اینستاگرامی؛ خدمت یا نمایش؟
-
ذبح منافع عمومی به جای منافع شخصی/ مدافعین معاون استاندار دنبال چه چیزی هستند؟
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!