-
«قلندرِ مستطیل سبز»
محمد زرین -
«قلندرِ مستطیل سبز»
محمد زرین -
تمجید بزرگان فوتبال یاسوج از بزرگمرد تاریخ فوتبال استان
یادداشت مخاطبان -
مردمآزاری با چند عدد قرص
پیام واحد -
اسطوره اخلاق فوتبال را دریبل کرد
سعید بخشوده -
تیمی که نیدرخشه استقلال دهدشته؛ قلندر خاموش شد، حماسه به ابدیت پیوست
بهنام عکاشه -
زاگرس، ستونفقرات ایران را نشکنید
وحید سیدیپور -
آموزش و پرورش وزیر دانا میخواهد نه سرباز رادان!!
علیرضا کفایی -
در سوگ قاضی تنها؛ سیدعیسی حسنی
علی ضامنی پور -
تحلیلی از عملکرد و سیاست های تاجگردون در بستر پلتفرم های مجازی
یعقوب درویشیان
قند موجب تسریع روند پیری پوست انسان و التهاب می شود

کارشناس اداره نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: قند موجب تسریع روند پیری پوست انسان و همچنین موجب آماس و التهاب می شود.
به گزارش افتونیوز به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو، فاطمه سیاوشیانی پور با تبریک هفته جهانی غذا، اظهار کرد: به طورکلی در مواد غذایی دو نوع قند وجود دارد که شامل قندهای ساده و قندهای پیچیده هستند.
وی ادامه داد: قند پیچیده مدت طولانی تری طول می کشد تا در داخل بدن تجزیه شود و برای بدن سالم تر است و در کربوهیدرات های طبیعی مثل غلات سبوس دار و میوه ها یافت می شود.
کارشناس اداره نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی استان با بیان اینکه زنگ هشدار خطرات مصرف بیش از اندازه قند برای انسان به صدا در آمده است، گفت: قند طبیعی موجود در میوه و سبزیجات خوب است و مشکل زمانی آغاز می شود که بیش از میزان توصیه شده قند افزوده شده در غذاها و نوشیدنی ها را مصرف می کنید.
سیاوشیانی پور مصرف قند و شکر را منجر به ابتلا به دیابت، چاقی و مشکلات بسیاری برای سلامتی اعلام و اذعان کرد: بیشتر پزشکان بر این باورند که مصرف قند به تنهایی منجر به ابتلا به دیابت نمیشود، اما بعضی از تحقیقات ارتباط نزدیک بین مصرف قند و دیابت را نشان میدهند.
این کارشناس تغذیه افزود: دیابت نوع یک و دو، بر روی توانایی بدن برای تنظیم سطح قندخون تاثیر میگذارد، اما مصرف قند منجر به دیابت نوع یک نمیشود.
وی ابراز کرد: دیابت نوع یک، نوعی بیماری خود ایمنی است که بدن به سلولهای تولیدکننده انسولین حمله کرده و آسیب به این سلولها توانایی بدن در مدیریت سطح قندخون را تضعیف میکند.
سیاوشیانی پور دیابت نوع دو پیچیدهتر را پیچیده تر دانست و گفت: قند و شکر به طور مستقیم منجر به دیابت نمیشود، اما مصرف قند اضافی، وزن را افزایش داده و چاقی عاملی در ابتلا به دیابت است.
کارشناس اداره نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی استان تصریح نمود: افرادی که قند زیاد مصرف میکنند، اگر بدن آنها شرایط ابتلا به دیابت را داشته باشد، به این بیماری مبتلا میشوند.
سیاوشیانی پور در پایان خاطرنشان کرد: زمانی که فردی دیابت دارد، مصرف بیش از حد قند، علائم بیماری را تشدید کرده که در این صورت باید سطح قندخون کنترل شود.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 کشف لاشه "کَل" و ۵ گونه پرنده از منزل شکارچی "پادنا"
- 2 احیای مجموعه ورزشی کارگران یاسوج/+تصاویر
- 3 با افت منابع آبی کهگیلویه و بویراحمد تابستان سختی پیشرو است
- 4 ۲۶ هزار معلول تحت پوشش بهزیستی کهگیلویه بویراحمد
- 5 خانواده ۹ نفره گرفتار در ارتفاعات چاروسا کهگیلویه نجات یافتند
- 6 فرماندار گچساران : ۴۰۰ طرح اشتغالزایی در گچساران اجرا میشود
- 7 ۱۷ میلیارد ریال اعتبار در ورزش زورخانه ای کهگیلویه وبویراحمد هزینه شده است
- 8 ۲۳ درصد از نوآموزان کهگیلویه و بویراحمد تاکنون مراجعه نکردند
-
سرپرست مدیریت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج منصوب شد
-
مدیر فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج تغییر کرد+ عکس و سوابق
-
انتقاد شجاعپوریان از تشریفات بیجا در مراسمهای عزا/ آیینهایی که تسلیبخش نیست
-
نوستالوژی فوتبال دهدشت در دهه 60
-
دلنوشته رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی استان در سوگ زنده یاد «قلندر سخن سنج»/ زمین سبز دیگر جای خالی تو را حس میکند
-
«قلندری» که سخن میسنجید
-
واگذاری معادن کهگیلویه و بویراحمد با شرط فرآوری
-
قیمت جدید شن و ماسه در کهگیلویه و بویراحمد اعلام شد
-
هزینه ماهانه ۴۰۰میلیارد تومانی تأمین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد
-
۱۸۷۷ میلیارد تومان از اعتبارات سال گذشته کهگیلویه و بویراحمد هنوز جذب نشده است
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!