-
آینده جنگ اسرائیل با ایران چه خواهد شد؟
عباس عبدی -
«شافرج الله»
سیدمحمد مختاری -
ایران خانهی ماست؛ مسئولیت ایرانی بودن فراتر از هر تفاوتی
علیرضا تابش -
وقتی وفاداری استاندار به دولت قربانی روابط و رفاقتهای پشت پرده میشود»
یادداشت مخاطبان -
دفاع از ایران؛ به نام یا به ننگ!
فضلالله یاری -
جوابیهای به یک رسانه/ وقتی مدح بیمحتوا جای مطالبهگری رسانهای را میگیرد
حسن کریمی -
مرثیهای بر پروژههای نیمهتمام استان کهگیلویه و بویراحمد
بویار پارسه -
دیدهبان
هجیر تشکری -
عوارض شناسی تعطیلی خرد سیاسی در سطح میزان پیشرفت شهرستانهای چهارگانه
یاسین علویان سوق -
واقعیت مدیران 50 میلیاردتومانی و نقش «تاجگردون» در بحران مدیران اینستاگرامی!
اسلام ذوالقدرپور
قند موجب تسریع روند پیری پوست انسان و التهاب می شود

کارشناس اداره نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: قند موجب تسریع روند پیری پوست انسان و همچنین موجب آماس و التهاب می شود.
به گزارش افتونیوز به نقل از روابط عمومی معاونت غذا و دارو، فاطمه سیاوشیانی پور با تبریک هفته جهانی غذا، اظهار کرد: به طورکلی در مواد غذایی دو نوع قند وجود دارد که شامل قندهای ساده و قندهای پیچیده هستند.
وی ادامه داد: قند پیچیده مدت طولانی تری طول می کشد تا در داخل بدن تجزیه شود و برای بدن سالم تر است و در کربوهیدرات های طبیعی مثل غلات سبوس دار و میوه ها یافت می شود.
کارشناس اداره نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی استان با بیان اینکه زنگ هشدار خطرات مصرف بیش از اندازه قند برای انسان به صدا در آمده است، گفت: قند طبیعی موجود در میوه و سبزیجات خوب است و مشکل زمانی آغاز می شود که بیش از میزان توصیه شده قند افزوده شده در غذاها و نوشیدنی ها را مصرف می کنید.
سیاوشیانی پور مصرف قند و شکر را منجر به ابتلا به دیابت، چاقی و مشکلات بسیاری برای سلامتی اعلام و اذعان کرد: بیشتر پزشکان بر این باورند که مصرف قند به تنهایی منجر به ابتلا به دیابت نمیشود، اما بعضی از تحقیقات ارتباط نزدیک بین مصرف قند و دیابت را نشان میدهند.
این کارشناس تغذیه افزود: دیابت نوع یک و دو، بر روی توانایی بدن برای تنظیم سطح قندخون تاثیر میگذارد، اما مصرف قند منجر به دیابت نوع یک نمیشود.
وی ابراز کرد: دیابت نوع یک، نوعی بیماری خود ایمنی است که بدن به سلولهای تولیدکننده انسولین حمله کرده و آسیب به این سلولها توانایی بدن در مدیریت سطح قندخون را تضعیف میکند.
سیاوشیانی پور دیابت نوع دو پیچیدهتر را پیچیده تر دانست و گفت: قند و شکر به طور مستقیم منجر به دیابت نمیشود، اما مصرف قند اضافی، وزن را افزایش داده و چاقی عاملی در ابتلا به دیابت است.
کارشناس اداره نظارت بر مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی استان تصریح نمود: افرادی که قند زیاد مصرف میکنند، اگر بدن آنها شرایط ابتلا به دیابت را داشته باشد، به این بیماری مبتلا میشوند.
سیاوشیانی پور در پایان خاطرنشان کرد: زمانی که فردی دیابت دارد، مصرف بیش از حد قند، علائم بیماری را تشدید کرده که در این صورت باید سطح قندخون کنترل شود.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 ارزآوری ۲۵ میلیون دلاری محصولات کشاورزی برای کهگیلویه و بویراحمد
- 2 شرور سابقه دار در باشت دستگیر شد
- 3 خالی کردن حساب با پیامک جعلی ابلاغیه قضایی
- 4 کاهش ۱۵ درصدی ترددهای بیناستانی در جادههای کهگیلویه و بویراحمد
- 5 امحا ماینرهای کشف شده در کهگیلویه و بویراحمد
- 6 رئیس شورای شهر: ترافیک سنگین یاسوج چالش بزرگ پیش روی ماست
- 7 صدور حکم قاطع برای نانوایی متخلف گچسارانی در دام تعزیرات
- 8 خسارت زلزله دهدشت به ۱۰۰۰ واحد مسکونی
-
نشست احزاب اصلاحطلب و اصولگرا با استاندار/ «وحدت» و «همبستگی ملی» فصل مشترک جریانهای سیاسی استان/ گزارش و عکس
-
رئیس فرهنگ و ارشاد گچساران منصوب شد/ ابلاغ
-
مديرعامل شركت نفت گچساران: كتابخانههای شركت نفت گچساران بیش از 6 هزار نفر عضو دارد
-
استاندار کهگیلویه و بویراحمد بر شتاب و روند تکمیل پروژههای عمرانی و خدماتی شهر یاسوج تاکید کرد
-
استاندار: زیرساختهای گردشگری مذهبی توسعه مییابند
-
تذکر رئیسجمهور به منابر، رسانه ملی و نمازهای جمعه: از سخنان تفرقهافکنانه و اختلافبرانگیز بهشدت پرهیز شود
-
«وضعیت حساس کنونی» ؛ جنگ یا صلح؟!
-
«همایونفر» معاون اداره کل مسکن و شهرسازی استان شد/ ابلاغ
-
هتل ورزش یاسوج پس از سالها تکمیل میشود/ آگهی مناقصه
-
لاشه پهپاد هرمس بر دوش یک لر
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!