-
آینده جنگ اسرائیل با ایران چه خواهد شد؟
عباس عبدی -
«شافرج الله»
سیدمحمد مختاری -
ایران خانهی ماست؛ مسئولیت ایرانی بودن فراتر از هر تفاوتی
علیرضا تابش -
وقتی وفاداری استاندار به دولت قربانی روابط و رفاقتهای پشت پرده میشود»
یادداشت مخاطبان -
دفاع از ایران؛ به نام یا به ننگ!
فضلالله یاری -
جوابیهای به یک رسانه/ وقتی مدح بیمحتوا جای مطالبهگری رسانهای را میگیرد
حسن کریمی -
مرثیهای بر پروژههای نیمهتمام استان کهگیلویه و بویراحمد
بویار پارسه -
دیدهبان
هجیر تشکری -
عوارض شناسی تعطیلی خرد سیاسی در سطح میزان پیشرفت شهرستانهای چهارگانه
یاسین علویان سوق -
واقعیت مدیران 50 میلیاردتومانی و نقش «تاجگردون» در بحران مدیران اینستاگرامی!
اسلام ذوالقدرپور
وسعت آتش سوزیها در ۳ ماهه اخیر سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل، حدود ۵۰ درصد کاهش یافته است.

محمدی تباری گفت: این آمارهای خود به خود کاهش نیافته و مرهون سیاستها و راهبردهای شخص استاندار و مدیریت راهبردی ارشد استان و حمایتهای معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار و پای کار بودن مدیرکل منابع طبیعی استان کهگیلویه و بویراحمد است.
به گزارش افتونیوز، مدیرکل مدیریت بحران استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: الحمدالله با افرایش آگاهی مردم، سطح آموزش، فرهنگ سازی و تلاش و پشتکار مسئولین مربوطه و تشکلهای مردم نهاد، وسعت آتش سوزیها در ۳ ماهه اخیر سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل، حدود ۵۰ درصد کاهش یافته است.
وحید محمدی تبار در گفتوگو با خبرنگاران در یاسوج افزود: در سال ۱۳۹۶ تعداد ۹۰ فقره آتش سوزی به میزان ۵۳۵ هکتار، در سطح مراتع و جنگلهای استان وجود داشته ولی امسال؛ ۵۰ فقره آتش سوزی در وسعت ۳۵۵ هکتار وجود داشت.
مدیرکل مدیریت بحران استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: سرعت عمل و حداکثر زمان کنترل بحران آتش سوزی در مراتع و جنگلهای این استان از سه شبانه روز به حداکثر ۸ ساعت کاهش یافته است. که این مهم ممکن نبود مگر با همبستگی، هماهنگی و اقدام مشترک دستگاههای مسئول و آحاد مردم و نهادهای انقلابی و بهطور مشخص مدیر کل محترم منابع طبیعی استان، فرماندهی یگان حفاظت و کلیه پرسنل و روئسای ادارات منابع طبیعی در سطح استان کهگیلویه و بویراحمد و در اکثر موارد (مناطق حفاظت شده) محیط زیست استان و در مواردی هم که نیاز داشتیم؛ سپاه، بسیج و هلال احمر استان، مردانه پای کار بودند.
محمدی تبار افزود: آمارهای یگان حفاظت نشانههای بسیار خوبی از توسعه فرهنگ حفاظت از منابع طبیعی و محیط زیست در جامعه دارد. و البته همانگونه که فرماندار بویراحمد اشاره کردند بیشتر آتش سوزیها امسال عمدی و به تحلیل خودم و اکثر کارشناسان امر، تا حدودی دارای انگیزههایی از قبیل زمین خواری دارد و انتظار ویژه مدیریت بحران از مسئولین ذی ربط پیگیری و برخورد شدید در این خصوص است.
مدیرکل مدیریت بحران استان کهگیلویه و بویراحمد به میزان آتشسوزیهای استان به تفکیک شهرستانها اشاره کرد و گفت: در سه ماه تابستان سال گذشته (۱۳۹۶) در شهرستان بویراحمد؛ تعداد ۴۰ فقره آتش سوزی به وسعت ۱۷۱ هکتار، در شهرستان دنا تعداد ۱۳ فقره و به وسعت ۱۳۳ هکتار، در شهرستان گچساران تعداد ۲ فقره و در وسعت ۳ هکتار، در شهرستان باشت تعداد ۱۱ فقره و در وسعت ۱۳۶ هکتار، در شهرستان لنده تعداد ۱۱ فقره و به وسعت ۲۸ هکتار، در شهرستان چرام تعداد ۱۰ فقره آتش سوزی در جنگلها و مراتع و به وسعت ۴۸ هکتار، در شهرستان کهگیلویه تعداد ۲ فقره و در وسعت ۶ هکتار و در شهرستان بهمئی تعداد ۱ فقره و در وسعت ۲۰ هکتار آتش سوزی در مراتع و جنگلهای این شهرستان داشتیم.
مدیر کل مدیریت بحران استان همچنین ادامه داد؛ در سه ماه تابستان امسال (۱۳۹۷)، در شهرستان بویراحمد؛ تعداد ۲۷ فقره آتش سوزی به وسعت ۱۳۰ هکتار، در شهرستان دنا؛ تعداد ۵ فقره و به وسعت ۵۲ هکتار، در شهرستان گچساران؛ تعداد صفر فقره و در وسعت صفر هکتار، که واقعاً جای خوشحالی دارد. در شهرستان باشت؛ تعداد ۲ فقره و در وسعت ۲۷ هکتار، در شهرستان لنده؛ تعداد ۵ فقره و به وسعت ۶۸ هکتار (قبل از مدیریت فعلی)، در شهرستان چرام؛ تعداد ۶ فقره آتش سوزی در جنگلها و مراتع و به وسعت ۲۵ هکتار، در شهرستان کهگیلویه؛ تعداد ۵ فقره و در وسعت ۴۴ هکتار، و در شهرستان بهمئی تعداد ۱ فقره و در وسعت ۸ هکتار آتش سوزی در مراتع و جنگلهای این شهرستان داشتیم.
وی در پایان گفت: متاسفانه کمبود شدید امکانات و نیروی انسانی، جدیترین چالش است و امسال نیز نتوانستیم تجهیزات برای مدیریت بحران و دستگاهای دی ربط خریداری کنیم به دلایل عدم ثبات قیمتها و دلایل دیگر ... که خوشبختانه با تدبیر مهندس فیلی معاون محترم عمرانی و همکاری آقای نوروزی رئیس سازمان برنامه و بودجه یک میلیارد اعتبار بحران که امکان برگشت خوردن داشت به شهرداریهای مناطق محروم استان تخصیصشان، تعلق گرفت و مانع برگشت این اعتبارات شدیم و آنرا به آب و فاضلاب روستایی و شهرداریهای دهدشت، دیشموک، لنده، سوق، قلعه رئیسی، پاتاوه، مارگون، چیتاب و ... تخصیص دادیم. چون با اسناد خزانه دو ساله عملاً خرید میسر نبود ولی میشد تخصیص پروژهای را در منطقهای محروم تکمیل کرد. البته برای سایر شهرداریها نیز برنامه داریم و کمک میکنیم.
محمدی تبار با اشاره به فردی که هفته گذشته بر اثر صاعقه در بخش لوداب کشته شد، گفت: به همراه کارشناس مسئول حوادث به خانواده ایشان سر زدیم و موضوع و همچنین مشکلات این خانواده را بررسی کرده و با مسئولین ذی ربط مکاتبه نمودیم انشالله که بتوانیم بخشی از مصائب و مشکلات چنین خانوادههایی را حل کنیم.

نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 ارزآوری ۲۵ میلیون دلاری محصولات کشاورزی برای کهگیلویه و بویراحمد
- 2 شرور سابقه دار در باشت دستگیر شد
- 3 خالی کردن حساب با پیامک جعلی ابلاغیه قضایی
- 4 کاهش ۱۵ درصدی ترددهای بیناستانی در جادههای کهگیلویه و بویراحمد
- 5 امحا ماینرهای کشف شده در کهگیلویه و بویراحمد
- 6 رئیس شورای شهر: ترافیک سنگین یاسوج چالش بزرگ پیش روی ماست
- 7 صدور حکم قاطع برای نانوایی متخلف گچسارانی در دام تعزیرات
- 8 خسارت زلزله دهدشت به ۱۰۰۰ واحد مسکونی
-
نشست احزاب اصلاحطلب و اصولگرا با استاندار/ «وحدت» و «همبستگی ملی» فصل مشترک جریانهای سیاسی استان/ گزارش و عکس
-
رئیس فرهنگ و ارشاد گچساران منصوب شد/ ابلاغ
-
مديرعامل شركت نفت گچساران: كتابخانههای شركت نفت گچساران بیش از 6 هزار نفر عضو دارد
-
استاندار کهگیلویه و بویراحمد بر شتاب و روند تکمیل پروژههای عمرانی و خدماتی شهر یاسوج تاکید کرد
-
استاندار: زیرساختهای گردشگری مذهبی توسعه مییابند
-
تذکر رئیسجمهور به منابر، رسانه ملی و نمازهای جمعه: از سخنان تفرقهافکنانه و اختلافبرانگیز بهشدت پرهیز شود
-
«وضعیت حساس کنونی» ؛ جنگ یا صلح؟!
-
«همایونفر» معاون اداره کل مسکن و شهرسازی استان شد/ ابلاغ
-
هتل ورزش یاسوج پس از سالها تکمیل میشود/ آگهی مناقصه
-
لاشه پهپاد هرمس بر دوش یک لر
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!