-
پروژههای کلنگی!؟ چرا هیچ طرحی برای افتتاح در هفته دولت نیست؟/ به بهانه عرایض نماینده کهگیلویه در شورای اداری استان
علی صاحبی -
۱۹ مرداد؛ روزی برای دلسپردگان واژهها
علی سینا رخشنده مند -
روز خبرنگار و شعری از هوش مصنوعی
علی ضامنی پور -
جامعه ای که خبرنگارانش را حفاظت نکند، محکوم به نابینایی است
یادداشت مخاطبان -
برای آنان که صدای دیگراناند
مریم پارسا -
مدیر شایسته کیست؟
یادداشت مخاطبان -
آمارسازی ، پاسخ گریزی، وسکوت در برابر تخلفات گذشته / از استخدام های فله ای تا آمارهای صوری / دفتر آمار، نه دفتر اقدام / وقتی مدیر ارقام، از واقعیت عقب ماند.
ناشناس -
«غلامرضا پناه» ؛ مدیری از تبار بخشندگی
عنایت شیخی -
مردم آزاری به سبک پزشک متخصص
پیام واحد -
آب هست، اما برای دیگران!!!
سعید صفا دوست
اجرای طرح ضربتی شناسایی انشعابات غیرمجاز آب در سروک/ پیشرفت 80 درصدی تصفیهخانه فاضلاب سیسخت

با حضور اکیپ های اتفاقات آبفای یاسوج طرح ضربتی شناسایی و جمع آوری انشعابات غیرمجاز سروک یاسوج انجام شد.
به گزارش افتونیوز به نقل از روابط عمومی آبفا، قاسم قلندری در گفت و گو با خبرنگاران با بیان اینکه طرح شناسایی و جمع آوری انشعابات غیرمجاز شهر یاسوج و روستاهای اقماری شهر یاسوج به صورت مداوم در حال انجام است، اظهار کرد: طی دو روز اخیر این طرح به صورت ضربتی در روستای اقماری سروک و خانه باغهای اطراف آن صورت گرفت.
مدیر امور آب و فاضلاب شهری یاسوج عنوان کرد: متاسفانه در بازدیدهایی که طی دو روز اخیر از روستای سروک انجام گرفت شاهد استفاده غیرمجاز از آب شرب برای مصارف کشاورزی بودیم.
قلندری یادآور شد: در موارد زیادی شاهد نصب انشعاب خودسرانه توسط مالکان بودیم و تعدد انشعابات غیرمجاز باعث شد که به صورت جدی در این قضیه ورود پیدا کنیم.
وی اتصال مجدد انشعابات خانه باغ های سروک را منوط به به پرداخت جریمه و خرید انشعاب دانست و گفت: در حالی که در شهر دچار کمبود آب هستیم استفاده غیرمجاز و سرقت آب شرب به هیچ وجه پذیرفتنی نیست و آبفای شهری به هیچ وجه از این تخلفات نمی گذرد.
مدیر امور آب و فاضلاب شهری یاسوج خطاب به کسانی که مبادرت به نصب انشعاب غیرمجاز کرده اند تاکید کرد: این افردا سعی کنند که این انشعابات را جمع آوری کنند چرا که دیر یا زود انشعاب غیرمجاز آنها شناسایی خواهد شد و پیامد آن نیز جریمه های سنگین خوا هد بود.
آغاز مجدد طرح توسعه شبکه جمع آوری فاضلاب شهر سی سخت/پیشرفت 80 درصدی تصفیهخانه فاضلاب سیسخت
طرح توسعه شبکه جمع آوری فاضلاب شهر سی سخت مجددا آغاز شد.وحید نوروزی در بازدید از پروژه توسعه شبکه جمع آوری فاضلاب شهر سی سخت اظهار کرد: با برنامه ریزی های صورت گرفته طرح توسعه شبکه جمع آوی فاضلاب شهر سی سخت طی ماه جاری آغاز شد و با سرعت قابل قبولی در حال انجام است.
مدیر امور آب و فاضلاب شهری سی سخت با بیان اینکه در حال حاضر توسعه شبکه جمع آوری فاضلاب شهر سی سخت در چهار نقطه این شهر در حال اجرا است، تصریح کرد: اجرای شبکه فاضلاب در شهر توریستی سی سخت ضروروی بود و قطعا تاثیر فراوانی در حفظ محیط زیست و ارتقاء بهداشت عمومی این شهر خواهد داشت.
نوروزی از پیشرفت مراحل ساخت تصفیه خانه فاضلاب شهر سی سخت نیز خبر داد و گفت: با تلاش های صورت گرفته این تصفیه خانه حدود 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و با برنامه ریزی های صورت گرفته در موعد مقرر تکمیل و وارد مدار بهره برداری خواهد شد.
نوروزی عنوان کرد: تصفیه خانه فاضلاب شهر سی سخت از نوع پکیج تصفیه بیولوژیکی فاضلاب به روش رشد تلفیقی است و بیش از 1200 مترمکعب در شبانه روز دبی خروجی این تصفیه خانه خواهد بود.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 مشکل توزیع کود یارانهای در کهگیلویه و بویراحمد مرتفع شد
- 2 کاهش ۱۸ درصدی سرقت در کهگیلویه
- 3 شهرک صنعتی خورشیدی در کهگیلویه و بویراحمد افتتاح می شود
- 4 کشف ۳۰۸ کیسه آرد قاچاق در کهگیلویه وبویراحمد
- 5 مدیرعامل آبفا استان: تکمیل تصفیهخانه دهدشت ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد
- 6 ارزآوری ۲۵ میلیون دلاری محصولات کشاورزی برای کهگیلویه و بویراحمد
- 7 شرور سابقه دار در باشت دستگیر شد
- 8 خالی کردن حساب با پیامک جعلی ابلاغیه قضایی
-
گزارش عملکرد یکساله «تاجگردون» در روز تجلیل از خبرنگاران/ از سرمایهگذاری کلان در گچساران و باشت تا حواشی شهرداری دوگنبدان/ جزییات و تصاویر
-
پتروشیمی چرام و پالایشگاه بهمئی مجوزات لازم را دارند/ اولویت دهدشت، بیمارستان است/ اتحاد در کشور در تاریخ بینظیر بود/ یک تجلیل ماندنی
-
مدیرکل انتقال خون: در شاخصهای اهدای خون جزو سه استان برتر کشور هستیم/ مشارکت پایین جوانان و بانوان چالش اصلی اهدای خون است
-
مسئولیت جوان هماستانی در صنعت نفت و گاز + عکس
-
امضای تفاهمنامه همکاری میان هلدینگ خلیجفارس و بانک رفاه/ تأمین مالی طرحهای صنایع پلیمر گچساران و پتروشیمی دهدشت در اولویت اول همکاری
-
هیئت رئیسه شورای شهر دوگنبدان انتخاب شدند/ جزییات
-
مهار آتشسوزی در مرکز ضایعاتی دوگنبدان با تلاش آتش نشانان
-
ضارب خیابانی بانوی گچسارانی دستگیر شد
-
کهگیلویه و بویراحمد ۱۰ ایستگاه شتابنگار زلزله نسل جدید راهاندازی کرد
-
رفع ابهام رئیس اورژانس استان از تعطیلی موقت یک پایگاه در زیلایی
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!