-
آینده جنگ اسرائیل با ایران چه خواهد شد؟
عباس عبدی -
«شافرج الله»
سیدمحمد مختاری -
ایران خانهی ماست؛ مسئولیت ایرانی بودن فراتر از هر تفاوتی
علیرضا تابش -
وقتی وفاداری استاندار به دولت قربانی روابط و رفاقتهای پشت پرده میشود»
یادداشت مخاطبان -
دفاع از ایران؛ به نام یا به ننگ!
فضلالله یاری -
جوابیهای به یک رسانه/ وقتی مدح بیمحتوا جای مطالبهگری رسانهای را میگیرد
حسن کریمی -
مرثیهای بر پروژههای نیمهتمام استان کهگیلویه و بویراحمد
بویار پارسه -
دیدهبان
هجیر تشکری -
عوارض شناسی تعطیلی خرد سیاسی در سطح میزان پیشرفت شهرستانهای چهارگانه
یاسین علویان سوق -
واقعیت مدیران 50 میلیاردتومانی و نقش «تاجگردون» در بحران مدیران اینستاگرامی!
اسلام ذوالقدرپور
مدیرعامل آبفا: تنش آبی استان را تهدید میکند/ خشکسالی ربطی به جناحهای سیاسی ندارد

پس از فرماندار بویراحمد این بار متولی اصلی تامین و توزیع آب شرب استان لب به سخن گشود و از معظلی گفت که اگر برای آن راهکاری پیدا نشود ممکن است به بحرانی بزرگ تبدیل شود.
به گزارش افتونیوز، مدیرعامل آب و فاضلاب شهری استان کهگیلویه و بویراحمد که به دعوت فرماندار بویراحمد به نشست بررسی آب شرب شهر یاسوج رفته بود با تایید مشکل کم آبی در استان خواستار همکاری همه دستگاههای دولتی و مردم برای برون رفت از این مشکل شد.
سیدعلی لدنی نژاد در این نشست گفت: برای مقابله با تنش آبی نباید بیخیال باشیم و بعداً به این و آن بد و بیراه بگوییم.
با بیان اینکه قبل از اینکه به بی آبی و به تابستان کم آب برسیم، باید راهکارهای لازم را برای مقابله با سالهای کم آب تدوین کنیم، اظهار کرد: وزیر نیرو در هفته گذشته برای استانداران کشور نامهای ارسال کرده که وضعیت بارندگی در سال زراعی کاهش یافته وضعیت منابع آب مناسب نیست و به فکر هم افزایی هایی باشیم که دچار بی آبی نشویم.
مدیرعامل آب و فاضلاب شهری استان کهگیلویه و بویراحمد در ادامه افزود: یاسوج، مادوان، دیشموک و سوق دچار تنش آبی ویژهای هستند، و وضعیت بحرانی دارند.
لدنینژاد گفت: سال ۹۳، در ۸ شهر استان تنش آبی بود که با تلاش زیاد مدیران و مسئولان این ۸ شهر ۴ شهر از تنش آبی خارج شد و اکنون ۴ شهر استان دچار تنش آبی هستند.
وی با بیان اینکه استان را خطر تنشآبی تهدید میکند، افزود: راهکار مناسب را باید برای خروج از تنشآبی پیدا کنیم. و تمام نهادهای فرهنگی، قضایی و ادارات عمرانی و رسانهها نیز راهکارهای لازم برای مقابله تنش آبی را ارائه دهند و بیخیال این موضوع نباشیم که تابستان آب نباشد، و بد و بیراه به این و آن بگوییم، و همین الان بیایم به دنبال راهکار مناسب باشیم.
مدیرعامل آب و فاضلاب شهری استان کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر اینکه میتوانیم با برنامه ریزی راهکار مناسبی ارائه دهیم، اظهار داشت: آبیاری فضای سبز و شستن فضاهای اداری و شهری با آب شرب اقدام اشتباهی است و ادارات و نهاد جلوی این کار را بگیرند.
لدنینژاد با بیان اینکه از انشعابات غیرمجاز ۷ برابر انشعابات دیگر به طور غیرقانونی آب مصرف میشود، افزود: انشعابات غیرمجاز اثرات منفی از جمله افت فشار آب را به دنبال دارد و به سبب تنشآبی میشود.
وی با اشاره به معارضات محلی در غرب یاسوج، بیان کرد: در این منطقه کشاورزان اجازه فعالیت به این شرکت نمیدهند. که از آنها خواهش کردیم، که شماها زمینهایتان را فروختید و الان آب لازم است، اما اجازه نصب لوله نمیدهند و نمیگذارند کار شود. و همچنین یک نهاد دولتی اجازه نمیدهد که لوله کشی کنیم و از این آب نگهداری کنیم. ما باید بپذیریم که با خشکسالی مواجهه هستیم و همه باید دست به دست هم دهیم تا با این بحران مقابله کنیم.
مدیرعامل آب و فاضلاب شهری استان کهگیلویه و بویراحمد افزود: وقتی میگوییم خشکسالی است، ربطی به این جناح و آن جناح ندارد، ربطی به این دولت و دولت قبل ندارد، و ربطی به این شهرستان و آن شهرستان ندارد، باید ببینیم چه چیزی گفته میشود، نگاه نکنید که چه کسی میگوید، باید بدانیم که تنش آبی و خشکسالی داریم. و مصرف بی رویه آب خشکسالی را زیادتر میکند.
لدنینژاد بیان کرد: یکی از عمدهترین چالشها در امسال و سالهای آینده کمآبی است و باید از دغدغههای اصلی ما باشد و ما نباید بگوییم از چالش، مشکل و دغدغه سخن به میان آوریم، اما کاری انجام ندهیم و یکی از سه برنامه اصلی استان باید بحث آب باشد.
وی افزود: متاسفانه ۹۰ درصد از آب شرب شهر یاسوج، از آبهای زیرزمینی تأمین میشود که در بلند مدت باید ازآب سطحی استفاده کنیم و باید مردم را توجیه کنیم.
مدیرعامل آب و فاضلاب شهری استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به معضلاتی که در زمینه مصرف استفاده غیرقانونی آب وجود دارد، اظهار داشت: در تابستانها شهرکهای یاسوج با ایجاد انشعابات غیرمجاز به دلیلی که در پایین شهر قرار دارند، بخشی از آب را مصرف میکنند و بالا شهر دچار بی آبی میشود. به طور مثال در همین شهر ۳۰۰ متر لوله آب در یک شب به شکل غیرقانونی ایجاد میکنند که باید با این مسائل به صورت جدی برخورد شود.
لدنینژاد گفت: ۳۰ درصد از شبکه آب یاسوج دچار فرسودگی است که با اعتباری بالغ بر ۳۶ میلیارد تومان میتوان این میزان فرسودگی شبکه آب را بازسازی کنیم و از هدر رفت آب جلوگیری کرد.
وی افزود: این نیاز با این تخصیصهای کنونی نمیخواند و یک اعتبار کلانی لازم داریم.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 ارزآوری ۲۵ میلیون دلاری محصولات کشاورزی برای کهگیلویه و بویراحمد
- 2 شرور سابقه دار در باشت دستگیر شد
- 3 خالی کردن حساب با پیامک جعلی ابلاغیه قضایی
- 4 کاهش ۱۵ درصدی ترددهای بیناستانی در جادههای کهگیلویه و بویراحمد
- 5 امحا ماینرهای کشف شده در کهگیلویه و بویراحمد
- 6 رئیس شورای شهر: ترافیک سنگین یاسوج چالش بزرگ پیش روی ماست
- 7 صدور حکم قاطع برای نانوایی متخلف گچسارانی در دام تعزیرات
- 8 خسارت زلزله دهدشت به ۱۰۰۰ واحد مسکونی
-
نشست احزاب اصلاحطلب و اصولگرا با استاندار/ «وحدت» و «همبستگی ملی» فصل مشترک جریانهای سیاسی استان/ گزارش و عکس
-
رئیس فرهنگ و ارشاد گچساران منصوب شد/ ابلاغ
-
مديرعامل شركت نفت گچساران: كتابخانههای شركت نفت گچساران بیش از 6 هزار نفر عضو دارد
-
استاندار کهگیلویه و بویراحمد بر شتاب و روند تکمیل پروژههای عمرانی و خدماتی شهر یاسوج تاکید کرد
-
استاندار: زیرساختهای گردشگری مذهبی توسعه مییابند
-
تذکر رئیسجمهور به منابر، رسانه ملی و نمازهای جمعه: از سخنان تفرقهافکنانه و اختلافبرانگیز بهشدت پرهیز شود
-
«وضعیت حساس کنونی» ؛ جنگ یا صلح؟!
-
«همایونفر» معاون اداره کل مسکن و شهرسازی استان شد/ ابلاغ
-
هتل ورزش یاسوج پس از سالها تکمیل میشود/ آگهی مناقصه
-
لاشه پهپاد هرمس بر دوش یک لر
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!