-
از نقد تا اقدام؛حلقه گمشده مدیریت در چرام
حسن کریمی -
تفنگ و فرهنگ
حافظ یعقوبی -
شهامت اهل واسطه گری و فریبکاری نیست
موسی اخلاقینسب -
«غلامرضا پناه» از دریچه روانشناسی رهبری؛ تحلیل یک مدیر تحولآفرین با تکیه بر نظریههای سرمایه
عنایت شیخی -
مردم آزاری با قولهای ورشکسته دولتها و مدارس غیرانتفاعی
پیام واحد -
رشد بی رویه و بی ضابطه مدارس غیر انتفاعی
رضا حیدری -
موحد، تناقضات بین عمل و جایگاه نمایندگی مردم
علی صاحبی -
حملات به بهرامی؛ ناآگاهی یا انتقامجویی سیاسی؟
یادداشت مخاطبان -
آقای بهرامی! جوان کهگیلویه و بویراحمدی کمفرصت است، نه کمهنر
بویار پارسه -
از همدلی تا امید آفرینی؛ روایت هفته دولت ۱۴۰۴ در کهگیلویه وبویراحمد
ادریس کشاورز
برای خدمت به مردم نماینده مجلس شدم/مراسم روز دانشجو در دانشگاه پیام نور دهدشت برگزار شد

وعده هایتان عملی نشد؟ پیشرفتی در انجام پروژه ها نمی بینیم؟
به گزارش افتونیوز، مراسم روز دانشجو در دانشگاه پیام نور دهدشت کمی زورتر از موعد خود با حضور حاج عدل هاشمی پور نماینده شهرستان های کهگیلویه،لنده،چرام و بهمئی و دکتر سجادی ریاست دانشگاه پیام نور استان برگزارشد که بیشترین سوالات را دانشجویان از نماینده مردم کهگیلویه در مجلس داشتند.
در ابتدا یکی از دانشجویان با سوال از نماینده کهگیلویه خواستار گزارش از وضعیت پروژه های در دست اجرا از شهرستان شد و انتقاد کرد که چرا وعده هایتان عملی نشد؟چرا پیشرفتی در انجام این پروژه ها نمی بینیم؟
هاشمی پور نماینده مردم کهگیلویه در پاسخ به این سوال، گفت: بنده ۱۸ ماه از عمر نمایندگی م می گذرد و طبیعی است که همه وعده ها به شکل کامل در این مدت کوتاه عملی نشد ولی شما بیایید از پتروشیمی دهدشت بازدید کنید که چقدر پیشرفت فیزیکی داشته و خاکبرداری آن در حال انجام است و به زودی پیمانکار برای شروع کار سایت های صنعتی،سوله ها و ساختمان اداری شروع بکار می کنید.
هاشمی پور در ادامه گزارش کار خود در مدت کمتر از ۲ سال نمایندگی مردم کهگیلویه از خط لوله انتقال آب از سد کوثر از سمت دهدشت غربی اشاره کرد و گفت: با این کار بزرگ دیگر نگران آب شرب شهرستان کهگیلویه نیستیم و شما جوانان تحصیل کرده باید بروید و از نزدیک از این پروژه های بزرگ دیدن کنید و با انصاف حرف بزنید.سردار هاشمی پور در دفاع از کارنامه کاری خود گفت: الحمدلله خط لوله گاز از منطقه دشمن زیاری به سمت دیشموک در حال اجرا و نگرانی خاصی در این مورد نداریم چون طبق روال خود در حال انجام است و در آینده نزدیک شاهد استفاده مردم این مناطق از این نعمت اللهی خواهیم بود.
دانشجوی دیگری با ذکر این پرسش از نماینده کهگیلویه عنوان کرد: شما قبلا گفتید بنده ماهیانه ۳۰ میلیون تومان حقوق می گیرم آیا دریافت این حقوق نجومی نیست؟
عدل هاشمی پور در پاسخ به این سوال تصریح کرد: بنده قبلا گفتم با توجه به تجاربم در حوزه صنعت، راه و ساختمان و امور مهندسی و با توجه به توانم می توانیم در دوران بازنشستگی برای خودم ماهیانه ۳۰ میلیون درآمد داشته باشم ولی بنده این کار را نکردم و آمدم تا در جایی دیگر برای مردم خدمت کنم، من تا جایی که بتوانم برای خدمت به این مردم در این دوره تلاش می کنم و برای همین آمدم.
در بخش پایانی این مراسم دکتر سجادی ریاست دانشگاه پیام نور استان به سوالات تخصصی در امور دانشجویی و آموزشی پاسخ داد و افزود که برای رفع موانع و مشکلات دانشجویان این واحد دانشگاهی تمام تلاش خود را می کنیم تا شاهد شکوفایی و بالندگی هرچه بیشتر این دانشگاه باشیم.
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 هفت هزار تن بذر اصلاحشده برای کشت پاییزه در کهگیلویه و بویراحمد تامین شد
- 2 ۹ درصد جمعیت کهگیلویه و بویراحمد سالمند است
- 3 رشد ۶ برابری کشفیات ماینرهای غیرمجاز در کهگیلویه و بویراحمد
- 4 قاچاقچی لوازم دندانپزشکی و موبایل در یاسوج نقره داغ شد
- 5 خرید و ذخیرهسازی گندم در کهگیلویه و بویراحمد بیش از ۶۰ درصد کاهش یافت
- 6 معاون جدید پیشگیری از جرم دادگستری کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد
- 7 تقدیر و تشکر خانواده «شهید ایزدپناه» از ابراز همدردی مردم
- 8 متلاشی شدن باند حفاری غیرمجاز در یاسوج/ یک تبعه بیگانه دستگیر شد
-
پیشرفت طرح پلیاتیلن سنگین شرکت صنایع پلیمر گچساران به مرز ۵۰ درصد رسید/ آمار اشتغال در این طرح از ۸۰۰ نفر عبور کرد
-
مهر تایید قلعهنوعی بر عملکرد فوتبالیست هماستانی/ «کسری طاهری» به تیم ملی فوتبال دعوت شد
-
فاصله توسعه ای گچساران با کهگیلویه؛ مدیریت زنان یا فاصله بین دو طرز تفکر؟
-
شلیک به زندگی در مراسم شادی/ تیراندازی حین یک عروسی کشته و زخمی برجای گذاشت
-
سیمان سفید تنگ سپو؛ پروژهای ۱۸ ساله که در حسرت تحقق ماند
-
شکار غیرمجاز شبانه با سگهای آموزشدیده در کهگیلویه و بویراحمد
-
وزیر میراث فرهنگی/تفویض اختیار حوزه میراث فرهنگی و گردشگری به استاندار
-
مطالبه عجیب موحد از وزیر میراث فرهنگی/ منجی کهگیلویه باشید!
-
مدیران اینستاگرامی؛ خدمت یا نمایش؟
-
ذبح منافع عمومی به جای منافع شخصی/ مدافعین معاون استاندار دنبال چه چیزی هستند؟
نظرات ارسالی 1 نظر
هیچ خبری از کارهای عمرانی نیست و جاده خون سوق همچنان در بلاتکلیفی به سر می برد و جاده ای که کمتر از ده کیلومتر است کارش انجام نمی شود تا چه رسد به جاده دهدشت به اصفهان که سالها باید انتظار کشید .
پاسخ