-
پروژههای کلنگی!؟ چرا هیچ طرحی برای افتتاح در هفته دولت نیست؟/ به بهانه عرایض نماینده کهگیلویه در شورای اداری استان
علی صاحبی -
۱۹ مرداد؛ روزی برای دلسپردگان واژهها
علی سینا رخشنده مند -
روز خبرنگار و شعری از هوش مصنوعی
علی ضامنی پور -
جامعه ای که خبرنگارانش را حفاظت نکند، محکوم به نابینایی است
یادداشت مخاطبان -
برای آنان که صدای دیگراناند
مریم پارسا -
مدیر شایسته کیست؟
یادداشت مخاطبان -
آمارسازی ، پاسخ گریزی، وسکوت در برابر تخلفات گذشته / از استخدام های فله ای تا آمارهای صوری / دفتر آمار، نه دفتر اقدام / وقتی مدیر ارقام، از واقعیت عقب ماند.
ناشناس -
«غلامرضا پناه» ؛ مدیری از تبار بخشندگی
عنایت شیخی -
مردم آزاری به سبک پزشک متخصص
پیام واحد -
آب هست، اما برای دیگران!!!
سعید صفا دوست
بانک ها و موسسات پولپاشی نکند/ توازن باید در همه نقاط استان برقرار شود

ادارات باید نگاه سیستمی و فرابخشی داشته باشند و با هماهنگی و همکاری هم برنامه ها و ماموریت های ذاتی خود را عملی کنند.
استاندار کهگیلویه وبویراحمد گفت: اجازه ندهیم مولفه های پایین دستی ملاک تصمیم گیری ما باشد، معیار شایسته سالاری، توانمندی، سلامت و تخصص کاری می باشد.
به گزارش افتونیوز، علی محمد احمدی در دیدار با مسئولین مجموعه کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان تاکید کرد: مدار توسعه را دانش بیان نه فرض محور بیندیشیم، سلیقه ای عمل نکنیم، بخش های تعاون، کشاورزی، صنعت و گردشگری به عنوان محور اصلی حرکت و موتور اصلی اقتصاد مقاومتی قلمداد شود.
وی اظهار داشت: در یک بازه زمان بسیار خوبی قرار داریم که آغاز فعالیت دولت دوازدهم، برنامه پنجم توسعه، آمایش سرزمینی، روشن بودن اقدامات تا افق ۱۴۰۰، برنامه پنج ساله استانی، معین بودن راهبردها با ۸ راهکار و اقدام، قوانین و مقررات جانبی حمایت از برنامه ها به عنوان میثاق کاری، برنامه ارزشیابی براساس عملکرد و متمرکز نشدن بر روی فقط بودجه های جاری استانی و باید دستگاه های اجرائی و مدیران عملکرد خود را با این برنامه ها آغاز کنند و با این برنامه ها محک زده خواهند شد.
استاندار، دوگانگی در استان و یا بخشی نگری و یا نگرش قومی و قبیله ای و تمرکز برای رشد یک منطقه و محروم ماندن نفاط دیگر را آفتی برای استان دانست.
وی تصریح کرد: از همه کسانی که تلاش کرده و یا تلاش می کنند تا بودجه ای یا آورده ای برای استان مهیاء سازند تا در هر گوشه ای از استان هزینه و یا سرمایه گذاری شود با تمام توان حمایت، پشتیبانی و از آنها قدردانی می کینم.
احمدی ابراز داشت: مجموعه تامین اجتماعی، بیمه ها و بانک ها و زیرمجموعه های کار، تعاون و رفاه اجتماعی نقش بالائی در توانمندسازی کاری، فکری و ایجاد رفاه اجتماعی و معیشتی مردم و مهمتر ازهمه فرصت های اشتغال دارند و این دستگاه ها در استان تلاش کنند، ماموریت های خود را به شایستگی انجام دهند.
وی به حمایت همه جانبه از بخش کار، تولید و اشتغال و حقوق کارگران و بازنشستگان، ارائه خدمات درمانی مجموعه کار، تعاون و رفاه اجتماعی تاکید کرد و گفت: این مجموعه باید نگاه سیستمی و فرابخشی داشته باشند و با هماهنگی و همکاری هم برنامه ها و ماموریت های ذاتی خود را عملی کنند.
استاندار تصریح کرد: شرایط منابع دولت محدود، توقعات و مشکلات مردم بالاست و باید با برنامه های نرم افزاری و سخت افزای فضا را برای کسانی که به دنبال اشتغال، کار و تولید هستند، مهیاء کرد.
احمدی، زمینه حضور افراد توانمند، متخصص، کارآفرین و متعهد که بتوانند برای مردم برنامه، هدف، کار، فرصت، تولید و اشتغال ایجاد کنند را بسیار ضروری دانست و تاکید کرد: دولت مسیر عقلانیت را در پیش گرفته و تورم را با زحمت مهار کرده و باید پول ها جائی بروند که با خلق ارزش افزوده، تولید، کسب کار و ثروت و سرمایه ایجاد شود.
وی به استفاده از مدیریت ها و استعدادهای برتر برای پیشرفت و رفاه اقتصادی، بهبود بخشیدن به معیشت و کیفیت زندگی مردم اشاره کرد و افزود: با این هدف از یک طرف به پرورش قابلیت ها و از طرفی به شیوه به کارگیری توانایی ها می انجامد.
استاندار ابراز داشت: موسسات و بانک ها پولپاشی نکنند و با دست خودمان سرمایه استان را به ذی نفوذان و کسانی که با پول هم برای خود و هم استان و دولت مشکلاتی را ایجاد می کنند، نسپاریم.
احمدی با بیان اینکه، باید به دنبال توازن در استان باشیم و همه با هم و برای همه نقاط استان باید تلاش کنیم، تصریح کرد: برآیند تلاش من استاندار، همه نمایندگان مردم، مدیران دستگاه های اجرائی و کسانی که برای استان دغدغه دارند، می تواند توازن در استان را برقرار کند
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 مشکل توزیع کود یارانهای در کهگیلویه و بویراحمد مرتفع شد
- 2 کاهش ۱۸ درصدی سرقت در کهگیلویه
- 3 شهرک صنعتی خورشیدی در کهگیلویه و بویراحمد افتتاح می شود
- 4 کشف ۳۰۸ کیسه آرد قاچاق در کهگیلویه وبویراحمد
- 5 مدیرعامل آبفا استان: تکمیل تصفیهخانه دهدشت ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد
- 6 ارزآوری ۲۵ میلیون دلاری محصولات کشاورزی برای کهگیلویه و بویراحمد
- 7 شرور سابقه دار در باشت دستگیر شد
- 8 خالی کردن حساب با پیامک جعلی ابلاغیه قضایی
-
گزارش عملکرد یکساله «تاجگردون» در روز تجلیل از خبرنگاران/ از سرمایهگذاری کلان در گچساران و باشت تا حواشی شهرداری دوگنبدان/ جزییات و تصاویر
-
پتروشیمی چرام و پالایشگاه بهمئی مجوزات لازم را دارند/ اولویت دهدشت، بیمارستان است/ اتحاد در کشور در تاریخ بینظیر بود/ یک تجلیل ماندنی
-
مدیرکل انتقال خون: در شاخصهای اهدای خون جزو سه استان برتر کشور هستیم/ مشارکت پایین جوانان و بانوان چالش اصلی اهدای خون است
-
مسئولیت جوان هماستانی در صنعت نفت و گاز + عکس
-
امضای تفاهمنامه همکاری میان هلدینگ خلیجفارس و بانک رفاه/ تأمین مالی طرحهای صنایع پلیمر گچساران و پتروشیمی دهدشت در اولویت اول همکاری
-
هیئت رئیسه شورای شهر دوگنبدان انتخاب شدند/ جزییات
-
مهار آتشسوزی در مرکز ضایعاتی دوگنبدان با تلاش آتش نشانان
-
ضارب خیابانی بانوی گچسارانی دستگیر شد
-
کهگیلویه و بویراحمد ۱۰ ایستگاه شتابنگار زلزله نسل جدید راهاندازی کرد
-
رفع ابهام رئیس اورژانس استان از تعطیلی موقت یک پایگاه در زیلایی
نظرات ارسالی 1 نظر
هم باشه شما هم تنت پاغه فعلا
پاسخ