-
از نقد تا اقدام؛حلقه گمشده مدیریت در چرام
حسن کریمی -
تفنگ و فرهنگ
حافظ یعقوبی -
شهامت اهل واسطه گری و فریبکاری نیست
موسی اخلاقینسب -
«غلامرضا پناه» از دریچه روانشناسی رهبری؛ تحلیل یک مدیر تحولآفرین با تکیه بر نظریههای سرمایه
عنایت شیخی -
مردم آزاری با قولهای ورشکسته دولتها و مدارس غیرانتفاعی
پیام واحد -
رشد بی رویه و بی ضابطه مدارس غیر انتفاعی
رضا حیدری -
موحد، تناقضات بین عمل و جایگاه نمایندگی مردم
علی صاحبی -
حملات به بهرامی؛ ناآگاهی یا انتقامجویی سیاسی؟
یادداشت مخاطبان -
آقای بهرامی! جوان کهگیلویه و بویراحمدی کمفرصت است، نه کمهنر
بویار پارسه -
از همدلی تا امید آفرینی؛ روایت هفته دولت ۱۴۰۴ در کهگیلویه وبویراحمد
ادریس کشاورز
اظهارات وزیر صنعت،معدن و تجارت کشور در خصوص فسفات چرام و بوکسیت سرفاریاب
اظهارات وزیر صنعت،معدن وتجارت کشور درخصوص فسفات چرام و بوکسیت سرفاریاب/فسفات چرام توسط شرکت ایمیدرو آغاز به کار می شود
در ابتدای این دیدار؛ داریوش پاداش سرپرست فرمانداری چرام به نمایندگی از مردم شهرستان چرام تشریف فرمایی دکتر شریعتمداری وزیر صنعت معدن و تجارت را خیر مقدم گفتند.
داریوش پاداش سرپرست فرمانداری شهرستان چرام،ضمن خیرمقدم به وزیر صنعت معدن و تجارت به دیار سرسبز چرام و با اشاره به اینکه دغدغه دولت تدبیر و امید در چهار سال پیش رو مسائل اقتصادی و معیشت است اظهار داشت:ما به میمنت حضور جنابعالی به عنوان نماینده عالی دولت و همچنین وزیر صنعت و معدن بزرگترین خواسته ما و در واقع جوانان چرام اینست که فسفات چرام بعداز سالها راه اندازی شود.
وی بیان کرد:مردم و جوانان جویای کار شهرستان چرام از دولت تدبیر و امید انتظار دارند که معادن فسفات چرام و بوکسیت سرفاریاب جهت اشتغال فعال و راه اندازی شوند که اگر این مهم انجام شود مردم چرام همیشه سپاسگزار دولت تدبیر و امید خواهند بود.
سرپرست فرمانداری شهرستان چرام با تقدیر از زحمات استاندار محترم و نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی و توجه ویژه به این شهرستان تصریح کرد:با توجه به فرمایش مقام معظم رهبری که امسال را به نام اقتصاد مقاومتی و تولید و اشتغال نامگذاری نمودند امیدواریم به یمن حضور وزیر محترم و هئیت همراه، معدن فسفات چرام بعداز سالها جهت اشتغال جوانان این شهرستان راه اندازی شود.
وزیر صنعت،معدن وتجارت کشور گفت:شرکت ایمیدرو تعهد مسئولیت کرد که هم فسفات چرام و هم بوکسیت سرفاریاب را شروع به کار کند و کار فسفات چرام به همت شرکت ایمیدرو آغاز خواهد شد.
به گزارش پایگاه خبری افتونیوز از چرام،محمد شریعتمداری وزیر صنعت معدن و تجارت کشور در بازدید میدانی از معدن فسفات چرام بیان کرد:ما قصد داریم معادن را در سال جاری رونقی جدید دهیم و در دوره دوازدهم یکی از برنامه های صنعت،معدن و تجارت توجه ویژه به معادن است.
وی افزود: در کشور قریب به ۹ هزار پرونده معدن صادر کردیم که بیش از 5هزار و ۸۰۰ مورد این پرونده ها به بهره برداری نرسیده است.
وزیر صنعت معدن و تجارت کشور اظهار کرد: تعداد زیادی از معادن کشور شناسایی شده اند که به دلایل مختلفی هنوز به بهرهبرداری نرسیده اند و معدن فسفات چرام نیز یکی از این موارد است.
شریعتمداری با اشاره به عوامل اجرایی فسفات چرام اضافه کرد: این فسفات به هر دلیلی شرکت قبلی اجرای این پروژه را معطل کرده بود و از طرفی قرار بود که بنیاد شهید این پروژه را در دست بگیرد که باز هم به دلیل شرایطی این کار صورت نگرفت.
وی افزود: قبل از ورود به شهرستان چرام با آقای کرباسیان رئیس شرکت ایمیدرو که معاون بنده در آن حوزه هستند،صحبت کردیم که گزارشی از فسفات چرام و امکان سنجی این معدن ارائه دادند.
وزیر صنعت و معدن و تجارت کشور در خصوص آغاز به کار فسفات چرام عنوان کرد: در نهایت شرکت ایمیدرو تعهد مسئولیت کرد که هم فسفات چرام و هم بوکسیت سرفاریاب را شروع به کار کند و کار فسفات چرام به همت شرکت ایمیدرو آغاز خواهد شد.
شریعتمداری با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص معادن کشور بیان کرد: سیاست دولت توجه به فرمایش مقام معظم رهبری در خصوص اهمیت معادن همانند نفت است که امیدواریم نفت جای خود را به معدن دهد.
گزارش:کریم سبزی پور
نظرات پس از تایید انتشار خواهند یافت
کاربر گرامی نظراتی که حاوی ناساز، افترا و هر گونه بی حرمتی باشند منتشر نخواهند شد.
- 1 هفت هزار تن بذر اصلاحشده برای کشت پاییزه در کهگیلویه و بویراحمد تامین شد
- 2 ۹ درصد جمعیت کهگیلویه و بویراحمد سالمند است
- 3 رشد ۶ برابری کشفیات ماینرهای غیرمجاز در کهگیلویه و بویراحمد
- 4 قاچاقچی لوازم دندانپزشکی و موبایل در یاسوج نقره داغ شد
- 5 خرید و ذخیرهسازی گندم در کهگیلویه و بویراحمد بیش از ۶۰ درصد کاهش یافت
- 6 معاون جدید پیشگیری از جرم دادگستری کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد
- 7 تقدیر و تشکر خانواده «شهید ایزدپناه» از ابراز همدردی مردم
- 8 متلاشی شدن باند حفاری غیرمجاز در یاسوج/ یک تبعه بیگانه دستگیر شد
-
پیشرفت طرح پلیاتیلن سنگین شرکت صنایع پلیمر گچساران به مرز ۵۰ درصد رسید/ آمار اشتغال در این طرح از ۸۰۰ نفر عبور کرد
-
مهر تایید قلعهنوعی بر عملکرد فوتبالیست هماستانی/ «کسری طاهری» به تیم ملی فوتبال دعوت شد
-
فاصله توسعه ای گچساران با کهگیلویه؛ مدیریت زنان یا فاصله بین دو طرز تفکر؟
-
شلیک به زندگی در مراسم شادی/ تیراندازی حین یک عروسی کشته و زخمی برجای گذاشت
-
سیمان سفید تنگ سپو؛ پروژهای ۱۸ ساله که در حسرت تحقق ماند
-
شکار غیرمجاز شبانه با سگهای آموزشدیده در کهگیلویه و بویراحمد
-
وزیر میراث فرهنگی/تفویض اختیار حوزه میراث فرهنگی و گردشگری به استاندار
-
مطالبه عجیب موحد از وزیر میراث فرهنگی/ منجی کهگیلویه باشید!
-
مدیران اینستاگرامی؛ خدمت یا نمایش؟
-
ذبح منافع عمومی به جای منافع شخصی/ مدافعین معاون استاندار دنبال چه چیزی هستند؟
نظرات ارسالی 0 نظر
شما اولین نظر دهنده باشید!